Oferta de contract

CONTRACT PUBLIC (OFERTA)

pentru înlocuirea, manipularea, vânzarea și livrarea mărfurilor

Tsei contractează FOP Pavlo Leonidovich Rabinovich , în fostul „Vânzător” și vom folosi serviciile site-ului Internet, în fostul - site-ul „Zamovnik” https: //ddaudio.com.ua

Cumpărătorul, acționând pe baza mărfurilor, acceptă în ofensivă contractul de cumpărare și vânzare a bunurilor (dal - Contract).

1. VALOR TERMINIV

1.1. Ofertă publică (dal - „Ofertă”) - o ofertă publică a Vânzătorului, adresată mizei neatribuite a vânzătorului, acordul cu Vânzătorul acordului de cumpărare pentru vânzarea bunurilor într-un mod la distanță (dal - „Contract”) ) în mintea ofertei.

1.2. Înlocuire - decizia adjunctului de a înlocui bunurile și livrarea acestora, emisă în magazinul online și / sau suplimentar pentru pregătirea și livrarea bunurilor.

2. POZIȚIA JURIDICĂ

2.1. Site-ul https: ddaudio.com.ua este furnizat sub oferta oficială (oferta) pentru magazinul online, fie că este vorba despre o persoană fizică (care este Cumpărătorul) de a stabili contracte de cumpărare și vânzare de bunuri. Valorile contractelor sunt publicate, tobto. E. Conform articolului 633 din Codul civil al Ucrainei, dați aceeași opinie pentru toți cumpărătorii.

2.2. Se știe din articolul 642 din Codul civil al Ucrainei în mintea generală și neglijentă a acestei propuneri (ofertă), care este aprobată prin acordul privind cumpărarea și vânzarea de bunuri pe baza ideilor inferioare propuse și faptul că de formalizare și înregistrare este confirmată.

2.4. La înregistrare Clientul pidtverzhu uzgodzhennya și a acceptat cu nebunie de el mintea întregii propuneri (ofertă).

2.5. Stabilirea unui contract (astfel încât să acceptați și să fiți de acord cu propunerea (propunerea posibilității) prin intermediul unei desemnări), Cumpărătorul va aproba:

a) Cumpărătorul este pe deplin conștient și este potrivit pentru mintea propunerii (ofertei);

b) câștigă da, trimis la colectarea, procesarea și transferul tributelor personale în minți, care sunt mai mici în Verificat pentru colectarea, procesarea și transferurile tributelor personale, trimis la procesarea tributelor personale pe durata necesară a perioadei necesare termen, precum și acordul Krym, conform Acordului Deputatul pidtverdzhu, care știe despre drepturile stabilite de Legea Ucrainei „Despre confiscarea donațiilor personale” întregul Acord, posibilitatea de a efectua vzaєmorozrakhuniv, precum și pentru înlăturarea rakhunks, acționează și alte documente. Deputatul are, de asemenea, posibilitatea de a aștepta timpul, astfel încât Vânzătorul are dreptul de a acorda accesul și transferul tributului său personal către terțe persoane fără informații suplimentare. Deputatul, care nu schimbă procesul de procesare a tributelor personale. Obsiag al drepturilor deputatului, ca sub'ukta a tributelor personale, conform Legii Ucrainei „Cu privire la protecția tributelor personale” pentru cei care le văd și informații.

3. PREȚUL MARFURILOR

3.1. Prețul pentru poziția skin a Produsului este indicat pe site-ul magazinului de internet.

3.2. Vânzătorul are dreptul de a modifica unilateral prețul pentru poziția Bunurilor.

3.3. Dacă modificați prețul pentru înlocuirea Produsului, Vânzătorul recoltei ar trebui să informeze Cumpărătorul despre modificarea prețului Bunurilor.

3.4. Cumpărătorul are dreptul să confirme sau să anuleze Depunerea programării pentru bunuri, deoarece prețul a fost modificat de Vânzător după depunerea programării.

3.5. Plata de către Vânzător a prețului pentru plățile efectuate de Cumpărător Bunurile nu sunt permise.

3.6. Vânzătorul va comanda tariful de livrare a Bunurilor pe site-ul web al magazinului de internet sau în cazul în care Cumpărătorilor li se eliberează un înlocuitor de către Operator.

3.7. Zobov'yazannya Cumpărător pentru plată Bunurile sunt vvazhayutsya viskonany în momentul livrării către Vânzător.

3.8. Rozrakhunki între Vânzător și Cumpărător pentru Bunuri va fi acceptat prin metodele indicate pe site-ul web pentru magazinul de Internet în secțiunea „LIVRARE ȘI PLATĂ”.

4. SPĂLARE PROIECTATĂ

4.1. Înlocuirea Bunurilor de către Cumpărător prin Operator prin telefon: 0 99 646 25 51 sau prin serviciul site-ului web al magazinului de internet site-ul web https: ddaudio.com.ua

4.2. Când se reinstalează pe site-ul magazinului de internet, Cumpărătorul de culturi va contacta următoarele informații:

4.2.1. prisvishche, іm'ya, potrivit tatălui Cumpărătorului, sau specimenul indicat de acesta (câștigat);

4.2.2. adrese de livrare a Bunurilor (livrare la adresa Cumpărătorului);

4.2.3. Adrese de email;

4.2.4. numar de telefon de contact.

4.3. Numele, numărul, articolul, prețul Cumpărătorului dorit. Bunurile vor apărea în pisica Cumpără pe site-ul magazinului online.

4.4. În cazul în care Vânzătorul are nevoie de informații suplimentare, are dreptul de a le solicita de la Cumpărător. În cazul în care Cumpărătorul nu furnizează informațiile necesare, Vânzătorul nu este responsabil pentru furnizarea Cumpărătorului un serviciu bun la achiziționarea de bunuri de pe piața Internetului.

4.5. La efectuarea modificării prin operator (clauza 4.1. Prețul ofertei), Cumpărătorul recoltei trebuie să contacteze informațiile specificate în clauza 4.2. aceste oferte.

4.6. Lauda cumpărătorului pentru mintea ofertei, vă rugăm să solicitați informații suplimentare pe care cumpărătorul le-a introdus în formularul de reînregistrare de pe site-ul magazinului de internet, dacă transmiterea se face prin intermediul operatorului. Trimiterea înregistrării Comenzii prin Operatorul datelor despre Cumpărător va fi restructurată în baza de date a Vânzătorului.

4.7. Cumpărătorul nu este responsabil pentru autenticitatea informațiilor date atunci când face o Cerere.

4.8. Contractul de cumpărare și vânzare printr-o metodă la distanță între Vânzător și Cumpărător va fi plasat la momentul înregistrării electronice a unui înlocuitor pentru serviciul site-ului web al magazinului online sau la emiterea unui document, care confirmă plata pentru Bunuri.

5. LIVRARE ȘI TRANSFER DE MARFURI LA CUMPĂRARE

5.1. Metodele, procedura și condițiile de livrare a mărfurilor sunt indicate pe site-ul web în secțiunea „LIVRARE ȘI PLATĂ”. Procedura de livrare a bunurilor cumpărate către Cumpărător prin operatorul pieței de Internet în momentul achiziției.

5.2. Livrarea bunurilor se va face prin puterea spivrobidnik-urilor de pe Internet - piața nu va putea livra bunurile sau de la terți (pereviznik).

5.3. În caz de respingere a mărfurilor, adjunctul se face vinovat de prezența reprezentantului oficialului autorizației poștale sau a ratei de reconsiderare a mărfurilor în funcție de caracteristici (selectarea mărfurilor, număr, completitudine, termen).

5.4. Adjunctul adjunctului adjunctului adjunctului adjunctului adjunctului pentru ora primirii mărfii pe baza propriei chitanțe din bonul de vânzare și / sau pentru livrarea mărfii, atâta timp cât nu există nicio cerere pentru mărfurilor, necesită completitudinea mărfurilor

6. MARFURI TRANSFORMATE

6.1. Adjunctul are dreptul să introducă bunurile neaccizabile în orice oră înainte de transfer și după transferul bunurilor neaccizabile - în ordinea și în mintea Legii Ucrainei „Despre zakistul drepturilor rabdator."

6.2. Cifra de afaceri a mărfurilor neaccizabile de o calitate adecvată este posibilă la un vypadku, precum și mărfurile salvate viglyad, puterea sozhivchі, precum și un document care confirmă faptul achiziționării și explică înlocuirea produsului desemnat

6.3. Înlocuitorul nu are dreptul să se gândească la bunurile de calitate adecvată, dar care nu sunt singurii care nu au dreptul să ia în considerare valorile puterii, dacă semnificațiile bunurilor pot fi victorioase. În plus, mărfurile sunt individuale, viznachenі vlastivostі, іdmіnnіst rozmіrі în bunuri și caracteristicile care sunt indicate în magazinul onlineі.

6.4. Cifra de afaceri a mărfurilor, la vipad-uri, transferată prin lege și prin Acord, merge la adresa indicată pe site în distribuția „CONTACT”.

6.5. Atunci când Cumpărătorul este solicitat de un produs nedivizibil de calitate adecvată, Vânzătorul a transformat prețul sub forma unui astfel de Produs, cu vina vitratului vânzătorului pentru livrarea bunurilor, care se poate transforma.

6.6. Cifra de afaceri sumă specificată în clauza 6.5. uită-te imediat la rândul mărfii

7. VIDPOVIDALNІST STORIN

7.1. Vânzătorul nu a avut nicio dovadă pentru Skoda, care a coincis cu Cumpărătorul în cazul unui card specificat incorect

IBAN UA253562820000026002051521220

Banca otrimuvach: PAT KB "Privatbank",

MFO 356282

(ІПН) 3354306018

Vipiska z ЄDR: nr. 20380000000051154 din data de 24.09.2019.

Paysite є un tribut

Nu є plătit de PDV

Vikoristannya Tovarіv, înlocuit anterior în limitele Serviciului, site-ul ddaudio.com.ua a fost găsit de Vânzător.

7.2. Vânzătorul nu este conștient de vikonannya Zamovlen, nerezonabilă, nerezonabilă și de culturile sale în cazul în care Cumpărătorul oferă informații incomplete sau miloase.

7.3. Vânzătorul și Cumpărătorul sunt responsabili pentru performanța culturilor lor, în conformitate cu legislația corespunzătoare a Ucrainei și cu prevederile Acordului.

7.4. Vânzătorul sau Cumpărătorul este afectat de motivul exteriorului sau de partea defectării culturilor sale, precum și de neînregistrarea din cauza unor circumstanțe de forță majoră, cum ar fi: din cauza motivului vânzării situației , pământul Cumpărătorul pislya aranjamentul contractului. Petrecerea, deoarece nu vă puteți vizita culturile, se va uita din greșeală la petrecere.

ADRESE TA REKVIZITI

FOP Rabinovich Pavlo Leonidovich

Ucraina, Cernăuți, st. Zavodska 9/18

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Autentificare
Comanda de apel
Întrebarea pe produs

RĂSPUNDEM LA ÎNTREBĂRI între orele 9.00-17.00, cu excepția zilelor de SÂMBĂTĂ și DUMINICĂ.