Politica de retur

Cum se face restituirea și de schimb de mărfuri

Firma Digital Designs face tot posibilul ca clienții săi să poată face rapid și ușor de a returna orice produs. Pentru aceasta, a fost elaborat și implementat destul de multe formularul de retur. Datorită ei, procedura de returnare de către cumpărător nu sa apropiat sau inutile produsului se întâmplă întotdeauna în mod clar, nu se produce erori sau probleme. Dar pentru aceasta trebuie mai întâi să completeze un formular special. După aceea, clientul companiei Digital Designs va putea într-un interval scurt de timp de a returna produsele achiziționate, iar organizația să producă o evaluare completă a această situație neplăcută.

Conducerea firmei înțelege, de a observa în momentul cumpărării sau primirii prin poștă a mărfurilor unele defecte, practic, imposibil. În plus, pot apărea cazuri în care problema cu marfa vor apărea după încheierea instalat în țară termenului de returnare de către consumator a produsului, egal de 14 zile. Dacă apar astfel de situații, compania Digital Designs întotdeauna vine în întâmpinarea clienților săi. Dar pentru aceasta, se recomandă de a păstra aspectul de produse, un fel de ambalare, de a nu arunca o cutie, nu обклеивать de cumpărare. Respectarea acestor condiții simple va ajuta face rapid și fără probleme a procedurii de retur. Firma este întotdeauna gata de a ajuta clienții, de a decide în favoarea lor apărute în probleme litigioase.

La fel, vă recomandăm să citiți un articol despre cum să primească marfa la un Nou mail

Modul de restituire a

 1. De a informa în contabilitate sau managerului;
 2. Descărcați și completați formularul de cerere;
 3. Trimite la sucursala de e-Mail Nou produs, împreună cu ancheta;
 4. Să comunice numărul de TTN.

Condițiile de

 1. Este interzisă обклеивать ambalajul original scotch (dacă este colorată);
 2. Toate produsele trebuie să fie ambalate într-stretch-folie. În cazul în care marfa este format din mai multe părți, fiecare parte trebuie să fie обмотана separat;
 3. Permisiunea de a trimite marfa numerar платежем;
 4. Livrarea mărfii Sunteți responsabil (ă) cu excepția cazurilor în care o greșeală a noastră sau a mărfurilor cu un defect )

Rambursare

Rambursare provine de la 2 până la 5 zile lucrătoare, de la primirea de către noi a mărfurilor. În acest timp, facem o verificare și de inspecție. Restituirea mijloacelor se întâmplă pe hartă Privatbank.

Politica de garanție a companiei Digital Designs

Compania Digital Designs se ocupă de vânzări numai produse de înaltă calitate, fabricate solid și producătorii cunoscuți de – ErkulAuto,OmsaLine, Carmos, Meric... Pe cea mai mare parte oferite de firma de mărfuri cumpărătorilor este disponibil oficială de garanția producătorului. Pentru diferite grupe de produse, marci, bunuri există un tip de garanție și termenul de garanție, care se stabilește conform serviciu de politica producătorului. Toți clienții săi Digital Designs recomandă să precizeze termenul de garanție pentru fiecare produs. Pentru a obține această informație poate fi de la manager, care a luat comanda. În plus, acesta poate fi afișat pe site-ul în descrierea produsului.

 

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Cumpararea pe credit

CUMPĂRA ÎN RATE FĂRĂ O PLATĂ ÎN JOS

 • Plata inițială - 0%
 • Suma de achiziție de până la 50 000 grivne
 • Nici certificatelor cu privire la venituri - doar disponibilitatea de card Privatbank
 • Perioada de creditare de până la 2 ani.
 • Nici un fel de taxe ascunse.
 • Suma platita in plus pe lună la doar 2.9% din valoarea produsului

Cum de a cumpăra de tuning si accesorii auto de împrumut?

 • Alegeți produsul, prese "adaugă în coș" (valoarea de achiziție trebuie să fie nu mai puțin de 500 de grivne).
 • Înregistrați comanda, ca de obicei (dar alege forma de plata "Rate Privatbank").
 • În chestionar Privatbank, umplandu-numărul de card și alte date
 • Banca emite automat un împrumut. Dacă nu funcționează sau a fost refuzul, apoi formați un operator de Privatbank și ei de telefon în modul de a urla și o funcție de кредитирования. Și încercați din nou mai ращз

Dacă decizia este pozitivă, ne-am пересылаем produs de firma de transport "New Mail".

Autentificare

Comanda de apel

Întrebarea pe produs

RĂSPUNDEM LA ÎNTREBĂRI între orele 9.00-17.00, cu excepția zilelor de SÂMBĂTĂ și DUMINICĂ.