Praguri laterale

Sortare
Fără sortare
Filter
Neselectat
Filtrare după
Marca / Model
Цена
от до RON

Tuningul auto este foarte popular în rândul șoferilor, iar vehiculele echipate cu astfel de elemente atrag întotdeauna atenția. Cu toate acestea, piesele de reglare servesc nu numai ca un accesoriu suplimentar pentru aspectul mașinii, ci îndeplinesc și o funcție de protecție. Tocmai aceste calități le au pragurile laterale, care sunt cel mai adesea instalate pe SUV-uri și microbuze.

De ce ai nevoie de praguri laterale pentru o mașină

Pentru a înțelege dacă mașina dvs. are nevoie de praguri laterale, trebuie să înțelegeți mai detaliat - ce funcție au, din ce materiale sunt fabricate și ce tipuri sunt.
În ceea ce privește aspectul mașinii, pragul lateral adaugă mai multă soliditate, agresivitate și un sentiment de completitudine designului. În plus, elementele laterale au o funcție de protecție și se referă la puterea de protecție a corpului. La urma urmei, atunci când conduceți off-road, prin noroi sau nămol, acţionează foarte bine ca o barieră de protecţie. Acestea protejează mașina de pietre mici, diverse resturi sau murdărie.
O altă caracteristică utilă a pragurilor laterale este utilizarea lor ca treaptă. Este oarecum dificil să intri în interiorul unui SUV sau microbuz, care au garda la sol crescută. Mai ales pașii în acest caz vor fi folositori pentru bătrâni și copii.

Instalarea treptelor laterale

Din ce materiale sunt fabricate pragurile auto?

Pragurile laterale de protecție sunt realizate din următoarele materiale:

  • Oţel inoxidabil;
  • Metal vopsit negru;
  • Aluminiu;
  • Plastic cu inserții din aluminiu;
  • Fibra de sticla.

Cel mai adesea, pragurile auto sunt realizate din oțel inoxidabil sau aliaj de aluminiu. Cele mai durabile, rezistente la uzură și rezistente la coroziune sunt țevile și platformele din oțel inoxidabil. Cu toate acestea, elementele laterale din aliaj de aluminiu-magneziu sunt mai ușoare și nu se oxidează.

Tipuri de praguri auto

  • Platformă în formă de aluminiu;

  • Sub formă de țeavă de oțel inoxidabil;

  • Țeavă cu o foaie sub formă de platformă;

  • Combinație de aluminiu și plastic (modele OEM)

Tubularele sunt realizate, de regulă, dintr-o singură bucată de țeavă și pot avea o banda de rulare specială. Pervazul lateral sub formă de platformă plată poate avea și plăcuțe din plastic sau cauciucate, ceea ce facilitează intrarea în mașină pe vreme alunecoasă.

De unde să cumpăr praguri laterale

În Ucraina, este implementată o selecție foarte mare de praguri laterale pentru diferite modele de vehicule. Puteți cumpăra un astfel de produs din magazinele specializate sau puteți plasa o comandă într-un magazin online. De asemenea, nu uitați de posibilitatea de a cumpăra elemente de securitate uzate. De exemplu, pragurile folosite pentru Renault Traffic sunt la mare căutare și, în același timp, poți economisi mult. În plus, pragurile pentru Mercedes Vito sunt căutate frecvent în rețea. Acest microbuz este foarte popular, așa că mulți dintre proprietarii săi completează aspectul cu elemente de reglare similare.

Trepte laterale în albNou. Tabliere Fullmond WhiteTrepte laterale din aluminiuTrepte laterale de reglare disponibile

Există mulți pasionați de mașini care percep tuningul auto ca pe un hobby. Acest lucru este obișnuit în special în rândul proprietarilor de mașini rusești VAZ. De exemplu, pe Niva sunt relativ ieftine și completează perfect exteriorul modelului. Pentru vehiculele de teren de producție importată, gama este, de asemenea, destul de mare. Pragurile laterale de pe Touareg au multe modificări, deși sunt mult mai scumpe. Calitatea acestui accesoriu este de obicei la cel mai înalt nivel, dar nu uitați de producător.

Cum se instalează suport pentru picioare pentru mașină

Instalarea protecției laterale, de regulă, nu este dificilă. Această acțiune poate fi efectuată independent. La cumpărarea pragurilor, kitul are deja elemente de fixare și suporturi. Pragurile sunt instalate în găuri speciale pentru caroserie furnizate de producătorul vehiculului. În plus, ne puteți trimite o solicitare pentru instrucțiuni.

Dimensiuni prag lateral

numele pragului Lăţime Grosimea fata Grosimea spatelui
Maya V1, V2, V3, V4 zece 4.5 2.0
Bosfor paisprezece 5.0 2.0
Duru 13 4.5 3.0
Curcubeu 13 4.5 1.5
Redline V1, V2 paisprezece 6.0 3.0
Maydos V1, V2 paisprezece 6.0 2.0
Allmond paisprezece 5.5 4.5
linia paisprezece 5.5 4.5
Fullmond paisprezece 5.5 4.5
răsărit paisprezece 5.5 4.5
Tayga paisprezece 5.5 4.5

Fotografii cu praguri de aluminiu pe o mașină

Allmond Gray

Material aluminiu anodizat. B de-a lungul profilului puncte rotunde din plastic anti-alunecare, stil BMW

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Autentificare
Comanda de apel
Comandă