Tipărire Aqua

Doriți să vă faceți mașina originală, elegantă și să iasă mereu în evidență în fluxul de trafic printre alte mașini?

Atunci veți fi foarte interesat de ceea ce este tehnologia Akvaprint (Akvapechat), materiale pentru care puteți comanda în magazinul nostru online de modele digitale.

Ce este Aquapress?

Aquaprint (aqua print, Aqua Print, decor 3D, Imeris) este o tehnologie inovatoare care vă permite să decorați suprafețele oricărei texturi și forme cu orice imagine . Imprimarea poate fi aplicată pe lemn, plastic, sticlă, metal, ceramică și multe alte suprafețe.

De asemenea, tehnologia „Akvapechat” poate fi utilizată pentru repararea cosmetică a suprafețelor deteriorate (pentru a restabili suprafețele arse, crăpate și zgârieturi).

Aquaprint: scop

  • Crearea unui tuning unic, interior și exterior al unei mașini, autobuze, motociclete, iahturi, bărci. Dacă nu vă puteți permite din punct de vedere financiar un astfel de decor pentru mașina dvs., vă puteți încerca norocul în PROMOVAREA noastră lunară și puteți obține tipăritul Aqua ca CADOU
  • Decorarea carcaselor de laptopuri, echipamente de birou, telefoane mobile, electrocasnice, echipamente video și audio, prize și întrerupătoare.
  • În amenajarea interioară a caselor private, apartamentelor și birourilor. Fațadele mobilierului, ușile de sticlă, plăcile și alte elemente ale decorului camerei, acoperite cu un film special, arată nu numai originale, ci și foarte scumpe.

Când comandați un serviciu în salonul nostru, veți avea ocazia să vă decorați telefonul mobil absolut gratuit. În acest caz, tu însuți vei alege culoarea și cel mai atractiv film pentru tine.

De asemenea, puteți cumpăra echipamente pentru tipărirea apei și puteți deschide propriul atelier de tuning. La rândul nostru, vă vom ajuta să alegeți cel mai optim tip de echipament pentru preț, cele mai populare filme (avem mai mult de 1000 de tipuri) și să predăm tehnologia AQUAPRINT.

Aqua Printing: tehnologie de fabricație

  1. Pregătirea pieselor. Indiferent de ce produs decideți să decorați, mai întâi este pregătit și acoperit cu un strat subțire de smalț de o anumită culoare. Am scris despre aceasta mai detaliat în secțiunea Imprimare acvatică Do-it-yourself: pregătirea suprafeței.
  2. Pregătirea filmului. Pelicula la alegere este plasată în apă cu o anumită temperatură și duritate.
  3. Activare. După aceea, un activator special este aplicat pe învelișul decorativ folosind un pistol de pulverizare, care înmoaie filmul la o stare lichidă. Ca rezultat, un model „plutitor” apare pe suprafața apei pentru o fracțiune de secundă.
  4. Transferul tiparului. Acum vine momentul cel mai crucial - produsul fixat deasupra recipientului trebuie să fie scufundat în apă la unghiul corect și la o anumită viteză. Aceasta va transfera imaginea de la apă la suprafața piesei mașinii, la telefon etc.
  5. Spălare, uscare și fixare. Gata, după aceea produsul trebuie clătit bine, uscat și pentru a-i conferi rezistență, durabilitate și proprietăți decorative - lăcuit, uscat din nou într-o cameră specială și lustruit.

Procesul de transfer al unui model la un produs este descris în detaliu în secțiunea Film pe bază de apă: transfer la o piesă. (uitați-vă în partea de sus a paginii).

Avantajele tehnologiei aquaprint

  • Durabilitate.

Filmul pentru imprimare acvatică aplicat elementelor mașinii este capabil să reziste la orice influență externă. Nu se teme de umiditate ridicată și aer uscat, nu se teme nici de temperaturile scăzute de iarnă (până la -80 ° C), nici de cele ridicate de vară (+ 80 ° C). Nu se va estompa la soare, nu se va estompa cu utilizarea intensivă a piesei (de exemplu, pe volan). Poate fi curățat cu agenți alcalini agresivi, solvenți și alte substanțe chimice.

  • Posibilități incredibile de decorare.

Aspectul final al produsului decorat este determinat de substrat - un strat de smalț, care se aplică sub film pentru imprimare în apă. Și schimbând baza, puteți obține mai mult de 1000 de variante diferite de decor cu un singur tip de acoperire. Și dacă utilizați nu un lac lucios standard, ci un strat de protecție mat sau tactil, puteți obține, de asemenea, diferite texturi. Pentru mai multe detalii despre modul în care smalțul de bază poate afecta aspectul final al produsului, puteți citi în titlul Film Aquaprinting: învățarea alegerii.

Vizualizați întreaga gamă de filme aqua disponibile

Pentru a comanda serviciul Aquaprint (Aquapress), trebuie să eliminați detaliile necesare și să ni le trimiteți. În 2-3 zile vă vom trimite înapoi produsele finite!

Pentru informații mai detaliate și corecte, precum și pentru a vă înregistra pentru furnizarea serviciului, contactați angajații companiei prin numerele de telefon indicate în antetul site-ului.

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Autentificare
Comanda de apel
Comandă