Автоновости

Review crossover compact SEAT Arona
19.05.2019

În această descriere a solicitat să se familiarizeze cu principalele caracteristici ale crossover SEAT Arona, versiune care a fost lansata in 2017, Aici veți învăța setări utilizate de unități de putere, dimensiuni vehiculului, consumul de combustibil, echipament și alte caracteristici ale modelului.

vezi mai multe
Coupe cu două uși BMW 4-Series
19.05.2019

În acest review vă propunem un model cu două uși coupe BMW 4-Series. Din articol puteti afla opțiunile de unități de putere, viteza de echipament auto, dimensiunile, compoziția de echipare, consum de combustibil și de alte caracteristici ale masinii.

vezi mai multe
Review hatchback cu cinci uși Volvo V40
13.05.2019

În această descriere se propune atenției dumneavoastră cu cinci uși hatchback Volvo V40, actualizare care a avut loc în 2016, Aici veți fi capabil de a afla viteza de indicatori de mașini, variante de propulsie, consum de combustibil, dimensiunile exterioare, lista de echipare etc.

vezi mai multe
Review hatchback cu cinci uși Opel Astra K
13.05.2019

În această descriere va fi capabil de a face cunoștință cu caracteristicile hatchback Opel Astra K, care a avut premiera în anul 2015 De revizuire se poate afla setările utilizate motoare de mare viteză posibilitățile de autovehicul, dimensiunile exterioare, consumul de combustibil, compoziția de echipare etc.

vezi mai multe
4.5/5 голосов: 2

Fiecare automobilist vrea să-l auto desemna pe fondul general și a atras privirile trecătorilor. Tehnologiile permit produce virtual 3d de tuning cu dorințele clientului și de posibilitățile tehnice.

Întotdeauna cele mai recente știri de tuning.

În lumea în continuă schimbare a tehnologiei moderne, Puteți găsi cu ușurință toate cele mai recente știri de pe site-ul nostru. Aici sunt prezentate o descriere a serviciilor și tehnica desfășurării virtual tuning auto, poze masini in diferite variante de actualizare.

Prin utilizarea acestui site, Vă va fi întotdeauna conștienți de cele mai recente inovații în domeniul 3d tuning. Fiind permanent conștienți de servicii și tehnologii, Veți avea posibilitatea de a comanda optimă pentru tine de tuning auto, pentru a obține o fotografie de masina lor, în diferite variante.

Astăzi, chiar și o mașină, puteți converti de nerecunoscut, da-i elegant și de prestigiu aspect. Ce pentru aceasta există posibilități, cum de a reduce costurile lor, noi oferte și oportunități întotdeauna disponibile pe site-ul și sunt actualizate în mod constant.

Livrare gratuita

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Cumpararea pe credit

CUMPĂRA ÎN RATE FĂRĂ O PLATĂ ÎN JOS

  • Plata inițială - 0%
  • Suma de achiziție de până la 50 000 grivne
  • Nici certificatelor cu privire la venituri - doar disponibilitatea de card Privatbank
  • Perioada de creditare de până la 2 ani.
  • Nici un fel de taxe ascunse.
  • Suma platita in plus pe lună la doar 2.9% din valoarea produsului

Cum de a cumpăra de tuning si accesorii auto de împrumut?

  • Alegeți produsul, prese "adaugă în coș" (valoarea de achiziție trebuie să fie nu mai puțin de 500 de grivne).
  • Înregistrați comanda, ca de obicei (dar alege forma de plata "Rate Privatbank").
  • În chestionar Privatbank, umplandu-numărul de card și alte date
  • Banca emite automat un împrumut. Dacă nu funcționează sau a fost refuzul, apoi formați un operator de Privatbank și ei de telefon în modul de a urla și o funcție de кредитирования. Și încercați din nou mai ращз

Dacă decizia este pozitivă, ne-am пересылаем produs de firma de transport "New Mail".

Autentificare

Comanda de apel

Întrebarea pe produs

RĂSPUNDEM LA ÎNTREBĂRI între orele 9.00-20.00, cu excepția zilelor de SÂMBĂTĂ și DUMINICĂ.