Кенгурятники și suporturi pentru picioare

Produse

Orice proprietar de suv știe despre ce este foarte important de a proteja masina de la daune. În cazul în care sunteți în mod constant confruntă cu diferite obstacole pe teren accidentat, de putere kit – este ceva fără de care nu veți putea face.

Este de remarcat faptul că el protejează carcasa de masina, datorită faptului că ia o lovitură de la sine. O astfel de protecție va proteja nu numai de lovituri, dar și de a salva banii în caz de necesitate, în a fi reparate.

Principalele caracteristici de forță body:

 • pentru a proteja bara de protectie la impact într-un copac și alte obstacole, care se poate întâlni pe teren accidentat;
 • ușor de a rezista la creșterea домкратом;
 • în обвесе există un loc special pentru a instala un troliu sau un alt optica;
 • are o bună буксирные ochiuri;
 • are o bună protecție împotriva coroziunii;
 • estetic arata suv.

Toate sunt în căutarea pentru o modalitate de a face masina ta mai fiabile, sigure și funcționale. Spate cu arc asigura o protecție de încredere de la mici leziuni, dar, de asemenea, ei vor conferi masinii un efect atractiv de masivitatea. Speciale laterale trepte facilita accesul la cabina de camion sau autobuz.

Fata de forță kituri de corp

Masiva construcție de alimentare a barei de protecție la suv sau pick-up este fabricat dintr-o singură bucată, care are proprietatea de a indoi sub forma dorită. Este cunoscut faptul că mult mai puțin în proiectarea acestui tip de sudare de cusături, cu atât ea este mai de încredere și robust. De asemenea, este de remarcat faptul că de sudare nu mai este supus la coroziune, decât dintr-o bucata de metal.

De sus de pe bara de protecție față, de obicei, приваривается кенгурин, care acoperă radiatorul, dar, de asemenea, de multe ori protejează de lumini. De asemenea, kengooryatniki vă va ajuta cu ușurință pentru a se deplasa pe drumuri, și de a depăși arbuști și copaci mici. În scopul de a asigura frontal de protecție auto, înălțime кенгурина nevoie de un pic de a acționa dincolo de capota.

Bara de protectie va asigura de încredere din spate a proteja partea din față a mașinii, atunci când a lovit pe denivelări, buturugi, pietre și alte obstacole, care pot fi găsite pe drumuri. Cel mai adesea, puterea de kit echipat cu un accent pentru joaca, sub troliu sau cu cremalieră și pinion jack.

De propulsie kituri de corp

Pentru a proteja părțile laterale suv sunt stabilite speciale laterale kituri de corp. Praguri îndeplinesc nu numai funcția de protecție, ele îndeplinesc funcția de sprijin în cazul în care aveți nevoie pentru a ridica masina din lateral. Acestea trebuie să fie fabricate din încredere de material, care este capabil de a rezista la eforturi mari. Pentru a realiza această funcție, lateral kit, la fel ca și fata, pe la forță din partea unui suv. De protecție a aripilor nu este nevoie de enorm de rezistență, astfel încât pe ea doar la кенгурину și praguri.

Instalarea de forță pentru fals în greutate

Instalarea body este o parte foarte importantă înainte de configurarea masinii de aventură off-road. Este de remarcat faptul că forța de elemente body, nu numai protejează, suv-ul de la daune, dar, de asemenea, completează-l enorm de multe avantaje. În cazul în care suv-ul se pregătește de lungă durată de conducere off-road vă vom ajuta să alegeți necesar kit și instalați-l la un preț acceptabil sigur și calitativ!

Știind că o astfel de putere kit – poate fi 100% spun că este necesară și importantă parte pentru un suv. Acesta este cel mai eficient pentru a pick-up-uri, care au separat de carcasă în partea din spate. Auto fara ram nu sunt pentru mers cu mașina de puternică off-road. Dacă vă gândiți asupra a cumpăra un suv sau aveți, gândiți-vă obligatoriu protecția lui.

Алюминиевые площадки Maya V2

În plus, o protecție suplimentară la microbuz în formă de кенгурятника – nu este doar un aspect atractiv pentru masina ta, dar și siguranța pasagerilor.

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Cumpararea pe credit

CUMPĂRA ÎN RATE FĂRĂ O PLATĂ ÎN JOS

 • Plata inițială - 0%
 • Suma de achiziție de până la 50 000 grivne
 • Nici certificatelor cu privire la venituri - doar disponibilitatea de card Privatbank
 • Perioada de creditare de până la 2 ani.
 • Nici un fel de taxe ascunse.
 • Suma platita in plus pe lună la doar 2.9% din valoarea produsului

Cum de a cumpăra de tuning si accesorii auto de împrumut?

 • Alegeți produsul, prese "adaugă în coș" (valoarea de achiziție trebuie să fie nu mai puțin de 500 de grivne).
 • Înregistrați comanda, ca de obicei (dar alege forma de plata "Rate Privatbank").
 • În chestionar Privatbank, umplandu-numărul de card și alte date
 • Banca emite automat un împrumut. Dacă nu funcționează sau a fost refuzul, apoi formați un operator de Privatbank și ei de telefon în modul de a urla și o funcție de кредитирования. Și încercați din nou mai ращз

Dacă decizia este pozitivă, ne-am пересылаем produs de firma de transport "New Mail".

Autentificare

Comanda de apel

Întrebarea pe produs

RĂSPUNDEM LA ÎNTREBĂRI între orele 9.00-17.00, cu excepția zilelor de SÂMBĂTĂ și DUMINICĂ.