Știri auto

Hyundai Veloster N sport hatchback recenzie
27.07.2021

În articol vă veți familiariza cu modelul sport hatchback Hyundai Veloster N, veți afla dimensiunile mașinii, echipamentul, indicatoarele de viteză, consumul de combustibil și alte caracteristici tehnice ale modelului.

vezi mai multe
Sedan restilizat Volvo S90
23.07.2021

În articol vă veți familiariza cu sedanul Volvo S90 actualizat, veți afla setul complet al mașinii, dimensiunile externe, gama motorului modelului, precum și consumul de combustibil, indicatoarele de viteză ale mașinii etc.

vezi mai multe
Actualizat crossover urban Chery Tiggo 4
22.07.2021

În articol veți face cunoștință cu crossover-ul modernizat Chery Tiggo 4, veți afla consumul de combustibil al mașinii, caracteristicile centralei, configurația, dimensiunile generale ale modelului și alte date.

vezi mai multe

Fiecare șofer își dorește ca mașina lui să iasă în evidență din mulțime și să atragă privirile admirative ale trecătorilor. Tehnologiile de astăzi permit reglajul 3D virtual, ținând cont de dorințele clientului și de capacitățile tehnice.

Știri de tuning mereu la zi.

În lumea în continuă schimbare a tehnologiei moderne, puteți găsi cu ușurință toate cele mai recente știri pe site-ul nostru. Iată o descriere a serviciilor și tehnicilor de reglare virtuală a mașinilor, fotografii ale mașinilor în diferite versiuni de actualizări.

Cu ajutorul acestui site veți fi mereu la curent cu cele mai recente inovații în domeniul tuningului 3D. Fiind în permanență la curent cu serviciile și tehnologiile oferite, puteți comanda cu ușurință cel mai bun tuning auto pentru dvs., puteți obține o fotografie a mașinii dvs. în diferite versiuni.

Astăzi, chiar și o mașină ieftină poate fi transformată dincolo de recunoaștere, dându-i un aspect elegant și prestigios. Care sunt oportunitățile pentru aceasta, cum să vă reduceți costurile, noi oferte și oportunități sunt întotdeauna disponibile pe site și sunt actualizate în mod constant.

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Autentificare
Comanda de apel
Comandă