Tipărire Aqua

Vrei să-ți faci mașina originală, elegantă și să iasă mereu în evidență în trafic printre alte mașini?

Atunci vei fi foarte interesat de ce este tehnologia Aquaprint (Aquaprinting), materiale pentru care poți comanda în magazinul nostru online Digital Designs.

Ce este Aquaprint?

Aquaprint (aquaprint, Aqua Print, decor 3D, Imeris) este o tehnologie inovatoare care vă permite să decorați suprafețe de orice texturi și forme cu orice imagini . Imprimarea poate fi aplicată pe lemn, plastic, sticlă, metal, ceramică și multe alte suprafețe.

De asemenea, tehnologia „Waterprinting” poate fi folosită pentru reparațiile cosmetice ale suprafețelor deteriorate (pentru a reface suprafețele arse, crăpate și zgâriate).

Aquaprint: domeniul de aplicare

  • Crearea unui tuning unic, interior și exterior al unei mașini, autobuz, motociclete, iaht, barcă. Dacă nu-ți poți permite financiar un astfel de decor pentru mașina ta, atunci poți să-ți încerci norocul în PROMOȚIA noastră lunară și să primești cadou Aquaprint.
  • Decorare carcase pentru laptopuri, echipamente de birou, telefoane mobile, aparate electrice, echipamente video si audio, prize si intrerupatoare.
  • În amenajarea interioară a caselor private, apartamentelor și birourilor. Fațadele de mobilier, ușile din sticlă, gresia și alte elemente ale decorațiunii interioare, acoperite cu o peliculă specială, arată nu numai originale, ci și foarte scumpe.

Când comandați un serviciu în salonul nostru, veți avea ocazia să vă decorați telefonul mobil absolut gratuit. În același timp, tu însuți vei alege culoarea și cel mai atractiv film pentru tine.

De asemenea, puteți cumpăra echipamente hidrografice și vă puteți deschide propriul atelier de tuning. Noi, la rândul nostru, vă vom ajuta să alegeți cel mai rentabil tip de echipament, cele mai populare filme (avem peste 1000 de tipuri) și vă vom preda tehnologia AQUAPRINT.

Aqua Seal: tehnologie de fabricație

  1. Pregătirea detaliilor. Indiferent de ce produs decideți să decorați, acesta este mai întâi amorsat și acoperit cu un strat subțire de email de o anumită culoare. Am scris despre acest lucru mai detaliat în secțiunea Imprimare acuarelă DIY: Pregătirea suprafeței.
  2. Pregătirea filmului. Pelicula pe care o alegeți se pune în apă cu o anumită temperatură și duritate.
  3. Activare. După aceea, un activator special este aplicat pe stratul decorativ cu ajutorul unui aerograf, înmoaie filmul la o stare lichidă. Ca rezultat, un model „plutitor” apare pe suprafața apei pentru o fracțiune de secundă.
  4. Transferarea unui model. Acum vine cel mai crucial moment - produsul fixat deasupra recipientului trebuie scufundat în apă la unghiul potrivit și la o anumită viteză. Acest lucru vă va permite să transferați imaginea din apă pe suprafața părții mașinii, pe telefon etc.
  5. Spălare, uscare și fixare. Totul, după aceea, produsul trebuie să fie bine spălat, uscat și pentru a-i conferi rezistență, durabilitate și proprietăți decorative - lăcuit, uscat din nou într-o cameră specială și lustruit.

Procesul de transfer al unui model pe un produs este descris în detaliu în secțiunea Film pentru imprimare hidrografică: transfer la un detaliu. (vezi partea de sus a paginii).

Avantajele tehnologiei aquaprint

  • Durabilitate.

Filmul hidrografic aplicat pe elementele mașinii este capabil să reziste oricăror influențe externe. Nu se teme de umiditatea ridicată și aerul uscat, nu se teme nici de temperaturile scăzute de iarnă (până la -80°С) și nici de temperaturile ridicate ale verii (+80°С). Nu se va estompa la soare, nu se va estompa cu utilizarea intensivă a piesei (de exemplu, pe volan). Poate fi spălat cu produse alcaline agresive, solvenți și alte substanțe chimice.

  • Posibilitati incredibile de decorare.

Aspectul final al articolului de decorat este determinat de substrat - un strat de email care se aplică sub filmul hidrografic. Și prin schimbarea bazei, puteți obține mai mult de 1000 de variante diferite de decor cu ajutorul unui singur tip de acoperire. Și dacă aplicați nu un lac lucios standard, ci un strat protector mat sau tactil, puteți obține și texturi diferite. Pentru mai multe informații despre modul în care smalțul de bază poate afecta aspectul final al produsului, puteți citi în secțiunea Film hidrografic: învățați să alegeți.

Vezi întreaga gamă de filme hidrografice din stoc

Pentru a comanda serviciul Aquaprint (Aquaprint), trebuie să eliminați detaliile necesare și să ni le trimiteți. În 2-3 zile vă vom trimite înapoi produsele finite!

Pentru informatii mai detaliate si corecte, precum si pentru a va inscrie la prestarea serviciului, contactati angajatii companiei la numerele indicate in antetul site-ului.

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Autentificare
Comanda de apel
Comandă