Film pentru imprimare acvatică

Filmul pentru tipărire în apă, pe care îl oferim să îl cumpărăm, se compară favorabil cu analogii disponibili pe piață prin calitate, practicitate și durabilitate. După ce v-ați decorat mașina cu ajutorul materialelor noastre, puteți fi siguri că nu va mai trebui să refaceți interiorul peste un an sau cinci. Filmul este fabricat în Taiwan - pentru consumatorii americani sub marca Hydro-Dip (HD). Compania noastră a semnat, de asemenea, un contract cu o companie taiwaneză pentru furnizarea de materiale către Ucraina. Filmul are o calitate mult mai bună decât concurenții săi mai ieftini, este foarte ușor de lucrat, nu „rupe” și nu face bule

Film pentru imprimare acvatică: condiții de cumpărare

  • 8 USD (la cursul de schimb din ziua comenzii) - acesta este prețul cu amănuntul al produsului pentru 1m² (produsul este vândut cu amănuntul în orice cantitate).
  • 7 dolari (la tariful din ziua comenzii) - de la 10-20 de metri
  • 6 USD (la tariful din ziua comenzii) - de la 20-50 metri
  • 5 USD (la tariful din ziua comenzii) - de la 50-100 de metri
  • La cumpărarea unui film de la 100 de metri - prețul este negociat individual

(Dacă nu sunteți gata să cheltuiți o astfel de sumă pentru film o singură dată, dar doriți să colaborați pe termen lung cu noi, veți primi și reduceri corespunzătoare la bunuri).

Important: dacă cumpărațiechipamente aquaprint , veți primi automat o reducere instantanee la film și veți primi un preț de 6 ani (curs în ziua comenzii)

Livrarea se efectuează în toate orașele, orașele și satele Ucrainei prin poștă și prin companii de transport. Când comandați materiale pentru suma de 500 de grivne (de exemplu, folie + activator + grund + lac etc.) - livrarea este gratuită.

Nu este necesară plata în avans.

(Putem realiza un film pentru comanda dvs. din catalog. Comanda minimă este de 15 metri, termenul este de 3 săptămâni. Descărcați catalogul aici )

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Autentificare
Comanda de apel
Comandă