Ornament portbagaj

Produse
Citroen Berlingo 1996-2008 Garnitură mâner hayon
Numărul articolului: car2046
4.67/5 Voturi: 6
pret 60 RON
-
+
Garnitura pentru mânerul uș...
Garnitura pentru mânerul ușii din spate Citroen Berlingo este un set de 2 accesorii din oțel. Fixat pe mânerele standard cu bandă adezivă (este deja lipit pe produs cu o singură parte).
Căptușeală pe partea din spate a mânerului VW T4 (inox)
Numărul articolului: car8264
4.75/5 Voturi: 4
pret 104 RON
-
+
Crom căptușeală pe partea d...
Crom căptușeală pe partea din spate a mânerului VW T4 (Volkswagen) aduce la exteriorul microbuzului elegante atinge și de a proteja statele de personal detaliile de impactul negativ al factorilor externi. Se fixează foarte fiabile american lipici (inclus în kit).
Garnitura mânerului hayonului Citroen C4 (3 și 5 uși)
Numărul articolului: 1503051
4.4/5 Voturi: 5
pret 78 RON
-
+
Potrivit pentru 3D și 5D. G...
Potrivit pentru 3D și 5D. Garnitura pentru mânerul capacului portbagajului este din oțel aliat cu un procent ridicat de crom și nichel. Dintr-un astfel de aliaj se fac chiuvete de bucătărie, așa că nu vă puteți teme că după prima iarnă va apărea un raid de rugină.
Căptușeală pe partea din spate a mânerului VW T4 (oțel, Carmos)
Numărul articolului: car8264
4.6/5 Voturi: 5
pret 104 RON
-
+
Crom căptușeală pe partea d...
Crom căptușeală pe partea din spate a mânerului VW T4 (Volkswagen) aduce la exteriorul microbuzului elegante atinge și de a proteja statele de personal detaliile de impactul negativ al factorilor externi. Se fixează foarte fiabile american lipici (inclus în kit).
Crom pe mânerul portbagajului Peugeot 307 (Omsa, oțel)
Numărul articolului: 5703051
4.18/5 Voturi: 11
pret 78 RON
-
+
Cromul pentru mânerul portb...
Cromul pentru mânerul portbagajului este produs de compania turcă Omsa din oțel aliat. Tamponul nu rugineste, nu se pata si este usor de lustruit. Se montează pe bandă dublă durabilă.

Nu sunteți indiferent la aspectul vehiculului și la impresia pe care aceasta o face asupra utilizatorilor drumului? Doriți să adăugați culori noi imaginii pe care o creează? Cum se poate face acest lucru?

Este destul de simplu să creezi un aspect unic și unic al „calului tău de fier” - instalează doar garnituri cromate pe mașină. Printre marea varietate a acestui grup de accesorii, să acordăm atenție celor care dau noi atingeri și contururi în spatele mașinii.

Tăierea capacului portbagajului - alegerea accesoriului

Mulți proprietari de vehicule folosesc căptușeala ca un atribut indispensabil al activității de reglare. Mai mult, alegerea lor este suficient de largă. Vă permite să faceți o analiză rațională în raportul producător - calitate - preț și să alegeți opțiunea dorită pentru soluții stilistice și protecție. Acest lucru se aplică pe deplin căptușelii de pe capacul portbagajului.

Calități de oțel inoxidabil cu aliaj ridicat, "fel de" chinezesc sau "ca de departe", plastic ABC - există multe materiale oferite. Este mai bine să nu economisiți bani aici, deoarece rezistența căptușelilor la precipitații, sarcini de șoc, factori de temperatură etc. depinde de aceasta. Varietatea de modele poate satisface și cele mai exigente gusturi ale proprietarilor de mașini: universale pentru diferite mărci de mașini, speciale pentru modele specifice cu sigle ale mărcii, gravuri, pentru vopsirea ulterioară în culoarea caroseriei, ondulate etc.

Diferite tipuri de echipamente vă permit să alegeți căptușeala mașinii sub forma unei singure piese sau a unui set complet pentru toate piesele standard (plus instrucțiuni de instalare și o bandă specială pe două fețe pentru lucrările de instalare). Desigur, cea mai bună opțiune ar fi o soluție complexă, cu toate acestea, ca element separat, ornamentul de pe capacul portbagajului va arăta destul de armonios și atractiv.

Căptușeala hayonului sau portbagajului - mare în mic

Acest accesoriu servește atât ca decor la modă, cât și ca element practic al acordării externe. De ce este util acest detaliu?

  • distinge mașina de masa generală a altora.
  • atrage atenția utilizatorilor drumului și a observatorilor. Potrivit experților, acest lucru reduce semnificativ riscul diverselor accidente.
  • fixarea etanșă ajută la menținerea caroseriei de zgârieturi, rugină și deformări.
  • distinge vizual plăcuța de înmatriculare în orice lumină și o protejează de influențe distructive de natură diversă (atmosferică, mecanică, chimică etc.).
  • poate ajuta la disimularea urmelor instalării iluminării numerelor.

După cum puteți vedea, suprapunerea deasupra numărului de pe portbagajul mașinii nu este atât de simplă pe cât pare la prima vedere.

Cea mai bună ofertă de cauciucuri de pe piața internă

Compania DDAudio monitorizează constant tendințele globale în domeniul reglării, astfel încât clienții noștri să poată obține întotdeauna cea mai recentă producție auto fără întârziere și fără intermediari. Site-ul nostru de internet extinde constant sortimentul deja mare de căptușeli auto. Accesoriul elegant și modern va deveni un adevărat cadou pentru „prietenul tău luptător” și te va încânta mult timp pe tine și familia ta cu o priveliște spectaculoasă în fluxul de mașini sau în parcare. Grăbește-te să studiezi tipurile și mijloacele de protecție oferite de resursa noastră și să faci alegerea corectă în favoarea unei achiziții fiabile și bugetare. Tăierea capacului portbagajului de la DDAudio este cea mai bună recomandare pentru un șofer grijuliu.

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Autentificare
Comanda de apel
Întrebarea pe produs

RĂSPUNDEM LA ÎNTREBĂRI între orele 9.00-17.00, cu excepția zilelor de SÂMBĂTĂ și DUMINICĂ.