Tuning Nissan Pathfinder R51 2005-2014

Sortare
Fără sortare
Filter
Neselectat
Filtrare după
Categorii de produse
Цена
от до RON
2
Numărul articolului: NI43
pret 226 RON
⚠️ În stoc, dar se termină
-
+

Vă sugerăm să reglați Nissan Pathfinder R51, R52 (Nissan Pathfinder) și să faceți un minivan deja luxos cu funcționalitatea unui SUV și mai elegant. Carisma masculină se manifestă prin puterea agresivă a motorului, combinația unică de sisteme inteligente de control și cel mai înalt nivel de siguranță, în liniile stricte ale designului exterior, scaunele spațioase și confortabile, schema de culori a finisajului interior și poziția înaltă a șoferului șoferului, care creează o vedere largă.

Cumpărați accesorii de tuning Nissan Pathfinder și personalizați-vă SUV-ul

În exterior, soliditatea mașinii se manifestă în toate. Liniile clare ale corpului, o bară de protecție masivă, pe care doriți doar să instalați un kenguryatnik, faruri largi (puteți decora cu o margine de oțel), o grilă cromată, ferestrele mari oferă un aspect masculin. Roțile puternice, distanțate pe scară largă, consolele scurte, garda la sol ridicată indică o capacitate ridicată de traversare. Roțile elegante, proeminențele netezite ale caroseriei, mânerele ascunse ale ușilor, mulajele grațioase oferă un aspect luminos și disting în mod vizibil mașina de alte modele. Cele mai relevante opțiuni de culoare sunt negru, gri, gri-liliac, argintiu, alb. Din 2012, a devenit posibilă cumpărarea unui Nissan Pathfinder cu opțiunea de vopsea caroserie gri-albastru.

Nissan Pathfinder R51, R52 are nevoie de reglare?

Garnitura interioară este realizată din materiale de înaltă calitate. Vânzarea unui SUV poate fi realizată în diverse opțiuni de echipare: tapițerie luxoasă din piele sau material textil, un număr diferit de articole cromate, opțiuni de culoare pentru interior. În interior există numeroase lucruri mici la îndemână care creează plăcerea de a comunica cu mașina:

  • iluminare ușoară a zonelor funcționale;
  • selector convenabil pentru comutarea modurilor de tracțiune integrală;
  • sistem modern de navigare cu ecran tactil de înaltă rezoluție integrat într-un sistem audio special conceput;
  • 64 de opțiuni pentru transformarea cabinei;
  • diferiți senzori meteorologici;
  • trapa de acoperiș cu telecomandă electrică;
  • setarea memoriei pozițiilor scaunelor din față;
  • cheie chip.

Puțini? Puteți cumpăra în magazinul nostru de tuning auto Nissan Pathfinder covorașe originale din cauciuc, huse pentru scaune, jaluzele și ornamente decorative pentru tabloul de bord.

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Autentificare
Comanda de apel
Comandă