DD 2510

Numărul articolului: dd2510a
4.67/5 Voturi: 9
Din producție
Vedeți analogii

Caracteristici DD 2510

Data expediere: 09.12.2022
Numărul articolului: dd2510a

Comentarii DD 2510

Comentariul tău va fi primul
Lasă un comentariu la acest produs!

Subwoofere americane realizate manual. Nivel ridicat de control și bas. Subwoofere care sunt făcute pentru a fi auzite nu numai în mașină, ci și pe stradă. Folosesc cele mai bune componente și dezvoltări pe termen lung ale companiei DDAudio. Pe subwoofere DD, Craig Butler a deținut recordul mondial de presiune acustică timp de 7 ani. Subwoofer-urile Digital Designs sunt o operă de artă.

Seria 2500 este a doua linie de subwoofere americane construite manual. Aceasta este soluția perfectă pentru sistemele audio zilnice de nivel mediu. Este echipat cu un braț multistrat, un difuzor impregnat special, o bobină ventilată rezistentă la temperatură de 2,5 inci. Puterea acestei serii este de 400-800W nominală și 3200W maximă. Această serie este echipată cu bobine de 2 x 2 ohmi și 2 x 4 ohmi.

Ca și în cazul tuturor liniilor americane de subwoofer, DD oferă elemente reproiectate. Difuzoare și capace de carbon în diferite culori, bobine de cupru sau aluminiu cu rezistențe diferite, crescând puterea și performanța subwooferului (opțiunea SC - Super Charge), făcând suspensia mai grea sau mai ușoară. Cu această opțiune, puteți comanda un subwoofer de care aveți nevoie pentru toți parametrii.

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Autentificare
Comanda de apel
Comandă