Tuning Toyota

Produse

În mod surprinzător, reglarea Toyota este foarte simplă și o puteți face singur, fără ajutorul specialiștilor și a atelierelor. Cel mai adesea, proprietarii de mașini efectuează lucrări precum: înlocuirea barei de protecție, instalarea spoilerelor, înlocuirea suspensiei.

Cu ajutorul reglării, puteți crea un stil original pentru mașina dvs., precum și puteți îmbunătăți semnificativ nivelul de siguranță și confort în timpul călătoriei.

Reglarea pieselor pentru Toyota

Fără îndoială, orice pasionat de mașini încearcă să-și îmbunătățească mașina și să o facă elegantă și individuală. Magazinul nostru online oferă piese de calitate pentru diferite modele Toyota:

șinele de acoperiș vor economisi spațiu în portbagajul din spate sau în interiorul mașinii și sunt, de asemenea, perfecte pentru persoanele active implicate în sport; covorașele din cauciuc și textile vor asigura curățenia și curățarea confortabilă în cabină; huse din piele ecologică vor proteja scaunele de diverse daune; suprapunerile de panou vor face interiorul mai confortabil și mai confortabil în timpul conducerii; protecția din față și arcurile din spate vor proteja mașina în timpul unei coliziuni sau la conducerea în afara terenului; pragurile laterale vor face ca accesul în habitaclu să fie mai confortabil, precum și să protejeze părțile laterale ale corpului în timpul unei coliziuni.

Pe site-ul nostru veți găsi aceste și alte accesorii de tuning Toyota la cele mai atractive prețuri. Reglarea Toyota este o treabă distractivă, care vă va ajuta să vă exprimați propriul stil și să demonstrați gustul rafinat al proprietarului.

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Cumpararea pe credit

CUMPARAȚI ÎN INSTALARE FĂRĂ PRIMUL DEPOZIT

  • Avans - 0%
  • Suma achiziției - până la 50.000 UAH
  • Fără certificate de venit - doar prezența unui card PrivatBank
  • Termen de împrumut de până la 2 ani.
  • Fără taxe ascunse.
  • Plată în exces pe lună doar 2,9% din costul mărfurilor

Cum să cumpărați tuning și accesorii auto pe credit?

  • Selectați un produs, apăsați „adăugați în coș” (suma de achiziție trebuie să fie de cel puțin 500 grivne).
  • Plasați comanda ca de obicei (dar alegeți tipul de plată „Rată PrivatBank”).
  • În formularul de cerere PrivatBank, completați numărul cardului și alte date
  • Banca vă va acorda automat un împrumut. Dacă nu ați reușit sau ați fost refuzat, atunci formați operatorul PrivatBank și acesta va activa funcția de creditare pentru dvs. în modul telefonic. Și încearcă din nou

În cazul în care decizia este pozitivă, vom trimite mărfurile de către compania de transport „New Mail”.

Autentificare

Comanda de apel

Întrebarea pe produs

RĂSPUNDEM LA ÎNTREBĂRI între orele 9.00-17.00, cu excepția zilelor de SÂMBĂTĂ și DUMINICĂ.