DD 1508

Numărul articolului: DD1508
4.07/5 Voturi: 14
Din producție
Vedeți analogii

Caracteristici DD 1508

Data expediere: 30.09.2022
Producător: Digital Designs
Țara: STATELE UNITE ALE AMERICII
Numărul articolului: DD1508

Comentarii DD 1508

Comentariul tău va fi primul
Lasă un comentariu la acest produs!

Subwoofere americane realizate manual. Nivel ridicat de control și bas. Subwoofere care sunt făcute pentru a fi auzite nu numai în mașină, ci și pe stradă. Folosesc cele mai bune componente și dezvoltări pe termen lung ale companiei DDAudio. Pe subwoofere DD, Craig Butler a deținut recordul mondial de presiune acustică timp de 7 ani. Subwoofer-urile Digital Designs sunt o operă de artă.

Seria 1500 este prima linie de subwoofere americane construite manual. Aceasta este soluția perfectă pentru sistemele audio de putere medie. Este echipat cu o lamă multi-strat, un difuzor ușor și o bobină ventilată rezistentă la temperatură de 2 ". Puterea acestei serii este nominală de 300-600W și maximă de 2400W. Această serie este echipată cu bobine de 2 x 2 ohmi și 2 x 4 ohmi.

Ca și în cazul tuturor liniilor americane de subwoofer, DD oferă elemente reproiectate. Difuzoare și capace de carbon în diferite culori, bobine de cupru sau aluminiu cu rezistențe diferite, crescând puterea și performanța subwooferului (opțiunea SC - Super Charge), făcând suspensia mai grea sau mai ușoară. Cu această opțiune, puteți comanda un subwoofer de care aveți nevoie pentru toți parametrii.

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Autentificare
Comanda de apel
Comandă