Muluri pe ușă glisantă (2 bucati, inox.) Citroen Berlingo 2008-2018

Numărul articolului: car9089
4.62/5 Voturi: 13
pret 110 RON
Produsele sunt disponibile din stoc sau la comandă 1-5 zile lucrătoare detalii la telefon. Livrarea se face prin urgent cargus
⛔ Stoc epuizat, la comandă 7-14 zile

Caracteristici Muluri pe ușă glisantă (2 bucati, inox.) pentru Citroen Berlingo 2008-2018

Data expediere: 11.08.2022
Producător: Carmos
Țara: Curcan
Material: Oțel inoxidabil
Tip de instalare: Adeziv de film
Echipament: 2 Ornament de pe ornamentul сдижной двері , lipici
Numărul articolului: car9089
Categoria de produse: Accesorii cromOrnamente exterior

Comentarii Muluri pe ușă glisantă (2 bucati, inox.) pentru Citroen Berlingo 2008-2018

Dacă doriți să lucrați în sistemul de dropshipping, b2b sau cumpara en-gros – du-te la secțiunea Informații pentru dealeri

Fără îndoială, Citroen Berlingo se remarcă printre alte mașini pentru originalitatea sa. Dar break-ul francez fără compromisuri va deveni și mai luminos dacă pe acesta sunt instalate muluri de uși cromate, ceea ce va aduce noutate exteriorului mașinii, dar în același timp nu va încălca armonia generală a aspectului.

Accesoriul prezentat este conceput pentru a fi instalat pe ușa glisantă a unui break. Setul include două piese cromate și o bandă adezivă pentru instalarea lor.

Mulajele sunt fabricate din oțel durabil care nu se corodează și sunt acoperite cu două straturi de crom pentru o strălucire și durabilitate. Datorită calității lor ridicate, accesoriile sunt proiectate pentru utilizare pe tot parcursul sezonului în toate condițiile meteorologice și sunt garantate să nu-și piardă luciul și adâncimea de culoare chiar și după mulți ani.

Vă oferim să cumpărați mulaje cromate pentru reglarea Citroen Berlingo (Citroen Berlingo) la cel mai mic preț și în același timp garanție - veți găsi undeva mai ieftin, cu siguranță vă vom rambursa 110% din diferență.

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Autentificare
Comanda de apel
Comandă