Carlig

Bara de remorcare se referă la acea parte a reglării, a cărei semnificație practică pentru vehicul și șofer este indubitabilă. Se poate argumenta în continuare despre esența sa estetică, dar o legătură funcțională clară sugerează că acesta nu este doar un capriciu al proprietarului mașinii, ci cea mai urgentă nevoie de a mânca. Cu toate acestea, aspectul și designul dispozitivului de remorcare joacă un rol important în procesul de selecție al acestui dispozitiv. Pe paginile portalului de internet DDAudio veți găsi o mare varietate a acestora, cu toate acestea, pentru a face alegerea pe deplin conștientă și aprofundată, oferim o mică imagine de ansamblu asupra acestui subiect.

Remorcă - încredere și siguranță

Înainte de a trece la tipurile și modelele cârligului de remorcare, permiteți-ne să desemnăm principalele sarcini care sunt efectuate folosind acest dispozitiv:

  • transportul remorcilor și altor echipamente;
  • tractarea altor vehicule;
  • protecția din spate a mașinii împotriva impacturilor în caz de accident sau coliziune cu obstacole.

Pentru a îndeplini în mod eficient aceste funcții, bara de remorcare trebuie să îndeplinească cerințele tehnice pentru produsele din această clasă. De aceea, magazinul nostru online cooperează numai cu producători de accesorii auto cunoscuți și de încredere și, de asemenea, ascultă părerea profesioniștilor și a clienților resursei.

În funcție de tipul și natura mecanismelor de ambreiaj, se disting mai multe variante de produse, printre care cele mai răspândite sunt cârligul de remorcare, așa-numita „buclă euro” și dispozitivul cu bilă. Acesta din urmă este mai tipic pentru autoturisme, celelalte două sunt pentru camioane și SUV-uri concepute pentru transportul vehiculelor grele. Luând în considerare metoda de agățare pe cadrul unui dispozitiv al autovehiculului, se disting bare de tractare cu un accesoriu rigid, de regulă, bazate pe conexiuni cu șuruburi și dispozitive ușor de demontat. În unele cazuri, cârligul de remorcare este sudat de elementele caroseriei, ceea ce, în mod firesc, nu prevede posibilitatea demontării acestuia.

Principalele caracteristici și cerințe pentru remorcare

Atunci când aleg una sau altă versiune a barei de remorcare, șoferii sunt ghidați de propriile lor considerații și idei despre cum ar trebui să arate. Deci, o remorcare masivă de remorcare pe o mașină cu putere redusă va părea ciudată. Pe de altă parte, o bară de tractare relativ ieftină, strâns atașată la un jeep îi va oferi brutalitate și anressivitate.

În general, cârligul de remorcare trebuie să îndeplinească următoarele cerințe:

  • să fie fiabil și durabil;
  • asigură cuplarea fiabilă a mecanismelor de tracțiune și remorcă;
  • respectați sarcina permisă (maximă admisibilă);
  • ușor de instalat pe caroseria vehiculului;
  • să fie ușor de operat;
  • nu strica aspectul mașinii.

Dorința proprietarului mașinii de a economisi bani joacă adesea o glumă crudă cu el. De exemplu, operând un dispozitiv ieftin conceput pentru o anumită greutate sub sarcini grele, șoferul creează riscul unei urgențe. Acest lucru se poate manifesta mai ales atunci când conduceți cu o înclinație în sus sau în jos, cu pericolul de a sparge bara de tractare sau de a rupe vehiculul tractat. În această privință, este important să evaluați în mod sobru modul de utilizare planificat al dispozitivului și capacitățile dvs. financiare.

Achiziționarea și instalarea unei bare de tractare

În ceea ce privește locul de cumpărare al cârligului de remorcare, nu pot exista două opinii: doar DDAudio va oferi cea mai mare selecție și varietate de versiuni ale accesoriului necesar. În plus, specialiștii noștri vă vor spune întotdeauna ce trebuie să căutați, ce să acordați preferință și cum să utilizați cel mai bine dispozitivul achiziționat.

Și întrucât vorbim despre recomandări, ne grăbim să vă reamintim că tractoarele cu un efort tractiv mic pot fi instalate independent. De obicei sunt concepute pentru aceasta. Dar este mai bine să încredințați instalarea dispozitivelor încărcate profesioniștilor pentru a evita consecințele negative ale unei instalări insuficient de fiabile.

Amintiți-vă că puteți conta întotdeauna pe sprijinul și asistența cuprinzătoare a angajaților noștri în orice problemă de reglare automată. Și bara de tractare cumpărată în magazinul online DDAudio vă va ajuta în situații extreme de mai multe ori. Și în condiții normale va servi mult timp și regulat.

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Autentificare
Comanda de apel
Comandă