Praguri OmsaLine (4 buc, inox.) Daihatsu Terios 2006↗

Numărul articolului: 2303091
4.64/5 Voturi: 11
La comanda
⛔ Stoc epuizat, la comandă 10-14 zile

Caracteristici Praguri OmsaLine (4 buc, inox.) pentru Daihatsu Terios 2006↗

Data expediere: 12.08.2022
Producător: Omsa Line
Țara: Curcan
Material: Oțel inoxidabil
Tip de instalare: Adeziv de film
Numărul articolului: 2303091
Categoria de produse: Accesorii auto pentru salon
Dimensiuni și greutatea cutiei
LungimeLăţimeÎnălţimeGreutate
601431

Comentarii Praguri OmsaLine (4 buc, inox.) pentru Daihatsu Terios 2006↗

Dacă doriți să lucrați în sistemul de dropshipping, b2b sau cumpara en-gros – du-te la secțiunea Informații pentru dealeri

Fiecare șofer își dorește să-și personalizeze mașina, să o scoată în evidență din mulțime. Mai mult, aș vrea ca bijuteriile să fie funcționale. Aceste elemente de reglare pot fi atribuite în siguranță capacelor pragului ușii Daihatsu Terios.

Pragurile oricărei mașini sunt o parte destul de vulnerabilă. La urma urmei, de fiecare dată când urcăm în mașină, aducem cu noi umezeală, zăpadă și murdărie, deteriorând vopseaua. Acest lucru duce la consecințe nedorite precum pierderea prezentării și coroziunea prematură. Pragurile ușilor pot preveni acest lucru.

Acest accesoriu nu este doar eficient, ci și eficient. Husele sunt fabricate din oțel inoxidabil de înaltă rezistență, care, cu o atingere ușoară, vor adăuga lux și tehnologie strălucitoare mașinii tale. Fiabilitatea plăcuțelor este susținută de o garanție de cinci ani a producătorului. În plus, sunt lustruite cu utilizarea unor compuși speciali anticorozivi care își vor păstra luciul mult timp și vor preveni coroziunea. Aceste plăcuțe pot fi achiziționate în depozitați fie separat, fie cu alte elemente ale pachetului cromat.

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Autentificare
Comanda de apel
Comandă