Total pentru hidrotransfer

Imprimarea Aqua este un cuvânt nou în lumea tuningului. Și suntem primii din Ucraina și Rusia care vă pot oferi cea mai mare selecție de materiale pentru tehnologia aquaprint , cele mai avantajoase prețuri, vânzările cu ridicata și cu amănuntul de bunuri în condiții reciproc avantajoase.

Prin urmare, dacă aveți propriul serviciu auto sau căutați modalități ușoare și rapide de a câștiga bani, nu vă grăbiți să părăsiți această secțiune - aici veți găsi ceva care va aduce în curând profit considerabil (citiți despre cum și cât puteți câștigați prin această metodă de reglare în articolele noastre despre tipărirea cu apă (postate în coloana din dreapta magazinului).

Imprimare Aqua: ce oferim?

O selecție completă de materiale de imprimare acvatică pentru toată lumea, de la începători la profesioniști:

  • Film pentru imprimare prin imersiune la cele mai bune prețuri din CSI.

Filmul nostru se compară favorabil cu analogii de pe piața ucraineană în ceea ce privește calitatea, durabilitatea, ușurința utilizării și practicitatea în îngrijire. Vă garantăm o calitate de neegalat și oferim o gamă largă de culori.

  • Activator.

Lucrăm singuri la această compoziție chimică, deci nu trebuie să vă faceți griji că cheltuind bani nu veți putea decora piesa cu calitate înaltă, ceea ce, din păcate, se întâmplă adesea atunci când cumpărați un activator „din mână”. În plus, dintre toți analogii disponibili pe piață, compoziția noastră este cea mai sigură de utilizat și este potrivită pentru filmele oricărui producător.

  • Echipamente Aquaprint.

Producem echipamentele noi din oțel inoxidabil de înaltă calitate, care este supus unui tratament anticoroziv în mai multe etape. Puteți cumpăra o cadă de la noi pentru orice volum de producție. Toate structurile sunt echipate cu o pompă, senzori de temperatură, elemente de încălzire, filtre etc.

  • Kituri pentru începători.

Acestea includ tot ce aveți nevoie pentru a încerca mâna la un nou tip de reglare și pentru a face imprimarea apei acasă (puteți alege orice culoare a filmului).

  • Reduceri la volum mare.

Vom sprijini pe toți cei care vor să facă această tehnologie în orașul lor. Și dacă doriți o cooperare pe termen lung, sunați-ne și vă vom oferi reduceri mari pentru toate bunurile prezentate.

  • Instruire gratuită în tehnologia aquaprint.

Nu contează dacă veți face doar reglarea interiorului mașinii dvs. sau intenționați să câștigați bani pe ea, sunați-ne și vă vom învăța toate complexitățile tehnologiei în orice mod convenabil pentru dvs. (vă sfătuim să citiți ce este tipărirea cu apă ).

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Autentificare
Comanda de apel
Comandă