DD Z 310 ESP

Numărul articolului: DDZ10
4.33/5 Voturi: 6
Din producție
Vedeți analogii

Caracteristici DD Z 310 ESP

Data expediere: 03.10.2022
Producător: Digital Designs
Țara: STATELE UNITE ALE AMERICII
Numărul articolului: DDZ10

Comentarii DD Z 310 ESP

Comentariul tău va fi primul
Lasă un comentariu la acest produs!

Seria Z este o serie a celor mai puternice și mai puternice subwoofere din lume. Pentru prima dată, subwooferul acestui sistem Z a fost lansat în 2005 de DD, iar în următorii ani a fost modernizat și a absorbit cele mai bune tehnologii și inovații. Sistemul magnetic este format din neoplate puternice. Fiecare element din subwooferul din seria Z este fabricat doar din componente și materii prime americane. Această serie este asamblată manual la comandă și la cererea clientului. Recordul mondial a fost deținut timp de 7 ani pe subwoofere DD.

Ca și în cazul tuturor liniilor americane de subwoofer, DD oferă elemente reproiectate. Difuzoare și capace de carbon în diferite culori, bobine de cupru sau aluminiu cu rezistențe diferite, crescând puterea și performanța subwooferului (opțiunea SC - Super Charge), făcând suspensia mai grea sau mai ușoară. Cu această opțiune, puteți comanda un subwoofer de care aveți nevoie pentru toți parametrii.

Subwooferele din seria ESP (Evolution Subwoofer Package) sunt proprietare DD pentru a îmbunătăți performanța și performanța în segmentul subwooferului de 10 ”. Au o suspensie sportivă, cu diametru mai mare, o mișcare și un difuzor exclusiv și un coș mai adânc (pentru mai multe deplasări). Călătoria acestui difuzor este de 88 mm.

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Autentificare
Comanda de apel
Comandă