Ornament Praguri

Derularea prin pagina de mai jos, veți afla o mulțime de lucruri despre praguri. Regulile și secretele de instalare, compararea accesorii Omsa și Carmos. Afla ce fel de kit pentru praguri protejează caroseria împotriva coroziunii, și care, dimpotrivă, accelerarea ei.

Produse
новинка
Volkswagen Caddy 2015↗ Garnituri interioare praguri OmsaLine (4 buc, inox.)
Numărul articolului: 7520094
4.5/5 Voturi: 10
227 RON
-
+
Metalice, căptușeală pe partea...
Metalice, căptușeală pe partea interioară praguri VW Caddy fabricate din oțel de înaltă oțel de fabricație italiană. Nu ruginesc, nu se deformează, nu se crapa de ani de zile. Se montează pe ambele sensuri, lipici sau șuruburi. Garanție de 5 ani.

Praguri pot fi universale sau pentru o anumita marca auto, interioare și exterioare, cu iluminare din spate și fără. Nostru автомагазин oferă să cumpere de tuning body kit praguri, făcut sub o anumită marcă de mașini. Este o garanție a faptului că produsul "stau" perfect, repetarea complet geometria și relieful de suprafață.

În cadrul acestei analize vom lua în considerare tipurile de cromat de body, materiale de fabricație, metodele de instalare, compara produse de la diferiți producători. Spune toți cei care doresc să cumpere universale, praguri, de ce acest lucru nu este în valoare de, și, de asemenea, descoperi unele secrete de montare.

Praguri: de învățământ pentru materiale

Oțel inoxidabil.

Atenție, pe piață, în special în internet segmentul de vânzări, de multe ori se întâlnesc falsuri chinezi sub branduri de renume. Acestea sunt doar imita oțelul inoxidabil, dar nimic de-a face cu ea nu au. Și поржавеют deja după o lună de funcționare pe timp de iarnă sau în ploaie de toamna. Reale, din oțel, praguri auto va dura cel puțin 5 ani. Ei nu se tem de nici o expunere din partea agresorilor - apă, zăpadă, murdărie, substanțe chimice, care sunt adesea tratate cu organismul în timpul de spălare și care udate din belșug drumuri acoperite cu zăpadă.

Crom praguri de plastic pe auto.

Cu o ingrijire adecvata va dura aproximativ 3 ani. Diferă inoxidabil body rezistenta la impact si la stres mecanic. Desigur, plastic ржавчинам nu este, prin urmare, de coroziune nu se poate abtine. Astfel de accesorii sunt diferite de calitate, plastic si de numarul de straturi de crom-acoperire. În magazinul nostru de tuning puteți cumpăra de plastic, autocolante auto, realizate din ABS rezistent la impact (altele noi nu vindem!).

Câteva cuvinte despre chineză обвесе pentru tuning.

Printre el se întâlnește și de calitate, dar în cele mai multe cazuri, el doar astfel poziționat. Întotdeauna uiți la prețul de accesoriu. Ieftin înseamnă produsul a fost fabricat din cel mai ieftin toxice material plastic de calitate care nu se poate determina vizual din cauza cromat de pulverizare de sus.

Câteva cuvinte despre хромировании exterioare și interioare de tampoane de pe praguri auto

Cromare - este aplicat pe o suprafață de accesorii speciale crom-pulverizare. Oferim cumpara kit pentru praguri de producție turc (Omsa și Carmos), care se confecționează produsele din fabrică pe un utilaj profesional. Și, prin urmare, o astfel de acoperire va servi mult timp, și de a-și îndeplini funcțiile de un an. Deci, de ce este nevoie de calitate cromare?

 • Pentru protecție și în scopuri ornamentale. Pulverizare este o protecție suplimentară a Ornamentlor pe praguri de corozive procese, dă detalii spectaculos aspect lucios.
 • Pentru luciu. Întregul crom tuning ridicat de reflexie (mai sus, numai de argint). Gradul de reflectare a luminii de la un astfel de body ajunge la 70%. Și, spre deosebire de argint, crom garnitură de praguri nu se estompeze de la un permanent contact cu aerul și cu apa.
 • Pentru a crește durata de viață de accesorii pentru tuning. În plus față de astfel de покрытиям, practic, nu se lipeste de murdărie și de praf (au антистатическим efect).

Oferim vand praguri turcești branduri Omsa și Carmos

 • Pentru mulți proprietari de automobile din lume, marca Omsa - este sinonim cu a acestor termeni de calitate accesorii pentru autovehicule. Firma are o lunga istorie, care nu-l împiedică să rămână tânără și la fiecare jumătate de an pentru a actualiza gama de produse. Astăzi, ea are mai mult de 5000 de tampoane de pe praguri, pentru fals în greutate și alte elemente de tuning, care sunt fabricate la cel mai nou echipament de tehnologie inovare.
 • Carmos -, de asemenea, companie turcească, dar nu este la fel de "avansat" și populară, ca Омса. Producția se realizează în fabrică, dar din alte materiale și pentru alte tehnologii. Prin urmare, kit de tuning pentru Кармос este mai ieftin.

Atenție! Multe magazine автоаксессуаров special nu indică producătorul de mărfuri, adesea ieftine Carmos pentru scumpe Omsa. De multe ori, este doar un truc de marketing. Atunci când cumpărătorul compară prețurile de la diferite magazine online, el vede aceeași imagine și o diferență de valoare. În cazul în care ați cumpărat praguri? În mod corespunzător, acolo unde este mai ieftin. Iar ca urmare a deschis coletul de la poștă, de a vedea ambalajul original "Кармос" sau inscripția de pe ambalaj "Made in China". Majoritatea consumatorilor nu chiar возмутятся, deoarece nu văd o diferență. Iar noi ți-o vom arăta în comparative tabelul de mai jos.

Este chiar mai rău, atunci când vânzătorul este vorba de o alegere în cunoștință de înșelăciune, присылая accesorii, fara ambalaj.

Compara praguri Omsa și Carmos

ProducătorMaterialGrosimeaEchipamentInstalareaCaracteristici
Omsa (Turcia)Italiană oțel inoxidabil cu un conținut de crom de0.7 mmCaptuseala pe toate pragurile sau doar fata, de calitate, lipici și un primer10 minute – pregătirea suprafeței, 15 minute instalarea.Nu магнитятся. Sunt puse bine, ceea ce exclude formarea de coroziune sub ele.
Carmos (Turcia)Baie turcească inox0.5 mmBody kit, lipiciPregătirea și montarea – 25 de minuteМагнитятся, sunt puse cu mici găuri, servesc mai puțin de Омса.

De ce noi nu vă recomandăm să cumpere universale praguri?

Iată gândiți-vă, ce este, universale, accesorii și modul în care acestea pot fi abordate toate marcile de masini? Tăiere, montarea și așa mai departe, Mulți vor crede: de dragul scăzut prețurile pot fi și de prune... să zicem... Și cum se instalează? Universale de plastic praguri auto și oțel ar trebui cumva fixate la suprafața corpului. Acest lucru se face pe lipici sau sealant. Și oricât de mult nu прижимали accesorii la instalare, acestea sunt oricum bine nu va fi, vor rămâne autorizațiile și немаленькие. În aceste fisuri a doua zi va cădea apă, noroi sau zăpadă, ceea ce va duce la începutul proceselor corozive.

Întrebați de masterat de la stația de service: ce se întâmplă cu praguri acea masina, pe care stăteau similare universale exterioare Ornament? Vă spun în vopsele obscene schimbat. Da și singuri: după o lună de desprindeți accesorii și a vedea cât de mult noua rugina sub ele a apărut.

Instalarea de tampoane de pe pragurile masinii

 1. Обезжирьте suprafața orice спиртосодержащим soluție, ștergeți cu o cârpă moale, fără scame.
 2. Scoateți Ornamentle de pe praguri folia de protecție.
 3. Exact atașați la suprafața praguri și apăsați puternic pe 3 minute.
 4. Pune pe partea de sus de presă, și lăsați-l să полежит pe produse încă o jumătate de oră.

Secretele de montaj pentru fals în greutate pe praguri

 • Toate lucrările petrece doar într-o cameră caldă. Dacă temperatura este mai mică de 20 de grade, apoi se încălzească timp de un accesoriu și o suprafață de praguri obișnuit uscător de păr.
 • Nu spălați mașina în primele zile. Și încă o lună nu spălați sub presiune.
 • Apăsați Ornament cât mai bine, astfel încât să nu rămână nici cea mai mică discrepanță, atunci acestea vor asigura o protecție suplimentară împotriva coroziunii cel mai уязвимому locul de caroserie.

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Cumpararea pe credit

CUMPĂRA ÎN RATE FĂRĂ O PLATĂ ÎN JOS

 • Plata inițială - 0%
 • Suma de achiziție de până la 50 000 grivne
 • Nici certificatelor cu privire la venituri - doar disponibilitatea de card Privatbank
 • Perioada de creditare de până la 2 ani.
 • Nici un fel de taxe ascunse.
 • Suma platita in plus pe lună la doar 2.9% din valoarea produsului

Cum de a cumpăra de tuning si accesorii auto de împrumut?

 • Alegeți produsul, prese "adaugă în coș" (valoarea de achiziție trebuie să fie nu mai puțin de 500 de grivne).
 • Înregistrați comanda, ca de obicei (dar alege forma de plata "Rate Privatbank").
 • În chestionar Privatbank, umplandu-numărul de card și alte date
 • Banca emite automat un împrumut. Dacă nu funcționează sau a fost refuzul, apoi formați un operator de Privatbank și ei de telefon în modul de a urla și o funcție de кредитирования. Și încercați din nou mai ращз

Dacă decizia este pozitivă, ne-am пересылаем produs de firma de transport "New Mail".

Autentificare

Comanda de apel

Întrebarea pe produs

RĂSPUNDEM LA ÎNTREBĂRI între orele 9.00-17.00, cu excepția zilelor de SÂMBĂTĂ și DUMINICĂ.