Huse imitatie piele

Sortare
Fără sortare
Filter
Neselectat
Filtrare după
Marca / Model
Цена
от до RON

Huse auto din piele ecologică.

Interiorul mașinii va deveni mai confortabil și mai solid dacă folosiți huse pentru scaune din piele ecologică. Acest tip de huse este perfect pentru orice tip de mașină și, în același timp, va face ca partea sa estetică să fie mai înaltă.

Caracteristici și aspecte pozitive.

Aceste cazuri au o serie de avantaje:

  • Usor de curatat.
  • Prietenos cu mediul.
  • Creați o vizualizare de stare.
  • Piele ecologică bună este durabilă și nu se uzează mult timp.
  • Prețuri frumoase.

Acest material este ușor de fabricat. Este fabricat dintr-o țesătură densă specială și acoperit cu o folie de poliuretan. Husele scaunelor auto de înaltă calitate din piele ecologică arată ca piele reală și au aceeași rezistență la deteriorare.

Piele sau piele ecologică. Care este diferența.

Spre deosebire de piele naturală, înlocuitorul său pentru saloane este mult mai ieftin și real de cumpărat. Nu se poate argumenta despre caracterul ecologic al utilizării capacelor în mașinile cu acest material. Piele ecologică a devenit foarte populară. Acest lucru se datorează faptului că ființele vii nu suferă în timpul fabricării materialului. Aspectul și durabilitatea unei astfel de piele rămân la un nivel decent. Nu este inferior naturii. Huse auto din piele ecologică sunt mult mai ușor de întreținut și mai respirabile decât huse din piele reală.

Diferența dintre piele ecologică și piele.

Deși piele ecologică este un material artificial, este diferită de piele. Calitatea sa principală este permeabilitatea și durabilitatea la aer ridicate. De asemenea, aspectul și moliciunea pielii ecologice este similară cu materialul natural. Pielea crăpă și se deteriorează rapid, dar huse din piele ecologică sunt o altă poveste.

Cum să alegi coperți.

Este ușor să alegeți huse din piele ecologică pentru mașini. Principalul factor în căutare este încrederea în calitatea produsului. La urma urmei, doar pielea de înaltă calitate va rezista mult timp. Compania noastră este ceea ce aveți nevoie. Digital Designs Ukraine este o companie care se află pe piața auto de peste 15 ani. Vindem piese auto și accesorii, inclusiv huse pentru scaune din piele artificială.

Pielea ecologică are mulți pori. Așa că respiră. Dacă aveți nevoie de o respirabilitate foarte bună a husei pentru scaune, optați pentru huse pentru scaune auto din piele ecologică perforată. Acest tip de material are multe găuri, ceea ce face ca materialul să fie cât mai respirabil.

Compania noastră.

Dacă sunteți în căutarea unor huse auto din piele ecologică sau din huse din material , atunci aruncați o privire la magazinul nostru online DDAUDIO. Aici veți găsi ceea ce căutați în câteva minute. Selectați marca și modelul mașinii și veți vedea toate produsele din această categorie care sunt potrivite pentru acestea.

Cooperăm doar cu companii de încredere și vindem numai produse de înaltă calitate. Suntem reprezentanți ai unor importante companii turcești care produc huse pentru interiorul mașinilor din piele ecologică.

Compania noastră are angajați profesioniști în domeniul lor care sunt bucuroși să vă ajute. Pentru toate întrebările dvs., vă rugăm să ne contactați telefonic sau să comandați un apel de la un specialist la numărul dvs. de telefon.

Plata și livrarea.

Puteți cumpăra huse pentru scaune auto din piele ecologică pentru scaune auto în câteva minute, în timp ce plătiți comanda imediat cu un card sau la primire în numerar la livrare. De asemenea, în magazinul nostru este posibil să luați mărfuri pe credit.

Prețul pentru huse din piele ecologică este loial. Costul de expediere va depinde de mărimea comenzii. Dacă comanda depășește 3.000 UAH, atunci livrarea va fi gratuită. Puteți comanda huse din piele ecologică la Kiev sau în orice alt oraș din Ucraina. Livrăm mărfuri și în străinătate: în Moldova, Italia, Polonia sau alte țări europene.

Cumpărarea de huse din magazinul nostru este o soluție excelentă. Interiorul mașinii cu un astfel de accesoriu va arăta scump și va proteja interiorul mașinii de daune.

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Autentificare
Comanda de apel
Comandă