Tuning Opel

Sortare
Fără sortare
Filter
Neselectat
Filtrare după
Categorii de produse
Цена
от до RON

Reglarea magazinului nostru online de accesorii auto Opel oferă cel mai mic și cel mai onest preț din Ucraina, Rusia și Belarus. Sortimentul include căptușeli cromate, fuste de protecție, șine de acoperiș, folie pentru imprimare acvatică, materiale pentru izolare fonică și termică, precum și o mulțime de alte produse pentru interiorul și caroseria Opel.

Mulți pasionați de mașini Opel știu că bara de protecție a unei mașini este fabricată din plastic și este foarte fragilă în timpul înghețurilor severe. Din acest motiv, proprietarii de mașini se confruntă foarte des cu reglarea barei de protecție Opel. În plus, o parte necesară a reglării pentru Opel este instalarea pragurilor de înaltă calitate.

Accesorii pentru reglarea Opel

Reglarea unei mașini Opel este o treabă minuțioasă care necesită o abordare individuală specială. Acțiunile corecte vor ajuta la crearea unui stil individual și original dintr-un aspect discret.

Magazinul nostru online oferă următoarele piese pentru reglarea Opel:

 • căptușeala pe oglinzi, uși, portbagaj și alte detalii ale mașinii va da mașinii originalitate în imagine și va adăuga „poftă”;
 • kenguryatniki va proteja partea din față a mașinii în timp ce conduceți în afara terenului sau în timpul unei coliziuni;
 • pragurile laterale vor proteja partea laterală a mașinii și, de asemenea, vor ajuta la intrarea confortabilă în interiorul mașinii pentru persoanele în vârstă sau copii;
 • deflectoarele sunt o soluție excelentă pe vreme rea;
 • suprapunerile de panou, perdelele și capacele vor face conducerea confortabilă și chiar mai confortabilă;
 • clapete de noroi;
 • covoare;
 • si altul.

Experții noștri vor selecta piesele necesare care se potrivesc modelului dvs. de mașină Opel. Puteți vizualiza o listă completă de accesorii pentru reglarea Opel în catalog, privind fotografia. Reglarea Opel este o modalitate excelentă de a distinge o mașină de alte mașini din fluxul general și, de asemenea, cu ajutorul său puteți îmbunătăți fiabilitatea și siguranța unei mașini.

5 motive pentru a cumpăra tuning Opel în magazinul Ddaudio:

 1. Preț cu ridicata pentru accesorii auto chiar și atunci când cumpărați cu amănuntul.
 2. Reduceri suplimentare pentru clienții angro mari și obișnuiți.
 3. Livrare gratuită de mărfuri în orice regiune a Ucrainei, la Moscova și Gomel.
 4. Garanție lungă pe toate șinele de acoperiș, trusele de caroserie și garniturile cromate.
 5. Actualizarea constantă a liniei de sortiment, care vă va permite să fiți primii care cumpărați tuning pentru mașina dvs. și să evidențiați Opel în fluxul de trafic gri.

Încă vă întrebați ce magazin de accesorii auto să alegeți? Nu vă mai îndoiți și comparați doar prețurile produselor de tuning Opel de la noi și de la orice altă reprezentanță auto.

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Autentificare
Comanda de apel
Comandă