Автоновости

Review minivan compact Fiat 500L
12.11.2019

În această descriere a solicitat să se familiarizeze cu modelul субкомпактного minivan Fiat 500L. De revizuire se poate afla compoziția de echipare a masinii, dimensiunile exterioare, caracteristici de interior, consum de combustibil și alte date.

vezi mai multe
Prezentare generală a noii generații BMW X6
08.11.2019

În articol se propune a se familiariza cu modelul de talie mijlocie premium crossover BMW X6, a treia generație care a fost prezentată în 2019, a De revizuire veți învăța viteza de indicatori de mașini, consum de combustibil, dimensiunile exterioare, lista standard și alte caracteristici ale masinii.

vezi mai multe
Noua generație a pick-up Isuzu D-Max
06.11.2019

În articol puteți familiariza cu modelul de talie mijlocie pick-up Isuzu D-Max, noua generație care a fost prezentată în luna octombrie a anului curent. Aici veți fi capabil de a afla de forță capacitatea de mașini, particularitățile interiorului cabinei, dimensiuni, echipament și alte caracteristici.

vezi mai multe
4.5/5 голосов: 2

Fiecare automobilist vrea să-l auto desemna pe fondul general și a atras privirile trecătorilor. Tehnologiile permit produce virtual 3d de tuning cu dorințele clientului și de posibilitățile tehnice.

Întotdeauna cele mai recente știri de tuning.

În lumea în continuă schimbare a tehnologiei moderne, Puteți găsi cu ușurință toate cele mai recente știri de pe site-ul nostru. Aici sunt prezentate o descriere a serviciilor și tehnica desfășurării virtual tuning auto, poze masini in diferite variante de actualizare.

Prin utilizarea acestui site, Vă va fi întotdeauna conștienți de cele mai recente inovații în domeniul 3d tuning. Fiind permanent conștienți de servicii și tehnologii, Veți avea posibilitatea de a comanda optimă pentru tine de tuning auto, pentru a obține o fotografie de masina lor, în diferite variante.

Astăzi, chiar și o mașină, puteți converti de nerecunoscut, da-i elegant și de prestigiu aspect. Ce pentru aceasta există posibilități, cum de a reduce costurile lor, noi oferte și oportunități întotdeauna disponibile pe site-ul și sunt actualizate în mod constant.

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Cumpararea pe credit

CUMPĂRA ÎN RATE FĂRĂ O PLATĂ ÎN JOS

  • Plata inițială - 0%
  • Suma de achiziție de până la 50 000 grivne
  • Nici certificatelor cu privire la venituri - doar disponibilitatea de card Privatbank
  • Perioada de creditare de până la 2 ani.
  • Nici un fel de taxe ascunse.
  • Suma platita in plus pe lună la doar 2.9% din valoarea produsului

Cum de a cumpăra de tuning si accesorii auto de împrumut?

  • Alegeți produsul, prese "adaugă în coș" (valoarea de achiziție trebuie să fie nu mai puțin de 500 de grivne).
  • Înregistrați comanda, ca de obicei (dar alege forma de plata "Rate Privatbank").
  • În chestionar Privatbank, umplandu-numărul de card și alte date
  • Banca emite automat un împrumut. Dacă nu funcționează sau a fost refuzul, apoi formați un operator de Privatbank și ei de telefon în modul de a urla și o funcție de кредитирования. Și încercați din nou mai ращз

Dacă decizia este pozitivă, ne-am пересылаем produs de firma de transport "New Mail".

Autentificare

Comanda de apel

Întrebarea pe produs

RĂSPUNDEM LA ÎNTREBĂRI între orele 9.00-20.00, cu excepția zilelor de SÂMBĂTĂ și DUMINICĂ.