Știri auto

Hyundai Veloster N sport hatchback recenzie
27.07.2021

În articol vă veți familiariza cu modelul sport hatchback Hyundai Veloster N, veți afla dimensiunile mașinii, echipamentul, indicatoarele de viteză, consumul de combustibil și alte caracteristici tehnice ale modelului.

vezi mai multe
Sedan restilizat Volvo S90
23.07.2021

În articol vă veți familiariza cu sedanul Volvo S90 actualizat, veți afla setul complet al mașinii, dimensiunile externe, gama motorului modelului, precum și consumul de combustibil, indicatoarele de viteză ale mașinii etc.

vezi mai multe
Actualizat crossover urban Chery Tiggo 4
22.07.2021

În articol veți face cunoștință cu crossover-ul modernizat Chery Tiggo 4, veți afla consumul de combustibil al mașinii, caracteristicile centralei, configurația, dimensiunile generale ale modelului și alte date.

vezi mai multe

Fiecare automobilist vrea să-l auto desemna pe fondul general și a atras privirile trecătorilor. Tehnologiile permit produce virtual 3d de tuning cu dorințele clientului și de posibilitățile tehnice.

Întotdeauna cele mai recente știri de tuning.

În lumea în continuă schimbare a tehnologiei moderne, Puteți găsi cu ușurință toate cele mai recente știri de pe site-ul nostru. Aici sunt prezentate o descriere a serviciilor și tehnica desfășurării virtual tuning auto, poze masini in diferite variante de actualizare.

Prin utilizarea acestui site, Vă va fi întotdeauna conștienți de cele mai recente inovații în domeniul 3d tuning. Fiind permanent conștienți de servicii și tehnologii, Veți avea posibilitatea de a comanda optimă pentru tine de tuning auto, pentru a obține o fotografie de masina lor, în diferite variante.

Astăzi, chiar și o mașină, puteți converti de nerecunoscut, da-i elegant și de prestigiu aspect. Ce pentru aceasta există posibilități, cum de a reduce costurile lor, noi oferte și oportunități întotdeauna disponibile pe site-ul și sunt actualizate în mod constant.

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Autentificare
Comanda de apel