Kengooryatniki WT003 (inox.) Citroen Berlingo 2008-2018

Numărul articolului: dug72011
4.45/5 Voturi: 11
pret 1014 RON
✅ În stoc
-
+

Caracteristici Kengooryatniki WT003 (inox.) pentru Citroen Berlingo 2008-2018

Data expediere: 01.02.2023
Producător: CAN
Țara: Curcan
Material: Oțel inoxidabil
Tip de instalare: În statele de personal locuri
Echipament: Set din oțel inoxidabil, set
Numărul articolului: dug72011
Categoria de produse:

Comentarii Kengooryatniki WT003 (inox.) pentru Citroen Berlingo 2008-2018

Comentariul tău va fi primul
Lasă un comentariu la acest produs!

Protecția barei de protecție este un fel de protecție pentru carterul motorului sau partea din față a motorului împotriva deteriorării atunci când conduceți pe teren accidentat sau într-un accident. Acest accesoriu a fost inventat inițial în Australia pentru a proteja mașinile locale de canguri - de aici a venit și numele.

În plus, acest accesoriu util este capabil să protejeze șoferul și pasagerul de rănile grave într-un accident, deoarece preia cea mai mare parte a impactului, acționând ca un fel de amortizor.

În plus față de cea de protecție, cangurii îndeplinesc și o funcție decorativă - schimbă aspectul mașinii aproape dincolo de recunoaștere, o fac mai eficientă și mai agresivă.

Protecția barei de protecție pentru Citroen Berlingo este fabricată din oțel de înaltă calitate și este o structură complexă de țevi longitudinale și transversale din oțel, precum și așa-numiții dinți care protejează partea inferioară a mașinii în momentul coliziunii cu obstacolele.

Partea superioară a articolului este acoperită cu mai multe straturi de crom, care acționează ca o protecție suplimentară împotriva coroziunii și conferă accesoriului o strălucire argintie profundă, dar nu intruzivă.

Puteți cumpăra o protecție pentru bara de protecție pentru reglarea Citroen Berlingo în magazinul nostru la cel mai bun preț pentru dvs. În același timp, oferim o garanție că nu veți găsi mărfurile în niciun magazin online sau offline din țară mai ieftin decât al nostru.

(kitul include toate elementele de fixare necesare)

Cum de a stabili puterea de kituri de corp

Tot în statele de personal locuri. Paranteze în set

Cum de a stabili kengooryatniki

Tot în statele de personal locuri, complet manual si kit de montare

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Autentificare
Comanda de apel
Comandă