Citroen Berlingo 2008↗ OmsaLine apărătoare prag interior (4buc)

Numărul articolului: 1524094-3
4.36/5 Voturi: 11
pret 200 RON
✅ În stoc
-
+

Caracteristici OmsaLine apărătoare prag interior (inox) Pentru Citroen Berlingo 2008-2018

data plecării 27.03.2023
Producător Omsa Line
O tara Curcan
Material Oțel inoxidabil
tip de instalatie Adeziv de film
Echipamente 3 garnituri
Cod furnizor 1524094-3
Categorie

Recenzii OmsaLine apărătoare prag interior (inox) Pentru Citroen Berlingo 2008-2018

Comentariul tău va fi primul
Lasă un comentariu la acest produs!

Glafurile de ușă Citroen Berlingo (Citroen Berlingo) sunt fabricate din oțel rezistent la acizi aliați de producătorul turc Omsa, ale cărui produse sunt considerate una dintre cele mai înalte calități și cele mai accesibile.

Datorită grosimii reduse a produsului, acestea nu interferează cu deschiderea / închiderea ușilor și arată foarte impresionant în interiorul mașinii. În plus, acestea sunt proiectate ținând seama de cea mai mică îndoire a pragurilor standard, care le vor asigura potrivirea perfectă la suprafață. În plus, acest lucru va împiedica pătrunderea umezelii sub căptușeală și, prin urmare, va exclude procesele de coroziune sub aceasta.

Accesoriile sunt caracterizate de rezistență sporită, durabilitate și sunt proiectate pentru utilizare intensivă în toate condițiile. Și stratul superior de crom, așa cum garantează producătorul, nu se va întuneca nici măcar cu contactul constant cu umezeala.

Instalarea produselor se face pe bandă dublă. Trebuie doar să scoateți banda de protecție din ea, să o încălziți ușor cu un uscător de păr și să o apăsați pe locul de instalare. Este recomandabil să nu spălați mașina timp de două zile după aceea.

Puteți cumpăra tampoane pentru tuning Citroen Berlingo dacă locuiți în Ucraina, Rusia sau Belarus. Dacă sunteți interesat de o achiziție angro, vă rugăm să contactați în prealabil managerii magazinului nostru de tuning.

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Autentificare
Comanda de apel
Comandă