NEW!!! DD 9515j ESP Subwoofer Digital Designs USA

4.5/5 c 8

Americani subwoofer manual de asamblare. Un nivel ridicat de control și de basa. Subwoofere, care sunt făcute ca să-i fi auzit nu numai în auto, dar și pe stradă. Au folosit cele mai bune componente și multianuale de dezvoltare a companiei DDAudio. Pe сабвуферах DD, Craig Butler s-a plasat un record mondial de viteza sunetului presiune timp de 7 ani. Subwoofer Digital Designs este o operă de artă.

Seria 9500 este четвертаялинейка americane subwoofere manual de asamblare,care este în numeroase cele mai de profil înalt аудиосистемахмира. Este o soluție pentru a puternic de zi cu zi sisteme audio, precum și sisteme competiționale.Acesta este echipat cu многослоевой подвижкой special пропитаным дифузором, температуроустойчивой aer forțat алюминиевойкатушкой la 3,35 inch. Putere даной seria este nominale de 1000-2000Вт și maxime 8000Вт. Această serie este echipat cu bobine de rezistență 2 de 0.5 Ohm si 2 de 1 Ohm.

Ca și la toate linie de americani, subwoofere, compania DD oferă модернизированые elemente. Carboxilici дифузоры și capace de culori diferite, bobine cu o varietate de rezistenta din cupru sau aluminiu, o creștere de putere și performanță subwoofer (opțional SC - Super Charge), утяжиление sau scutire de tavan. Cu даной opțiune, puteți comanda un subwoofer care are nevoie de Tine pentru toate dvs. de opțiuni.

Subwooferele din seria ESP (Evolution Subwoofer Package) - este o companie de dezvoltare DD, ceea ce ar îmbunătăți performanța și indicatorii de performanță în segmentul de 10 inch subwoofere. Au valoare de sport, de un diametru mai mare suspendare, exclusiv подвижка și difuzor și mai amănunțită coșul de gunoi (pentru mai multe ture) Progresul în acest динамикесоставляет 80mm.

Caracteristici NEW!!! DD 9515j ESP Subwoofer Digital Designs USA

Data expediere: 08.06.2020
Producător: Digital Designs
Țara SUA
Material:
Tip de instalare:
Echipament: subwoofer
Numărul articolului: DD9515h

Comentarii NEW!!! DD 9515j ESP Subwoofer Digital Designs USA

Dacă doriți să lucrați în sistemul de dropshipping, b2b sau cumpara en-gros – du-te la secțiunea Informații pentru dealeri

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Cumpararea pe credit

CUMPĂRA ÎN RATE FĂRĂ O PLATĂ ÎN JOS

  • Plata inițială - 0%
  • Suma de achiziție de până la 50 000 grivne
  • Nici certificatelor cu privire la venituri - doar disponibilitatea de card Privatbank
  • Perioada de creditare de până la 2 ani.
  • Nici un fel de taxe ascunse.
  • Suma platita in plus pe lună la doar 2.9% din valoarea produsului

Cum de a cumpăra de tuning si accesorii auto de împrumut?

  • Alegeți produsul, prese "adaugă în coș" (valoarea de achiziție trebuie să fie nu mai puțin de 500 de grivne).
  • Înregistrați comanda, ca de obicei (dar alege forma de plata "Rate Privatbank").
  • În chestionar Privatbank, umplandu-numărul de card și alte date
  • Banca emite automat un împrumut. Dacă nu funcționează sau a fost refuzul, apoi formați un operator de Privatbank și ei de telefon în modul de a urla și o funcție de кредитирования. Și încercați din nou mai ращз

Dacă decizia este pozitivă, ne-am пересылаем produs de firma de transport "New Mail".

Autentificare

Comanda de apel

Întrebarea pe produs

RĂSPUNDEM LA ÎNTREBĂRI între orele 9.00-17.00, cu excepția zilelor de SÂMBĂTĂ și DUMINICĂ.