Dropshipping și vânzare cu ridicata

După autorizare, poți „plimba pe site” și vezi soldul din depozit și prețurile angro

Digital Designs este o companie en-gros, un importator de tuning exclusiv, care le permite oamenilor să-și distingă mașinile de altele! Suntem cei mai mari furnizori de piese auto din Ucraina.

Oferim cele mai bune piese de schimb, accesorii, optice, truse de caroserie și tuning en-gros de la producători mondiali precum Omsa Line, Carmos, ErkulAuto, Meric, Can Otomotiv, Can Koruma, GBT, CIXTAI, 1234 Upgrade, Dongmart...

Produsele acestor mărci sunt de calitate excelentă și valoare excelentă. De la înființarea companiei noastre, cooperăm la cel mai înalt nivel cu cei mai buni producători de tuning din lume. Oferim clienților și partenerilor noștri doar produse și servicii de cea mai înaltă calitate.

7 motive pentru a cumpăra cu ridicata și dropshipping accesorii pentru tuning și auto de la noi

 1. Cele mai mici prețuri combinate cu cel mai mare sortiment;
 2. Prezența unui mare depozit propriu la Cernăuți;
 3. Livrare directă către clientul dvs. (dropshipping)
 4. Procesarea și executarea instantanee a comenzilor;
 5. Comandă online, fără apeluri suplimentare;
 6. Editarea și urmărirea comenzilor online;
 7. Abordare individuală, consiliere, sprijin;

Din punct de vedere geografic, vânzarea cu ridicata de piese de schimb nu este limitată, livrăm în toate orașele Ucrainei, cooperăm cu mai multe companii de transport.

Urmărește videoclipul despre cum să folosești secțiunea dealer!

Liste de prețuri, descărcare PROM, CSV, API

Toate aceste funcții vor fi disponibile după ce vă înregistrați ca angrosist și vă conectați pe site-ul nostru (Meniu -> Descărcați liste de prețuri, precum și Meniu -> Documentație API).

In preturi - veti avea acces la preturi en-gros si cu amanuntul, disponibilitate, categorii si subcategorii de marfuri. În încărcare XML - structura completă a site-ului cu fotografii.

Disponibilitatea și comanda mărfurilor auto. Gama de accesorii

Datorită sistemului B2B, puteți vedea disponibilitatea noastră și prețurile dvs. en gros. Mai multe articole rare, sau ca să spunem așa unice, le oferim la comandă. Termenul de executare a comenzii este de la 1 până la 3 săptămâni (recomandăm să luați un mic avans de la clienții noștri)

Termenii și condițiile noastre cum să rezervați sau să comandați un produs?

 1. Nu rezervam marfa, dar acceptam comanda reala;
 2. Comanda trebuie făcută prin coș (dacă sunteți partenerul nostru, veți avea un alt coș decât un client cu amănuntul). Nu uitați să vă conectați!
 3. În unele cazuri, putem accepta o comandă telefonică - în antetul site-ului, după autorizare, veți avea un număr de telefon pentru departamentul en-gros;

Trimiterea comenzilor dvs

 1. Comenzi prin site-ul cosului de cumparaturi, acceptam non-stop. Consultatii telefonice sau VIBER - Luni-Vineri 09:00-17:00;
 2. Expedierea standard are loc în următoarea zi lucrătoare după efectuarea comenzii, dacă este în timpul programului de lucru, și o dată la două zile dacă comanda este efectuată în afara programului de lucru;
 3. Unele comenzi necesită câteva zile pentru a fi trimise, managerul vă va informa despre acest lucru (pentru unele comenzi comandăm ambalaje speciale, unele comenzi le colectăm de la mai multe depozite).

LIVRARE

Livram marfa oriunde in tara (livrarea in alte tari se discuta individual). Momentan lucrăm doar cu compania New Mail (fără restricții) și MistEkspress (până la 200 cm)

* - puteți citi recenzia noastră despre companiile de transport

Cum funcționează dropshippingul automat (funcționează în echilibru)?

 1. Postați sau faceți publicitate pentru accesoriile și piesele noastre de tuning în magazinul dvs. online sau piețe, forumuri.
 2. Creați o comandă prin coșul de cumpărături de pe site-ul nostru.
 3. Din depozitul nostru, livrăm articolele comandate direct către client, în numele magazinului dumneavoastră.
 4. Noi primim bani, tu obții profit sub forma diferenței dintre prețurile noastre cu ridicata și cu amănuntul.

Ce este munca de bilanț sau vânzările directe către clientul dvs.? Toți banii care vin la noi (de la dvs. sau de la clienții dvs.) se adaugă pe o parte, iar toate bunurile pe care dvs. (sau clienții dvs. prin intermediul dvs.) le cumpărați de la noi sunt pe cealaltă parte. Diferența este echilibrul (ne datorați sau noi vă datorăm).

Plata mărfurilor se face numai în UAH! Rata, la calcularea profitului, este luată în momentul primirii banilor de la clientul dumneavoastră.

Plătim pentru profitul dvs. așa cum vi se potrivește - după vânzare, o dată pe săptămână sau când este convenabil pentru dvs. (și pentru noi). Când trimitem mărfuri către clientul dumneavoastră, nu lăsăm niciuna dintre coordonatele sau facturile noastre.

Plată

Toate mărfurile sunt trimise ramburs la livrare, în cooperare cu sistemul de dropshipping sau cu plata în avans 100%.

Nu avem nevoie de banii tăi pentru a cumpăra sau a comanda produsul dorit pentru tine, aproape totul este în stoc la depozit. Dacă plasăm o comandă, nu avem nevoie de nicio plată în avans.

Oferim cele mai bune prețuri. Puteți câștiga cu noi. Așteptăm comenzile și sugestiile dumneavoastră

Știri din magazin, livrări noi, articole noi - pe canalul nostru oficial Telegram

CUM SĂ ÎNCEPEȚI A LUCRU CU NOI?

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Autentificare
Comanda de apel