Garnituri interioare praguri (2 buc., inox) Volkswagen Golf 5

Numărul articolului: 7503094
4.29/5 Voturi: 7
pret 132 RON
⚠️ În stoc, dar se termină
-
+

Caracteristici Garnituri interioare praguri (2 buc., inox) pentru Volkswagen Golf 5

Data expediere: 06.10.2022
Producător: Omsa Line
Țara: Curcan
Material: Oțel inoxidabil
Tip de instalare: În statele de personal locuri
Echipament: 2 garnituri, диодная bară
Numărul articolului: 7503094
Categoria de produse:
Dimensiuni și greutatea cutiei
LungimeLăţimeÎnălţimeGreutate
501431

Comentarii Garnituri interioare praguri (2 buc., inox) pentru Volkswagen Golf 5

Comentariul tău va fi primul
Lasă un comentariu la acest produs!

Pervazele de ușă din oțel inoxidabil Omsa sunt un sinonim pentru calitate pentru orice proprietar de mașină. La urma urmei, echipamentul modern instalat la uzina turcească face posibilă producerea de produse pentru reglarea Volkswagen Golf și nu numai de calitate constantă la un preț accesibil.

Pervaze din oțel inoxidabil: caracteristici

  • Fabricat din oțel italian lustruit, rezistent la orice influențe climatice, deteriorări mecanice etc. Un astfel de accesoriu este garantat să nu ruginească după un an sau câțiva ani, ceea ce este confirmat de o garanție de 60 de luni a producătorului.
  • Instalarea pragurilor ușilor (făcând clic pe link, puteți citi instrucțiunile detaliate) se realizează singură fără implicarea specialiștilor. Întregul proces nu durează mai mult de 15 minute, iar banda adezivă 3M inclusă în kit asigură etanșeitatea și durabilitatea maximă a conexiunii.
  • Lustruirea cu vid se aplică în mai multe straturi, astfel încât nu este nevoie să vă temeți că se va dezlipi sau se va păni în timpul funcționării.
  • Ștampilare antiderapantă - va spori confortul șoferului și al pasagerilor atunci când se urcă într-o mașină pe vreme ninsoroasă sau înzăpezită.

Vă oferim să cumpărați tampoane din oțel inoxidabil pentru pragurile Volkswagen Golf 5 (Volkswagen Golf) în magazinul nostru de tuning auto la cel mai mic preț din Ucraina. Vindem toate produsele cu ridicata și cu amănuntul și livrăm gratuit în orice oraș, oraș sau sat din țara noastră (nu este necesară plata în avans).

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Autentificare
Comanda de apel
Comandă