Kenguryatniki și piciorușe

Sortare
Fără sortare
Filter
Neselectat
Filtrare după
Marca / Model
Цена
от до RON

Orice proprietar de SUV știe că este foarte important să protejăm vehiculul de avarii. În cazul în care vă confruntați în mod constant cu diferite obstacole off-road, setul de alimentare este ceva ce nu vă puteți lipsi.

Este demn de remarcat faptul că va proteja în mod fiabil caroseria mașinii, datorită faptului că ia lovitura. O astfel de protecție nu numai că vă va proteja de șocuri, ci vă va economisi și bani în caz de nevoie de reparații.

Principalele caracteristici ale setului de alimentare:

  • protejează bara de protecție atunci când lovește un copac și alte obstacole care pot fi găsite în off-road;
  • rezistă cu ușurință la ridicarea cu cric;
  • trusa de caroserie are un loc special pentru instalarea unui troliu sau a altor elemente optice;
  • are ochi buni de remorcare;
  • are o bună protecție împotriva coroziunii;
  • arată estetic pe un SUV.

Toată lumea caută o modalitate de a-și face mașina și mai fiabilă, sigură și funcțională. Arcurile din spate vor oferi protecție fiabilă împotriva daunelor minore și vor oferi mașinii un efect masiv atractiv. Pașii laterali speciali facilitează accesul la interiorul SUV-ului sau autobuzului.

Seturi de alimentare frontale

Structura masivă a barei de protecție pentru un SUV sau un camionet este realizată dintr-o singură foaie, care are capacitatea de a se îndoi până la forma dorită. Se știe că cu cât sunt mai puține suduri într-un anumit tip de construcție, cu atât este mai fiabilă și mai durabilă. De asemenea, este de remarcat faptul că sudarea nu corodează mai des decât metalul solid.

Deasupra barei de protecție față, de obicei este sudată o cangarină, care acoperă radiatorul și, de asemenea, protejează adesea farurile. De asemenea, cangurul vă va ajuta să vă deplasați cu ușurință în off-road și să depășiți arbuști și copaci mici. Pentru a asigura protecția din față a mașinii, înălțimea cangarului ar trebui să iasă puțin dincolo de capotă.

Bara de protecție va oferi o protecție spate fiabilă pentru partea din față a mașinii atunci când lovește denivelări, butuci, pietre și alte obstacole care pot fi găsite în afara drumului. Cel mai adesea, setul de alimentare este echipat cu un suport special pentru platforma pentru troliu sau cric cu cremalieră și pinion.

Kituri de putere laterale

Pentru a asigura părțile laterale ale SUV-ului, sunt instalate fuste laterale speciale. Pragurile laterale servesc nu numai ca o funcție de protecție, ci acționează și ca suport dacă vehiculul trebuie ridicat din lateral. Acestea trebuie să fie realizate dintr-un material durabil, care să reziste mult la stres. Pentru a realiza această funcție, kitul caroseriei laterale, precum și cel din față, sunt atașate la componentele de putere ale SUV-ului. Nu este necesară o mare rezistență din protecția aripilor, deci este pur și simplu atașată de kangarin și praguri.

Instalarea seturilor de alimentare

Montarea setului de caroserie este o parte foarte importantă în pregătirea mașinii pentru aventura ta off-road. Trebuie remarcat faptul că elementele de putere ale kitului caroseriei nu numai că protejează SUV-ul de daune, ci îl completează și cu un număr imens de avantaje. În cazul în care SUV-ul se pregătește pentru o conducere lungă în teren, vă vom ajuta să alegeți setul de caroserie necesar și să îl instalați fiabil și eficient la un preț accesibil!

Știind ce este un set de putere, putem spune 100% că aceasta este o parte necesară și importantă pentru un SUV. Este cel mai eficient pentru pickup-uri care au un cadru separat în corp. Mașinile fără cadru nu sunt proiectate pentru teren accidentat. Dacă vă gândiți să cumpărați un SUV sau aveți unul, asigurați-vă că luați în considerare protejarea acestuia.

Tampoane din aluminiu Maya V2

În plus, protecția suplimentară pentru un microbuz sub formă de kenguryatnik nu este doar un aspect atractiv pentru mașina dvs., ci și siguranța pasagerilor.

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Autentificare
Comanda de apel
Comandă