Tuning Toyota

Sortare
Fără sortare
Filter
Neselectat
Filtrare după
Model
Categorii de produse
Цена
от до RON

În mod surprinzător, reglarea Toyota este foarte simplă și o puteți face singur, fără ajutorul specialiștilor și a atelierelor. Cel mai adesea, proprietarii de mașini efectuează lucrări precum: înlocuirea barei de protecție, instalarea spoilerelor, înlocuirea suspensiei.

Cu ajutorul reglării, puteți crea un stil original pentru mașina dvs., precum și puteți îmbunătăți semnificativ nivelul de siguranță și confort în timpul călătoriei.

Reglarea pieselor pentru Toyota

Fără îndoială, orice pasionat de mașini încearcă să-și îmbunătățească mașina și să o facă elegantă și individuală. Magazinul nostru online oferă piese de calitate pentru diferite modele Toyota:

șinele de acoperiș vor economisi spațiu în portbagajul din spate sau în interiorul mașinii și sunt, de asemenea, perfecte pentru persoanele active implicate în sport; covorașele din cauciuc și textile vor asigura curățenia și curățarea confortabilă în cabină; huse din piele ecologică vor proteja scaunele de diverse daune; suprapunerile de panou vor face interiorul mai confortabil și mai confortabil în timpul conducerii; protecția din față și arcurile din spate vor proteja mașina în timpul unei coliziuni sau la conducerea în afara terenului; pragurile laterale vor face ca accesul în habitaclu să fie mai confortabil, precum și să protejeze părțile laterale ale corpului în timpul unei coliziuni.

Pe site-ul nostru veți găsi aceste și alte accesorii de tuning Toyota la cele mai atractive prețuri. Reglarea Toyota este o treabă distractivă, care vă va ajuta să vă exprimați propriul stil și să demonstrați gustul rafinat al proprietarului.

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Autentificare
Comanda de apel
Comandă