Praguri laterale

Filter
Neselectat
Filtrare după
Filter
Selectare după parametri
Marca / Model
Цена
от до RON
Închidere

Tuningul auto este foarte popular în rândul șoferilor, iar vehiculele echipate cu astfel de elemente atrag întotdeauna atenția. Cu toate acestea, piesele de reglare servesc nu numai ca accesoriu suplimentar la exteriorul mașinii, ci îndeplinesc și o funcție de protecție. Acestea sunt caracteristicile pragurilor laterale, care sunt cel mai adesea instalate pe SUV-uri și camionete.

De ce ai nevoie de praguri laterale pentru o mașină

Pentru a înțelege dacă mașina ta are nevoie de praguri laterale, trebuie să înțelegi mai detaliat - ce funcție au, din ce materiale sunt fabricate și ce tipuri sunt.
În ceea ce privește aspectul vehiculului, pervazul lateral conferă mai multă soliditate, agresivitate și un sentiment de completitudine designului. În plus, elementele laterale au o funcție de protecție și aparțin protecției puterii corpului. Într-adevăr, atunci când conduc în afara drumului, prin noroi sau nămol, ele acționează foarte bine ca o barieră de protecție. Acestea protejează mașina de pietre mici, diverse resturi sau murdărie.
O altă caracteristică utilă a pragurilor laterale este utilizarea lor ca pas. Este oarecum dificil să intri în interiorul unui SUV sau microbuz, care au gardă la sol crescută. În special, suporturile pentru picioare în acest caz vor fi utile persoanelor în vârstă și copiilor.

Instalarea treptelor laterale

Din ce materiale sunt fabricate pragurile pentru mașină

Pragurile laterale de protecție sunt realizate din următoarele materiale:

  • Oțel inoxidabil;
  • Metal vopsit negru;
  • Aluminiu;
  • Plastic cu inserții din aluminiu;
  • Fibra de sticla.

Cel mai adesea, pragurile auto sunt fabricate din oțel inoxidabil sau aliaj de aluminiu. Cele mai rezistente, rezistente la uzură și rezistente la coroziune sunt realizate din oțel inoxidabil. Cu toate acestea, elementele laterale din aliaj de aluminiu-magneziu sunt mai ușoare și mai puțin predispuse la oxidare.

Tipuri de praguri auto

  • Platforma din aluminiu;

  • Sub forma unei țevi din oțel inoxidabil;

  • Tub cu o foaie sub formă de platformă;

  • Combinație de aluminiu și plastic (modele OEM)

Țevile tubulare sunt realizate, de regulă, dintr-o singură bucată de țeavă și pot avea o placă specială de rulare. Pragul lateral lateral poate avea și plăcuțe din plastic sau cauciucate pentru a facilita intrarea în mașină pe vreme alunecoasă.

De unde să cumpărați praguri laterale

O selecție foarte mare de praguri laterale pentru diferite modele de vehicule este implementată în Ucraina. Puteți cumpăra un astfel de produs în magazine specializate sau puteți plasa o comandă într-un magazin online. De asemenea, nu uitați de posibilitatea de a cumpăra elemente de securitate folosite. De exemplu, rapidele folosite pe Renault Traffic sunt la mare căutare și în același timp puteți economisi foarte mult. În plus, pragurile de pe Mercedes Vito sunt adesea căutate pe net. Acest microbuz este foarte popular, astfel încât mulți dintre proprietarii săi completează aspectul cu elemente de reglare similare.

Pași laterali în albNou. Fullmond White FootpegsTrepte laterale din aluminiuReglarea treptelor laterale disponibile

Există mulți pasionați de mașini care își reglează mașinile ca pe un hobby. Acest lucru este deosebit de frecvent în rândul proprietarilor de mașini VAZ rusești. De exemplu, pe Niva acestea sunt relativ ieftine și completează perfect exteriorul modelului. Sortimentul pentru vehiculele de fond importate este, de asemenea, destul de mare. Pragurile laterale de pe Touareg au multe modificări, deși sunt mult mai scumpe. Calitatea acestui accesoriu este de obicei de top, dar nu uitați de producător.

Cum se instalează picioarele auto

Instalarea protecției laterale nu este de obicei dificilă. Această acțiune este destul de posibilă de realizat independent. Când cumpărați praguri, kitul conține deja elemente de fixare și paranteze. Pragurile sunt instalate în găuri speciale ale caroseriei furnizate de producătorul vehiculului. În plus, ne puteți trimite o cerere pentru instrucțiuni

Dimensiunile pragurilor laterale

Numele praguluiLăţimeGrosimea frontalăGrosimea spatelui
Maya V1, V2, V3, V4zece4.52.0
Bosfor145.02.0
Duru134.53.0
Curcubeu134.51.5
Redline V1, V2146.03.0
Maydos V1, V2146.02.0
Allmond145.54.5
Linia145.54.5
Fullmond145.54.5
răsărit145.54.5
Tayga145.54.5

Fotografii ale pragurilor de aluminiu de pe mașini

Allmond gri

Material aluminiu anodizat. Puncte rotunde din plastic antiderapante de-a lungul profilului, în stil BMW

 

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Autentificare
Comanda de apel
Comandă