NEW!!! DD 9515j ESP

Numărul articolului: DD9515h
4.33/5 Voturi: 9
Din producție
Vedeți analogii

Caracteristici NEW!!! DD 9515j ESP

Data expediere: 09.12.2022
Numărul articolului: DD9515h

Comentarii NEW!!! DD 9515j ESP

Comentariul tău va fi primul
Lasă un comentariu la acest produs!

Subwoofere americane realizate manual. Nivel ridicat de control și bas. Subwoofere care sunt făcute pentru a fi auzite nu numai în mașină, ci și pe stradă. Folosesc cele mai bune componente și dezvoltări pe termen lung ale companiei DDAudio. Pe subwoofere DD, Craig Butler a deținut recordul mondial de presiune acustică timp de 7 ani. Subwoofer-urile Digital Designs sunt o operă de artă.

Seria 9500 este a patra linie de subwoofere americane construite manual, găsite în multe dintre cele mai puternice sisteme audio din lume. Este soluția perfectă pentru sistemele audio zilnice de mare putere, precum și pentru sistemele competitive. Dispune de un braț multistrat, un difuzor impregnat special, o bobină de aluminiu ventilată rezistentă la temperatură de 3,35 inci. Puterea acestei serii este de 1000-2000W și maxim 8000W. Această serie este echipată cu bobine de 2 x 0,5 Ohm și 2 x 1 Ohm.

Ca și în cazul tuturor liniilor americane de subwoofer, DD oferă elemente reproiectate. Difuzoare și capace de carbon în diferite culori, bobine de cupru sau aluminiu cu rezistențe diferite, crescând puterea și performanța subwooferului (opțiunea SC - Super Charge), făcând suspensia mai grea sau mai ușoară. Cu această opțiune, puteți comanda un subwoofer de care aveți nevoie pentru toți parametrii.

Subwooferele din seria ESP (Evolution Subwoofer Package) sunt proprietare DD pentru a îmbunătăți performanța și performanța în segmentul subwooferului de 10 ”. Au o suspensie sportivă, cu diametru mai mare, o mișcare și un difuzor exclusiv și un coș mai adânc (pentru mai multe deplasări) Călătoria în acest difuzor este de 80 mm.

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Autentificare
Comanda de apel
Comandă