Ornament portbagaj

Sortare
Fără sortare
Filter
Neselectat
Filtrare după
Marca / Model
Цена
от до RON

Nu sunteți indiferent la aspectul vehiculului și la impresia pe care aceasta o face asupra utilizatorilor drumului? Doriți să adăugați culori noi imaginii pe care o creează? Cum se poate face acest lucru?

Este destul de simplu să creezi un aspect unic și unic al „calului tău de fier” - instalează doar garnituri cromate pe mașină. Printre marea varietate a acestui grup de accesorii, să acordăm atenție celor care dau noi atingeri și contururi în spatele mașinii.

Tăierea capacului portbagajului - alegerea accesoriului

Mulți proprietari de vehicule folosesc căptușeala ca un atribut indispensabil al activității de reglare. Mai mult, alegerea lor este suficient de largă. Vă permite să faceți o analiză rațională în raportul producător - calitate - preț și să alegeți opțiunea dorită pentru soluții stilistice și protecție. Acest lucru se aplică pe deplin căptușelii de pe capacul portbagajului.

Calități de oțel inoxidabil cu aliaj ridicat, "fel de" chinezesc sau "ca de departe", plastic ABC - există multe materiale oferite. Este mai bine să nu economisiți bani aici, deoarece rezistența căptușelilor la precipitații, sarcini de șoc, factori de temperatură etc. depinde de aceasta. Varietatea de modele poate satisface și cele mai exigente gusturi ale proprietarilor de mașini: universale pentru diferite mărci de mașini, speciale pentru modele specifice cu sigle ale mărcii, gravuri, pentru vopsirea ulterioară în culoarea caroseriei, ondulate etc.

Diferite tipuri de echipamente vă permit să alegeți căptușeala mașinii sub forma unei singure piese sau a unui set complet pentru toate piesele standard (plus instrucțiuni de instalare și o bandă specială pe două fețe pentru lucrările de instalare). Desigur, cea mai bună opțiune ar fi o soluție complexă, cu toate acestea, ca element separat, ornamentul de pe capacul portbagajului va arăta destul de armonios și atractiv.

Căptușeala hayonului sau portbagajului - mare în mic

Acest accesoriu servește atât ca decor la modă, cât și ca element practic al acordării externe. De ce este util acest detaliu?

  • distinge mașina de masa generală a altora.
  • atrage atenția utilizatorilor drumului și a observatorilor. Potrivit experților, acest lucru reduce semnificativ riscul diverselor accidente.
  • fixarea etanșă ajută la menținerea caroseriei de zgârieturi, rugină și deformări.
  • distinge vizual plăcuța de înmatriculare în orice lumină și o protejează de influențe distructive de natură diversă (atmosferică, mecanică, chimică etc.).
  • poate ajuta la disimularea urmelor instalării iluminării numerelor.

După cum puteți vedea, suprapunerea deasupra numărului de pe portbagajul mașinii nu este atât de simplă pe cât pare la prima vedere.

Cea mai bună ofertă de cauciucuri de pe piața internă

Compania DDAudio monitorizează constant tendințele globale în domeniul reglării, astfel încât clienții noștri să poată obține întotdeauna cea mai recentă producție auto fără întârziere și fără intermediari. Site-ul nostru de internet extinde constant sortimentul deja mare de căptușeli auto. Accesoriul elegant și modern va deveni un adevărat cadou pentru „prietenul tău luptător” și te va încânta mult timp pe tine și familia ta cu o priveliște spectaculoasă în fluxul de mașini sau în parcare. Grăbește-te să studiezi tipurile și mijloacele de protecție oferite de resursa noastră și să faci alegerea corectă în favoarea unei achiziții fiabile și bugetare. Tăierea capacului portbagajului de la DDAudio este cea mai bună recomandare pentru un șofer grijuliu.

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Autentificare
Comanda de apel
Comandă