Tuning Volga

Sortare
Fără sortare
Filter
Neselectat
Filtrare după
Categorii de produse
Цена
от до RON
procesor Stetsom STX2848
Produs universal
Numărul articolului: STX2848
pret 1009 RON
⚠️ În stoc, dar se termină
-
+

Marca Volga există deja mai mult de o duzină de ani, iar istoria acestui brand a început din nou în 1956. Dar chiar și acum este foarte popular și are un număr mare de fani. Dacă sunteți un iubitor de Volga și un proprietar, fără îndoială, v-ați întrebat vreodată despre transformarea și schimbarea de stil pentru auto.

Tuning Volga - este interesant de a face, care nu necesită semnificative de atașament, dar mult va transforma aspectul auto. În afară de exterior, cu ajutorul tuning veți fi capabil de a îmbunătăți fiabilitatea și nivelul de securitate al masinii.

Accesorii pentru tuning Volga

Numeroase lucrări de tuning Volga este posibil de a efectua propriile mâini, fără ajutorul unui specialist sau ateliere. Magazinul nostru online ofera piese de calitate pentru tuning Volga:

  • captuseala din interior și de pe praguri sigur, va proteja caroseria de la daune și zgârieturi, precum și vor putea completa elegant aspectul;
  • textile, covoare vă va ajuta rapid și convenabil pentru a elimina murdaria din interior, dar, de asemenea, de a crea un plus de confort în timpul călătoriei;
  • garnitură de pe panou va face interior mai confortabil și mai confortabil în timpul călătoriilor lungi.

Pentru ca mai mult să se familiarizeze cu gama de produse, puteți trece în catalog și vizualiza fotografii. Este foarte important atunci când aleg piese de tuning pentru mașini de a alege exact acele accesorii care se potrivesc pentru modelul dvs auto.

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Autentificare
Comanda de apel
Comandă