Expediere și vânzare cu ridicata

După autorizare, puteți „merge pe site” și puteți vedea soldul în depozit și prețurile cu ridicata

Digital Designs este o companie angro, un importator de tuning exclusiv, care le permite oamenilor să își distingă mașinile de altele! Suntem cei mai mari furnizori de piese auto din Ucraina.

Oferim cele mai bune piese de schimb, accesorii, optică, kit de caroserie și reglaje cu ridicata de la producători mondiali precum Omsa Line, Carmos, ErkulAuto, Meric, Can Otomotiv, Can Koruma, GBT, CIXTAI, 1234 Upgrade, Dongmart ...

Produsele acestor mărci au o calitate excelentă și o valoare excelentă. De la înființarea companiei noastre, am cooperat la cel mai înalt nivel cu cei mai buni producători de tuning din lume. Oferim clienților și partenerilor noștri numai produse și servicii de cea mai înaltă calitate.

7 motive pentru en-gros și dropshipping pentru a cumpăra tuning și accesorii auto de la noi

 1. Cele mai mici prețuri combinate cu cel mai mare sortiment;
 2. Prezența unui mare depozit propriu în Cernăuți;
 3. Livrare directă către clientul dvs. (dropshipping)
 4. Prelucrarea instantanee și executarea comenzilor;
 5. Comenzi online, fără apeluri suplimentare;
 6. Editarea și urmărirea comenzilor online;
 7. Abordare individuală, sfaturi, sprijin;

Din punct de vedere geografic, vânzarea cu ridicata a pieselor de schimb nu este limitată, livrăm în toate orașele din Ucraina, cooperăm cu mai multe companii de transport.

Urmăriți videoclipul despre modul de utilizare a secțiunii dealer!

Liste de prețuri, descărcare PROM, CSV, API

Toate aceste funcții vor fi disponibile după ce vă înregistrați ca angrosist și vă conectați pe site-ul nostru web (Meniu -> Descărcați listele de prețuri, precum și Meniu -> Documentație API).

În prețuri - veți avea acces la prețuri cu ridicata și cu amănuntul, disponibilitate, categorii și subcategorii de bunuri. În încărcare XML - structura completă a site-ului cu fotografii.

Disponibilitatea și comanda bunurilor auto. Gama de accesorii

Datorită sistemului B2B, puteți vedea disponibilitatea noastră și prețurile dvs. cu ridicata. Mai multe articole rare, sau așa ceva să spunem unice, continuăm la comandă. Termenul de executare a comenzii este de la 1 la 3 săptămâni (vă recomandăm să faceți un mic avans de la clienții noștri)

Termenii și condițiile noastre cum să rezervăm sau să comandăm un produs?

 1. Nu rezervăm bunurile, dar acceptăm comanda reală;
 2. Comanda trebuie făcută prin coș (dacă sunteți partenerul nostru, veți avea un coș diferit de cel al clientului cu amănuntul). Nu uitați să vă conectați!
 3. În unele cazuri, putem accepta o comandă prin telefon - în antetul site-ului, după autorizare, veți avea un număr de telefon pentru departamentul cu ridicata;

Trimiterea comenzilor tale

 1. Comenzile prin intermediul site-ului coșului de cumpărături, acceptăm non-stop. Consultații prin telefon sau VIBER - luni-vin 09: 00-17: 00;
 2. Expedierea standard are loc în următoarea zi lucrătoare după comandă, în timpul programului de lucru, și în fiecare zi dacă comanda se face în afara programului de lucru;
 3. Unele comenzi necesită câteva zile pentru a fi trimise, managerul vă va informa despre acest lucru (pentru unele comenzi comandăm ambalaje speciale, unele comenzi le colectăm de la mai multe depozite).

LIVRARE

Vom livra marfa oriunde în țară (livrarea în alte țări este discutată individual). În acest moment lucrăm doar cu compania New Mail (fără restricții) și MistEkspress (până la 200cm)

* - puteți citi recenzia noastră a companiilor de transport

Cum funcționează dropshipping-ul automat (funcționează în echilibru)?

 1. Publicați sau faceți publicitate accesoriilor și pieselor noastre de schimb de tuning în magazinul dvs. online sau pe piețele, forumurile.
 2. Creați o comandă prin coșul de cumpărături de pe site-ul nostru.
 3. Din depozitul nostru, livrăm articolele comandate direct către client în numele magazinului dvs.
 4. Obținem bani, obțineți profit sub forma diferenței dintre prețurile noastre cu ridicata și cu amănuntul.

Ce este activitatea bilanțului sau vânzările directe către clientul dvs.? Toți banii care ne vin (de la dvs. sau de la clienții dvs.) sunt adăugați pe o parte, iar toate bunurile pe care dvs. (sau clienții dvs. prin intermediul dvs.) le cumpărați de la noi sunt către cealaltă parte. Diferența este soldul (tu ne datorezi sau noi îți datorăm).

Plata mărfurilor se face numai în UAH! Cursul, atunci când vă calculați profitul, este urmat în momentul primirii banilor de la clientul dvs.

Plătim pentru profitul dvs. după cum vă convine - după vânzare, o dată pe săptămână sau când este convenabil pentru dvs. (și pentru noi). La trimiterea bunurilor către clientul dvs., nu lăsăm niciuna dintre coordonatele sau facturile noastre.

Plată

Toate mărfurile sunt trimise în numerar la livrare, în cooperare cu sistemul dropshipping sau cu o plată în avans de 100%.

Nu avem nevoie de banii dvs. pentru a cumpăra sau comanda produsul potrivit pentru dvs., aproape totul este în stoc. Dacă plasăm o comandă, nu este necesară nicio plată în avans.

Vă vom oferi cele mai bune prețuri. Puteți câștiga cu noi. Așteptăm comenzile și sugestiile dvs.

Stocați noutăți, livrări noi, articole noi - pe canalul nostru oficial Telegram

CUM SĂ ÎNCEPEȚI SĂ LUAȚI CU NOI?

Стать Оптовиком
Стать Оптовиком

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Autentificare
Comanda de apel
Întrebarea pe produs

RĂSPUNDEM LA ÎNTREBĂRI între orele 9.00-17.00, cu excepția zilelor de SÂMBĂTĂ și DUMINICĂ.