Tampoane pe mânere (inox) Audi A3 2004-2012

Numărul articolului: om2901
4.42/5 Voturi: 12
pret 192 RON
⚠️ În stoc, dar se termină
-
+

Caracteristici Tampoane pe mânere (inox) pentru Audi A3 2004-2012

Data expediere: 30.09.2022
Producător: Omsa Line
Țara: Curcan
Material: Oțel inoxidabil
Tip de instalare: Adeziv de film
Echipament: 4 suprapuneri
Numărul articolului: om2901
Categoria de produse:

Comentarii Tampoane pe mânere (inox) pentru Audi A3 2004-2012

Comentariul tău va fi primul
Lasă un comentariu la acest produs!

Când comandați, aruncați fotografii cu pixuri native managerilor!

Este destul de simplu să creați un aspect unic și unic al calului dvs. de fier - trebuie doar să cumpărați capacele mânerului ușii din magazinul nostru la cel mai mic preț din Ucraina.

Garniturile cromate ale mărcii comerciale OMSA sunt fabricate din oțel inoxidabil de înaltă calitate special pentru AUDI A3. Ele nu sunt doar un element decorativ, ci și necesare pentru a ascunde defectele existente pe mânerele standard. Producătorul oferă o garanție exclusivă pentru produs pentru până la 5 ani, ceea ce înseamnă că este absolut sigur de fiabilitatea și durabilitatea acestora.

În același timp, nu ar trebui să credeți că este foarte dificil să le instalați și pentru aceasta va trebui să conduceți din nou la stația de service. Pentru a instala accesoriul de reglare, îndepărtați folia de protecție din acesta și apăsați-l strâns pe mânerul mașinii pentru câteva minute (suprafața trebuie mai întâi curățată și degresată). Apa nu pătrunde sub tampoanele de pe mânere nici măcar în timpul spălării auto cu presiune ridicată, orice zgârieturi pot fi îndepărtate cu ușurință de la acestea prin lustruire ușoară, iar prin aspectul lor spectaculos pot impresiona orice pasionat de mașini.

(Include produse pentru ușile din spate și din față)

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Autentificare
Comanda de apel
Comandă