Oferta contractuala

ACORD PUBLIC (OFERTA)
pentru cumpărarea, cumpărarea și vânzarea și livrarea mărfurilor

Scopul contractului este propunerea oficială și publică.Vânzătorul va pune un acord privind cumpărarea și vânzarea Bunurilor prezentate pe site-ul __________________. Acordul danez este public, că este valabil până la articolul 633 din Codul civil al Ucrainei și că este același pentru toți cumpărătorii, indiferent de statutul acestora (persoană fizică, persoană juridică, persoană fizică-principal) fără niciun ban în plus. pentru un singur cumpărător. Shlyakhom ukladennya cgogo Acord cumpărătorul într-un povnomu obsyazі priymaє este de acord că ordinea de execuție a achiziției, plata mărfurilor, livrarea mărfurilor, returnarea mărfurilor, vіdpovіdalnostі pentru nebrosovіsne zamovlennya și usі іnshі sunt de acord cu contractul. Este important să conveniți asupra momentului apăsării butonului „Confirmare Confirmare” de pe partea înregistrării sigiliului în Distribuția „Koshik” și confirmarea Cumpărătorului a sigiliului de către Vânzător în formă electronică.

  1. Definitia termenilor

1.1. Oferta publică (dalі - „Ofertă”) - propunere publică a Vânzătorului, adresată unei mize necunoscute osіb, punând în minte vânzătorul asupra vânzării mărfurilor la distanță (dalі - „Dogovіr”), care ar trebui să fie în oferta cіy.

1.2. Bunul sau Serviciul este un obiect care să mulțumească părților, care este cererea cumpărătorului pe site-ul magazinului de internet și sediul pisicii, sau chiar achiziția Cumpărătorului de la Vânzător la distanță.

1.2. Magazin online - site-ul Vanzatorului la adresa www. _____________ creații pentru încheierea contractelor de cumpărare și vânzare cu amănuntul și cu ridicata pe baza recunoașterii Cumpărării din descrierea Bunurilor comandate de Vânzător cu ajutorul internetului.

1.3. Purpetets-didzdatnaya fіzichna unui individ, Yaka a ajuns la 18 roci, Odrima іnformasyu vid vânzători, rahat roz al mărfurilor Kodo Kupoli, Scho de reprezentații pe site-ul іntternetnno-magazin pentru Tsіlya, NU ISHLYADY PIDSHEMITSIA.

1.4. Vânzătorul este un parteneriat cu răspundere limitată „_Digital Designs Ukraine” (cod de identificare 41896233), persoană juridică, așa cum a fost creată și se califică pentru legislația ordonată a Ucrainei, municipiul este: 58007, Cernăuți obl. Khotynska, bud.4d 304

  1. Obiectul acordului

2.1. Vânzătorul dorește să transfere Bunurile Cumpărătorului, iar Cumpărătorul dorește să plătească și să accepte Bunurile pe baza acestui Acord.

2.2. Data încheierii Contractului de ofertă (acceptarea ofertei) și momentul acceptării integrale și irevocabile de către Cumpărător a minții Acordului va fi data completării de către Cumpărător a formei contractului, emisă la data de site-ul magazinului de internet, pentru mintea Cumpărătorului, confirmarea acordului în formă electronică. În momentul în care este nevoie, pentru Achiziție, Contractul poate fi emis sub formă de scrisoare.

  1. Decor

3.1. Cumpărătorul completează independent cererea în magazinul de internet prin formularul „Koshik”, sau completând cererea prin e-mail pentru numărul de telefon, vom indica în distribuția de contacte în magazinul de internet.

3.2. Vânzătorul poate avea dreptul de a se întreba despre transferul cererii Cumpărătorului la discreția, ca în casă, indicat de Cumpărător la momentul înregistrării cererii, sau inexact, sau să apeleze la suspiciunea valabilității acestora.

3.3. La completarea unei cereri pe site-ul magazinului de internet, Cumpărătorul trebuie să furnizeze următoarele informații, care sunt necesare pentru ca Vânzătorul să completeze cererea:

3.3.1. porecla, im'ya Cumpărare;

3.3.2. adresa, pentru care comanda se livreaza Bunurile (cum ar fi livrarea la adresa Cumparatorului);

3.3.3. Telefon de Contact.

3.3.4. Cod de identificare pentru o entitate juridică sau o entitate fizică a unei întreprinderi.

3.4. Numele, cantitatea, articolul, prețul Bunurilor selectate de Cumpărător sunt indicate în caseta Cumpărare de pe site-ul magazinului de internet.

3.5. Dacă oricare dintre părțile la acord are nevoie de informații suplimentare, pot avea dreptul să le solicit celeilalte părți. La momentul nenadannya nebhіdnoї іnformacії Pokupcem, Vânzătorul nu poartă vіdpovіdalnostі pentru nadannya yakіsnoї serviciile pe care le voi cumpăra atunci când cumpăr bunuri în іnternet-magazinі.

3.6. Atunci când face o solicitare prin operatorul Vânzătorului (clauza 3.1. Oferta Oferta), Cumpărătorul trebuie să prezinte informațiile specificate în clauza 3.3 - 3.4. tsієї Oferta.

3.6. Lauda de către Cumpărător a minții Ofertei se datorează pentru introducerea suplimentară de către Cumpărător a datelor suplimentare în formularul de înregistrare de pe site-ul magazinului de internet sau atunci când Aplicația se face prin operator. Dupa inregistrarea Comenzii prin Operator, datele despre Cumparare sunt introduse in baza de date a Vanzatorului.

3.7. Cumpărătorul poartă responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor furnizate la efectuarea rezervării.

3.8. Încheind Acordul, apoi acceptând propunerile date (darea în minte propusă la Bunuri), cu un model de proiectare a Memoriei, Cumpărătorul confirmă pasul:
a) Cumpărătorul pe deplin și cu cunoștințe deplină și este de acord cu mințile propunerii (ofertei);

b) am dat permisiunea pentru colectarea, prelucrarea și transferul de date cu caracter personal, permis pentru prelucrarea datelor cu caracter personal în cadrul prelungirii termenului actual al Contractului, precum și prelungirea termenului necircumstanțial după finalizarea prezentului acord. Din aceasta, se confirmă prevederile acordului Cumpărătorului că nu există notificări (fără o notificare suplimentară) despre drepturile stabilite de Legea Ucrainei „Cu privire la protecția datelor cu caracter personal”, despre colectarea datelor, precum și despre cele care aceste date cu caracter personal sunt transferate Vânzătorului cu posibilitatea de a întemeia acest Acord, posibilitatea de a efectua inter-înghețuri, precum și pentru îndepărtarea bucăților, bunurilor și a altor documente. Cumpărătorul este, de asemenea, binevenit că Vânzătorul poate acorda acces și transfera aceste date personale către terți fără nicio informație suplimentară. Drepturile cumpărătorului, ca subiect al datelor cu caracter personal, sunt supuse Legii Ucrainei „Cu privire la protecția datelor cu caracter personal” pentru informare și înțelegere.

  1. Prețul și livrarea mărfurilor

4.1 Prețurile pentru Bunuri și servicii sunt percepute de către Vânzător în mod independent și sunt indicate pe site-ul magazinului de internet. Toate prețurile pentru bunuri și servicii sunt indicate pe site în grivne.

4.2 Prețurile pentru Bunuri și Servicii pot fi modificate de către Vânzător în mod unilateral, în funcție de condițiile pieței. În cazul în care prețul este de aproximativ o unitate de Bunuri, a cărei sumă este plătită integral de Cumpărător, nu poate fi modificat de către Vânzător în mod unilateral.

4.3. Varianta Bunurilor, așa cum este indicată pe site-ul magazinului de internet, nu include variația de livrare către Bunurile Cumpărătorului. Rata de livrare pentru Bunuri Cumpărătorul plătește până la tarifele predominante ale serviciilor de livrare (transportatori) fără plata intermediară de către serviciul de livrare (transportator).

4.4. Varietatea Bunurilor, așa cum este prezentată pe site-ul magazinului de internet, nu include variația de livrare a Bunurilor la adresa de achiziție.4.5. Vanzatorul poate indica orientarea de livrare a Bunurilor la adresa Cumpararii la data datei cumpararii.

4.6. Gusa Cumpararea la plata Bunurile sunt luate in calcul de viconi din momentul sosirii.

4.7. Plățile între Vânzător și Cumpărător pentru Bunuri se efectuează în modalitățile indicate pe site-ul magazinului online în secțiunea „Plată și Livrare”.

4.8. La respingerea mărfurilor, Cumpărătorul se face vinovat de prezența reprezentantului serviciului de livrare (perevіznik) transvіriti vіdpovіdnіst la bunurile yakіsnim і kіlkіsnim caracteristici (numele produsului, kіlkіst, completitudine, termenul atașat).

4.9. Cumpărătorul sau reprezentantul orei pіd de acceptare a mărfurilor pіdtverdzhuє svoїm pіdpisom în bonul de vânzare / sau în zamovlennі / sau în factura de transport pentru livrarea mărfurilor, care nu are pretenții asupra mărfurilor kіlkostі, zovnіshnіm privind completitatea produsului.

4.10. Pov_domlennya despre bunurile vіdpravka cu numărul vіdpovіdny TTN zdіysnyuєtsya pentru ajutorul mesagerului VIBER la numărul de telefon, comenzile cumpărătorului.

4.11. Dreptul de autoritate și riscul vipadkovoї de a cheltui sau de a transfera Bunurile către Cumpărare sau către Reprezentant din momentul în care Bunurile sunt preluate de Cumpărător în momentul livrării Bunurilor la livrarea pe cont propriu a Bunurilor la Data de livrare a Vânzătorului de către Vânzător la Bunurile serviciului de livrare (transfer) a fost acceptată de Cumpărător.

  1. Drepturile și obligațiile părții

5.1. Vânzător goiter'azaniya:

5.1.1. Transferați bunurile către Cumpărător la vіdpovіdnostі în mintea Contractului că achiziția este finalizată.

5.1.2. Nu furnizați informații private despre Achiziție și nu dați acces la aceste informații unor terțe persoane, de dragul justificării, adoptând legislația care la ora închiderii Achiziției.

5.2. Vânzătorul are dreptul de a:

5.2.1 Modificați termenii Acordului, precum și prețurile pentru Bunuri și servicii, în mod unilateral, plasându-le pe site-ul magazinului de internet. Toate schimbările devin ceremoniale din momentul publicării lor.

5.3 Cumpărătorul gușii este:

5.3.1 Până în momentul semnării Contractului, fiți la curent cu termenii Contractului, termenii Contractului și prețurile solicitate de Vânzător pe site-ul magazinului de internet.

5.3.2 La sfârșitul contractului vânzătorului cu Cumpărătorul, restul este responsabil pentru furnizarea tuturor datelor necesare pentru a-l identifica în mod unic ca Cumpărător și suficiente pentru livrarea de către Cumpărător a Bunurilor promise.

  1. Întoarcerea la Bunuri

6.1. Cumpărătorul poate avea dreptul de a returna Vânzătorul la produsul nealimentar, dacă mărfurile nu sunt mulțumite de formă, dimensiuni, stil, culoare, rozmіrom sau din alte motive, nu le puteți bate pentru recunoaștere. Cumpărătorul poate avea dreptul de a returna mărfurile la mărfuri fără întârziere 14 (chotirnadtsyati) zile, nu vrahovoyuchi zi kupіvlі. Returnarea mărfurilor este efectuată în mod corespunzător, precum și aspectul mărfurilor vin not vikoristovuvsya și yakshko zberezheno yogo, autoritățile spozhivchі, ambalaj, sigilii, etichete, precum și un document rozrahunkovy, viziunea Achiziției pentru plata mărfurilor. Transferul mărfurilor, care nu se întorc pe spate, transferând în acest moment, va fi confirmat de Cabinetul de Miniștri al Ucrainei.

6.2. Returul Cumpărătorului la bunuri este nelezhnoї yakostі zdіysnyuєtsya pentru o perioadă de 30 (treizeci) de zile calendaristice din momentul retragerii acestor Bunuri de către Vânzător în beneficiul plății bunurilor, transferul clauzei 6.1. Acord, legislația chinnym a Ucrainei.

6.3. Wart_st bunuri p_dlyagaє return shlyakhom bank_vskogo perekazu pe rahunok Cumpărare.

6.4. Returul Bunurilor datorate adresei Vânzătorului, perceput pentru prețul de achiziție de către Vânzătorul Cumpărătorului nu este acceptat.

6.5. În cazul extinderii liniei de garanție introduse de lipsuri în Bunuri, Cumpărătorul, în special, în ordinea liniei stabilite de legislația Ucrainei, poate prezenta Vânzătorilor asistență, transferată de Legea Ucrainei ". Despre protecția drepturilor spaniolilor”. La prezentare, ar putea fi posibilă utilizarea gratuită a nedolіkіv, liniile de pe їх usunennya sunt rambursate de la data acceptării Bunurilor de către Vânzător în comanda sa și accesul fizic la astfel de Bunuri.

6.6. Revizuirea ar putea, transferată prin Legea Ucrainei „Cu privire la protecția drepturilor cetățenilor”, să treacă prin Vânzător pentru acordul Cumpărătorului la documentele transferate de legislația legală a Ucrainei. Vânzătorul nu percepe pentru lipsa Bunurilor, ca urmare a prejudiciului cauzat de transferul Cumpărătorului către Cumpărător, regulile Cumpărătorului pentru ridicarea Bunurilor, care reprezintă a treia excepție sau forță neseparabilă.

6.7. Cumpărătorul nu are dreptul de a schimba mărfurile pe baza proprietății, care poate fi putere dublă semnată, deoarece desemnările mărfurilor pot fi făcute de către Cumpărător, cum ar fi adăugarea yogo, sau altfel). Pіdtverzhennyam de aceea, scho mărfurile maє іndivіdualno-vyznáchenі vlastіvostі, є vіdmіnnіst rozmіrіv іn caracteristicile mărfurilor іnshikh, scho vіzanі v іnternet-magazіnіn.

6.8. Returnarea mărfurilor, la vipad-uri, transmise prin lege și cim prin Acord, zdіysnyuєtsya pentru adresa indicată pe site-ul web în rozdіlі "Contacte"

  1. Vidpovidalnist

7.1. Vânzătorul nu își asumă responsabilitatea pentru daune, cumpărătorii zapodiya sau terțe persoane din cauza instalării necorespunzătoare, victoria, colectarea Bunurilor de la Vânzător.

7.2. Vânzătorul nu își asumă responsabilitatea pentru vikonnanny inadecvat, intempestiv Zamovlen și gușa lui, date la întâmplare de Cumpărător de informații nesigure sau de grațiere.

7.3. Vânzătorul și Cumpărătorul vor fi răspunzători pentru încălcarea gușii lor, în conformitate cu legislația legală a Ucrainei și cu prevederile Acordului.

7.4. Vânzătorul Subtzets Zville VID Vidpovydalosti pentru întregul lui Abo Obstkov nevinovat de zobov-ul lui, Yakshcho nevinovat din Fores-Majoric Yak: VIINA ABOISOKOVI, ÎNCHIDERARE, PE INSHILS INITITATE VIKHILY VIDIVILE VIKILED VIDILE VIDILE VIDIL VIILILLYKILLY VIILELLY VIILKILLYL VIILILLY VIILKILLYL VIILILLYVILIKELLY VIILELLYVIILLYL VIKILELLY VINICHILE A INST Achizitia se face dupa finalizarea contractului. Partidul, întrucât nu poate să-și viconeze propria gușă, reamintește neglijent despre celălalt Partid al său.

  1. Confidențialitatea și protecția datelor cu caracter personal.

8.1. Prin transmiterea datelor dumneavoastră cu caracter personal pe site-ul magazinului de internet în timpul înregistrării sau înregistrării, Cumpărătorul oferă Vânzătorilor munca lor voluntară pentru prelucrarea, revendicarea (inclusiv transferul) datelor lor personale, precum și transmiterea altor date, transferul a datelor personale prin Legea Ucrainei ”, fără obezhennya termіnu dії takoї zgodi.

8.2. Vânzătorul de gușă nu rostește informațiile de cumpărare. Nu contează dacă Vânzătorul a încălcat informațiile Vânzătorului față de contrapărți și terți care se află pe baza contractului cu Vânzătorul, inclusiv în scopul judecării gușii în fața Cumpărătorului, precum și în caz de încălcări, dacă dezvăluirea acestor informații este stabilită de legiuitorul regional.

8.3. Cumpărătorul poartă răspunderea pentru menținerea datelor sale personale în starea actuală. Vânzătorul nu își asumă responsabilitatea pentru lipsa de acuratețe sau nerespectarea gușii sale și a legăturii cu informații irelevante despre Achiziție sau lipsa valabilității.

  1. Altă minte

9.1. Acest acord a fost stabilit pe teritoriul Ucrainei și s-a îndreptat către legislația demnă a Ucrainei.

9.2. Sustinem ca vina este pusa intre Cumparator si Vanzator, incalcand modalitatea de negociere. În caz de incapacitate de a reglementa furnizarea în litigiu a modului de negociere, Cumpărătorul și/sau Vânzătorul pot avea dreptul de a depune pentru soluționarea litigiului în fața autorităților judiciare, aparent, conform legislației în vigoare a Ucrainei.

9.3. Vânzătorul are dreptul de a aduce modificări prezentului Contract în mod unilateral, la care se face referire în clauza 5.2.1. Acord. În plus, modificările la acord pot fi, de asemenea, făcute în beneficiul reciproc al părților, în modul prevăzut de legislația corespunzătoare a Ucrainei.


ADRESELE SI DETALII VANZATORULUI:

TOV „Digital Designs Ukraine”

58007, regiunea Cernăuți m. Cernăuți, str. Khotynska, bud. 4d 304

p/r UA103562820000026009051505829 în JSC CB „Privatbank”

MFO 356282

Cod EDRPOU 41896233

IPN 418962324125

Sf. MPE 1824124500023

tel. (066)6580598

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Autentificare
Comanda de apel
Comandă