Au devenit cunoscute detalii Skoda Octavia noua generație

Spune ce model de Skoda Octavia este foarte popular, acesta este, oricum, că nu spune nimic. Ea a fost căutată nu doar pe piața europeană, dar, de asemenea, se bucură de mare succes în China. Nou a cincea generație a acestui model va fi prezentat în 2020, iar vânzările vor începe încă un an.

Multe auto experții se așteaptă ca noul model Skoda Octavia bodo nu este similar cu cele anterioare executării. Și ei, într-o oarecare măsură dreptate. Singurul lucru care va trece de la predecesorul său – este construcția modulară MQB, iar în rest, masina va fi absolut nou. În primul rând, o astfel de schimbare este asociată cu trecerea de fostul designer Joseph Mistreț în compania BMW.

Noua generație Skoda Octavia va fi mai mare în dimensiune, dar, de asemenea, va crește ampatamentul, prin care va deveni spațioase în interior, compartimentul de asemenea, va crește și va ajunge la aproape același volum ca un model Superb.

Aspectul de masina va primi un pachet mare de piese de crom, un nou elegant matrice de optică și corpul cu aplicarea complexă de ștanțare. În plus, mașina va dota toate sistemele moderne de la acel moment. Este posibilă apariția полуавтономной sistemului de management, dar, de asemenea, o varietate de caracteristici inovatoare.

Modificări atinge și motorie a gamei de masina. Propulsoare diesel va deveni mai puternic, de aproximativ 15 cai putere, iar în loc de un motor de 1,8 TSI apare un 2.0 TSI de 200 cp, fără Îndoială, că introducerea de noi capacități tehnice va duce la o scumpire de Skoda Octavia, cu toate acestea, ea este, ca și mai înainte, va costa mai ieftin decât Superb, cu circa 5 mii de euro.

Articole și știri despre tuning si masini

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Cumpararea pe credit

CUMPĂRA ÎN RATE FĂRĂ O PLATĂ ÎN JOS

  • Plata inițială - 0%
  • Suma de achiziție de până la 50 000 grivne
  • Nici certificatelor cu privire la venituri - doar disponibilitatea de card Privatbank
  • Perioada de creditare de până la 2 ani.
  • Nici un fel de taxe ascunse.
  • Suma platita in plus pe lună la doar 2.9% din valoarea produsului

Cum de a cumpăra de tuning si accesorii auto de împrumut?

  • Alegeți produsul, prese "adaugă în coș" (valoarea de achiziție trebuie să fie nu mai puțin de 500 de grivne).
  • Înregistrați comanda, ca de obicei (dar alege forma de plata "Rate Privatbank").
  • În chestionar Privatbank, umplandu-numărul de card și alte date
  • Banca emite automat un împrumut. Dacă nu funcționează sau a fost refuzul, apoi formați un operator de Privatbank și ei de telefon în modul de a urla și o funcție de кредитирования. Și încercați din nou mai ращз

Dacă decizia este pozitivă, ne-am пересылаем produs de firma de transport "New Mail".

Autentificare

Comanda de apel

Întrebarea pe produs

RĂSPUNDEM LA ÎNTREBĂRI între orele 9.00-17.00, cu excepția zilelor de SÂMBĂTĂ și DUMINICĂ.