Tuning Toyota

Produse
Numărul articolului: lc-200-mir2016

:

4.5/5 Voturi: 12
690 RON
-
+

În mod surprinzător, tuning Toyota este foarte simplu și să-l execute puteți încerca pe cont propriu, fără ajutorul profesioniștilor și ateliere de lucru. Cel mai adesea proprietarii de automobile efectua astfel de lucrări, cum ar fi: înlocuirea barelor de protecție, montarea de spoilere, înlocuirea suspensiei.

Cu ajutorul tuning va fi capabil de a crea un stil original pentru auto, dar, de asemenea, îmbunătăți în mod semnificativ nivelul de siguranță și confort în timpul călătoriei.

Detalii pentru tuning Toyota

Fără îndoială, orice automobilist încearcă de a îmbunătăți mașinile lor și să-l elegant și individual. Magazinul nostru online ofera piese de calitate pentru diferite modele Toyota:

șine de acoperiș vă va permite pentru a economisi spațiu în spate portbagaj sau salon auto, dar, de asemenea, sunt ideale pentru persoanele active, care fac sport; cauciuc și textile, covoare vor asigura curățenia și convenabil de curățenie în salon; huse din экокожи обезопасят scaune de contaminare o varietate de daune; butoane de pe panou va face interior mai confortabil și mai confortabil în timpul de deplasare; de protecție față și spate arc обезопасят auto în timpul unei coliziuni sau de mers cu mașina de off-road; praguri laterale vor face o escală în salonul confortabil, dar, de asemenea, обезопасят laterale ale corpului în timpul coliziunii.

Pe site-ul nostru veți găsi aceste și alte accesorii pentru tuning Toyota la cele mai atractive prețuri. Tuning Toyota - este un loc de muncă care vă va ajuta pentru a exprima propriul stil și dovedește elegant gustul proprietarului.

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Cumpararea pe credit

CUMPĂRA ÎN RATE FĂRĂ O PLATĂ ÎN JOS

  • Plata inițială - 0%
  • Suma de achiziție de până la 50 000 grivne
  • Nici certificatelor cu privire la venituri - doar disponibilitatea de card Privatbank
  • Perioada de creditare de până la 2 ani.
  • Nici un fel de taxe ascunse.
  • Suma platita in plus pe lună la doar 2.9% din valoarea produsului

Cum de a cumpăra de tuning si accesorii auto de împrumut?

  • Alegeți produsul, prese "adaugă în coș" (valoarea de achiziție trebuie să fie nu mai puțin de 500 de grivne).
  • Înregistrați comanda, ca de obicei (dar alege forma de plata "Rate Privatbank").
  • În chestionar Privatbank, umplandu-numărul de card și alte date
  • Banca emite automat un împrumut. Dacă nu funcționează sau a fost refuzul, apoi formați un operator de Privatbank și ei de telefon în modul de a urla și o funcție de кредитирования. Și încercați din nou mai ращз

Dacă decizia este pozitivă, ne-am пересылаем produs de firma de transport "New Mail".

Autentificare

Comanda de apel

Întrebarea pe produs

RĂSPUNDEM LA ÎNTREBĂRI între orele 9.00-17.00, cu excepția zilelor de SÂMBĂTĂ și DUMINICĂ.