Muchia portbagajului (inox.) Alfa Romeo 159 2005-2011

Numărul articolului: car290812
4.25/5 Voturi: 4
pret 98 RON
⚠️ În stoc, dar se termină
-
+

Caracteristici Muchia portbagajului (inox.) pentru Alfa Romeo 159 2005-2011

Data expediere: 30.01.2023
Producător: Carmos
Material: Oțel inoxidabil
Tip de instalare: Adeziv de film
Echipament: 1 mască
Numărul articolului: car290812
Categoria de produse:

Comentarii Muchia portbagajului (inox.) pentru Alfa Romeo 159 2005-2011

Comentariul tău va fi primul
Lasă un comentariu la acest produs!

Dacă sunteți în căutarea calității și doriți să vă faceți mașina ALFA ROMEO (Alfa Romeo) 159 unică și eficientă, atunci cu siguranță aveți nevoie de o garnitură cromată pentru portbagajul mărcii germane Omsa. Elegant, practic, durabil - vă va decora mașina și vă va proteja cea mai vulnerabilă parte a portbagajului de șocuri și daune mecanice.

Plăcile cromate sunt fabricate din oțel inoxidabil - un material nobil și estetic care nu se corodează, nu lasă zgârieturi și amprente. Un astfel de accesoriu nu își va pierde aspectul spectaculos nici după mulți ani. Și puteți face față cu ușurință instalării sale , deoarece este atașată la banda dublă americană furnizată în kit (tot ce este necesar este să scoateți folia de protecție și să atașați produsul la marginea portbagajului).

În magazinul nostru online puteți cumpăra alte căptușeli decorative pentru mașina dvs. ALFA ROMEO (Alfa Romeo) 159. Toate accesoriile sunt întotdeauna disponibile în depozitul nostru și sunt vândute la un preț mai mult decât accesibil (nu mai ieftin în Ucraina!).

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Autentificare
Comanda de apel
Comandă