Praguri interioare Audi A3 2004-2012

Numărul articolului: ddd3545
4.55/5 Voturi: 11
Din producție
Vedeți analogii

Caracteristici Praguri interioare pentru Audi A3 2004-2012

Data expediere: 30.09.2022
Producător: Omsa Line
Țara: Curcan
Material: Oțel inoxidabil
Tip de instalare: Adeziv de film
Numărul articolului: ddd3545
Categoria de produse:

Comentarii Praguri interioare pentru Audi A3 2004-2012

Comentariul tău va fi primul
Lasă un comentariu la acest produs!

Apărătoarele de prag interioare pentru AUDI A3 se potrivesc perfect reliefului și caracteristicilor geometrice ale accesoriilor auto standard.

Scopul lor principal este de a proteja vopseaua de șocuri și daune mecanice, care sunt cel mai adesea cauzate de tocurile femeilor. Dar chiar și o mică zgârietură poate provoca daune ireparabile vopselei, lacului și poate duce la coroziune.

Atașarea accesoriilor se face pe bandă dublă furnizată în kit. Metoda și secvența de instalare sunt indicate pe ambalaj, iar procesul de instalare în sine nu va dura mai mult de o jumătate de oră. Tot ce trebuie să faceți este să scoateți capacul standard al pragului (dacă este disponibil, desigur), să degresați suprafața cu orice agent care conține alcool (puteți doar vodca) și să lipiți pe pungi noi cromate.

Puteți cumpăra praguri pentru AUDI A3 fără plata în avans. Produsele sunt fabricate din oțel complet necoroziv și cu un conținut ridicat de crom pentru adâncimea de luciu.

Puteți citi mai multe despre calitatea oțelului, garanțiile oferite și metodele de instalare în secțiunea: praguri de ușă

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Autentificare
Comanda de apel
Comandă