Oferta contractuala

ACORD PUBLIC (OFERTA)

pentru zamovlennya, pridbannya, vânzări și livrare de mărfuri

 

Acordul Tsey între FOP Zelenyuk Bogdan Stepanovich , în îndepărtatul „Vânzător” și slujitorii site-ului de Internet, în partea inferioară - site-ul „Zamovnik” https: //ddaudio.com.ua

Cumpărătorul, care folosește metoda de dare a Bunurilor, acceptă contractul de cumpărare și vânzare de bunuri (în continuare - Contract) pe mințile ofensatoare.

 

1. DENUMIREA TERMENILOR

1.1. Oferta publică (dalі - „Ofertă”) - propunere publică a Vânzătorului, adresată unui număr nespecificat de osіb, punând în minte acordul Vânzătorului de a cumpăra mărfurile la distanță (dalі - „Dogovіr”), care ar trebui să fie incluse în oferta cіy, inclusiv toate addendumurile.

1.2. Zamovlennya - decizia Zamovnik-ului de a zamovite bunuri și livrare yogo, emisă în magazinul online și/sau comandă pentru livrarea și livrarea mărfurilor.

 

2. POZIȚII DE TOP

2.1. Propunerea (oferta) oficială este prezentată mai jos pe site-ul magazinului online https: ddaudio.com.ua dacă este o persoană fizică (în continuare - Cumpărătorul) a pus un contract de cumpărare și vânzare de bunuri. Numirile sunt convenite să fie publice, tobto. E. Sub rezerva articolului 633 din Codul civil al Ucrainei, țineți cont de același lucru pentru toți cumpărătorii.

2.2. Conform articolului 642 din Codul civil al Ucrainei, ne vom conforma cu și fără tutela minții date propuneri (ofertă) care confirmă prevederile Contractului de cumpărare și vânzare de bunuri pe baza minții inferioare, faptul că înregistrarea confirmării respectivei declarații.

2.4. Cumpărătorul își confirmă satisfacția și își acceptă nebunește orice propunere (ofertă).

2.5. Încheierea Acordului (pentru a accepta în minte propunerea corectă (Propunerea de posibilitate) prin proiectarea lotului), Cumpărătorul confirmă următorul pas:

a) Cumpărătorul în întregime și cu deplină cunoștință de cauză și este de acord cu mintea propunerii (ofertei);

b) Am permis prelucrarea și transferul de date cu caracter personal privind colectarea, prelucrarea și transferul de date cu caracter personal asupra minții, desemnate mai jos în Rezervat colectare, prelucrare și transfer de date cu caracter personal permise pentru prelucrarea datelor cu caracter personal în temeiul extinderii ultimului durata Acordului, precum și prelungirea termenului nelimitat după încheierea. Din aceasta, conform prevederilor Acordului, Zamovnik confirmă că nu există notificări (fără o notificare suplimentară) despre drepturile stabilite de Legea Ucrainei „Cu privire la protecția datelor cu caracter personal”, despre colectarea datelor, precum și ca și despre cei pe care aceste date cu caracter personal sunt transferate Vânzătorului într-o manieră rezonabilă a prezentului Acord, posibilitatea de a efectua inter-înghețuri, precum și pentru îndepărtarea de bucăți, bunuri și alte documente. De asemenea, Adjunctul va fi încântat că Vânzătorul poate acorda acces și transfera date cu caracter personal către terți fără nicio informație suplimentară din partea Adjunctului, fără a modifica procesarea datelor cu caracter personal. Obsyag-ul drepturilor Zamovnik, ca subiect al datelor cu caracter personal, este supus Legii Ucrainei „Cu privire la protecția datelor cu caracter personal” pentru informare și înțelegere.

 

3. PRET PENTRU MARFURI

3.1. Pretul pentru pozitia pielii a Bunurilor este indicat pe site-ul magazinului online.

3.2. Vânzătorul are dreptul de a modifica unilateral prețul pentru orice poziție a Bunurilor.

3.3. În momentul modificării prețului Bunurilor, Vânzătorul trebuie să informeze Cumpărătorul despre modificarea prețului Bunurilor.

3.4. Cumpărătorul are dreptul de a confirma sau anula Revendicarea pentru Bunuri, deoarece prețul este modificat de către Vânzător după emiterea Revendicării.

3.5. Modificarea de către Vânzător a prețului pentru plățile de către Cumpărător Mărfurile nu sunt permise.

3.6. Vânzătorul indică opțiunea de livrare a Bunurilor pe site-ul magazinului de internet sau informează Cumpărătorii atunci când face o solicitare din partea Operatorului.

3.7. Gusa Cumparare la plata Bunurile sunt considerate de viconi din momentul cumpararii Vanzatorului.

3.8. Plățile dintre Vânzător și Cumpărător pentru Bunuri se efectuează în modalitățile atribuite pe site-ul magazinului de internet în secțiunea „LIVRARE ȘI PLATĂ”.

 

4. FORMULAREA INTERESULUI

4.1. Comandarea Bunurilor este comandată de Cumpărător prin Operator la telefon: 0 99 646 25 51 sau prin serviciul către site-ul site-ului magazinului de internet https: ddaudio.com.ua

4.2. La înregistrarea pe site-ul magazinului de internet, Cumpărătorul Gușă trebuie să furnizeze următoarele informații de înregistrare:

4.2.1. porecla, im'ya, conform Cumpărării tatălui, sau a persoanei comandate de acesta (posesor);

4.2.2. adresa pentru care următoarea livrare a Bunurilor (cum ar fi livrarea la adresa Cumpărătorului);

4.2.3. Adrese de email;

4.2.4. Telefon de Contact.

4.3. Numele, cantitatea, articolul, prețul Bunurilor selectate de Cumpărător sunt indicate în caseta Cumpărare de pe site-ul magazinului de internet.

4.4. Dacă Vânzătorul are nevoie de informații suplimentare, am dreptul să le solicit Cumpărătorului. În cazul nefurnizării informațiilor necesare de către Cumpărător, Vânzătorul nu suportă nicio taxă suplimentară pentru furnizarea unor astfel de servicii precum Achiziția la achiziționarea de bunuri pe piața Internet.

4.5. Atunci când face o Aplicație prin Operator (Clauza 4.1. Oferta ofertei), Cumpărătorul trebuie să trimită informațiile specificate în Clauza 4.2. tsієї Oferta.

4.6. Lauda de către Cumpărător a minții Ofertei se datorează pentru introducerea suplimentară de către Cumpărător a datelor suplimentare în formularul de înregistrare de pe site-ul magazinului de internet sau la completarea Aplicației prin Operator. Dupa completarea Aplicatiei prin Operator, datele despre Cumparare sunt inregistrate in baza de date a Vanzatorului.

4.7. Cumpărătorul poartă responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor furnizate la efectuarea rezervării.

4.8. Contractul de cumpărare și vânzare la distanță între Vânzător și Cumpărător este obligat să depună în momentul înregistrării electronice a aplicației pe site-ul de servicii al magazinului online, sau să vadă un singur document care confirmă plata Bunurilor .

 

5. LIVRARE ȘI TRANSFER DE BUNURI LA CUMPĂRARE

5.1. Modalitățile, comanda și termenele de livrare a mărfurilor sunt indicate pe site la secțiunea „LIVRARE ȘI PLATĂ”. Comanda și livrarea mărfurilor comandate Cumpărătorul va aștepta cu operatorul pieței de internet în momentul achiziției.

5.2. Livrarea mărfurilor de către autoritățile spіvrobіtnikami іnternet - la piață zgіdno cu mințile de livrare, abo іz zaluchennyam tretіkh osіb (perevіznika).

5.3. În cazul ridicării mărfurilor, Zamovnik-ul se face vinovat de prezența reprezentantului prac_vnik-ului vіddіlennya poștal abo kur'єra perevіriti vіdpovіdnіst Tovaru yakіsnim і kіlkіsnim caracteristici, (denumirea produsului, kіlkіndatst, kompleіktnost, termen).

5.4. Zamovnik abo Reprezentantul Zamovnik pіd hour priymannya bunuri pіdverdzhuє svoїm pіdpisom în chitanța de vânzare і / abo zamovlennі pentru livrarea de mărfuri, shcho nu maє pretenzіy pentru a kіlkostі mărfuri, uitându-se la completitatea produsului.

 

6. RETURNAREA LA MARFURI

6.1. Deputatul poate avea dreptul de a transfera la bunuri non-exacte în orice moment înainte de următorul transfer și după transferul la bunuri non-exacte - în ordinea minților, numită de Legea Ucrainei „Cu privire la protecția drepturilor Spozhivach_v”.

6.2. Returul mărfurilor neexactante la nelezhnoї yakostі mozhlivy u vipadku, yakshcho zberezheno yogo marfă viglyad, spozhivchі vlastіvostі, precum și un document, scho pіdverdzhuє faptul de cumpărare і umovlengonyas zazna.

6.3. Este posibil ca deputatul să nu aibă dreptul de a se deplasa în mărfurile nalezhno ї yakost і, sho ma і іndivіdualno-vyznáchenі vlastіvostі, mărfurile yakshcho zaznacheniya pot fi vikoristaniy inclusiv Spozhivachem, cum ar fi adaosul standard yogo, pentru Zamov, nu și standardul de bază, (inclusiv pentru Zamov, nu și bazin). în ea). Pіdtverzhennyam de aceea, scho mărfurile maє іndivіdualno-vyznáchenі vlastіvostі, є vіdmіnnіst rozmіrіv іn caracteristicile mărfurilor іnshikh, scho vіzanі v іnternet-magazіnіn.

6.4. Returnarea mărfurilor, la vipads, peredbachenih prin lege și prin Acord, zdіysnyuєtsya pentru adresa indicată pe site-ul web în rozdіlі "CONTACTE".

6.5. Când cumpărătorului vіdmovі vіd nepіdіkziznogo bunuri nalezhnoї yakostі Vânzătorul se întoarce є koshti în rozmіrі vartostі astfel de Bunuri, pentru o vignetă vitrat vіd vіd vіd vіdkіznі druzhіv, yієєє ієєє.

6.6. Schimbarea sumi, atribuită în clauza 6.5. zdіysnyuєtsya peste noapte cu mărfurile returnate

Vezi politica de returnare

 

7. VEDEREA LATURILOR

7.1. Vânzătorul nu poartă responsabilitatea pentru cumpărători shkoda, zapodiyanu după carduri introduse necorespunzător

IBAN UA823562820000026002051515441

Bank otrimuvach: PAT CB "Privatbank",

MFO 356282

(ІPN) 3360405930

Extras din EDR: Nr. 20380000000049592 din 25 februarie 2019

Plătitor de impozit unic

Nu plătitor de TVA

Vykoristannya Tovarіv, zamovlenyh în mijlocul site-ului de service ddaudio.com.ua a ajuns la Vânzător.

7.2. Vânzătorul nu își asumă responsabilitatea pentru inadecvare, intempestiv vikonanny Zamovlen și gușa lui în diferite cazuri date de Cumpărător de informații nesigure sau grațiere.

7.3. Vânzătorul și Cumpărătorul vor fi răspunzători pentru încălcarea gușii lor în conformitate cu legislația legală a Ucrainei și cu prevederile Acordului.

7.4. Vânzătorul Abo Paretser Zlіdna Vіdpovіdalnosti Înainte de Abo Pidnikov Neuskoannya Visikannya, Yakschko Nevikoannya є Slіdkom Force Major, Slakovin Yak: Vіin Abo Vіyskovі dіїstrus, Помина, и и и і ід ід и ви і дих інш і дихи вив contracta. Partidul, întrucât nu poate să-și viconeze propria gușă, reamintește neglijent despre celălalt Partid al său.

 

ADRESE SI DETALII

FOP Zelenyuk Bohdan Stepanovici

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Autentificare
Comanda de apel
Comandă