Ornament crom bara

Filter
Neselectat
Filtrare după
Filter
Selectare după parametri
Marca / Model
Цена
от до RON
Închidere

Pe de o parte, bara de protecție îndeplinește o funcție de protecție importantă, pe de altă parte, ocupă un loc proeminent pe caroseria mașinii. Și dacă are defecte grave, captează imediat ochiul și face aspectul mașinii neatractiv. Șoferii cu experiență știu că nu există fleacuri în procesul de conducere a unui vehicul. Deci, cromul barei de protecție va fi util atât pentru frumusețe, cât și pentru scopuri practice.

Chrome pe bara de protecție - o atingere ușoară în îmbunătățirea mașinii

Nu este un secret faptul că, în situații de urgență și în coliziuni, bara de protecție este prima care preia forța principală de impact. Chiar și după cele mai mici contacte, apar pe el urme de lovituri, fisuri, deformări. Mai mult, producătorii economisesc adesea la această parte. Acest lucru crește semnificativ riscul atât pentru elementul de protecție, cât și pentru mașină în ansamblu.

Din motivele descrise, șoferii preferă să întărească bara de protecție cu tampoane speciale, care îi cresc rigiditatea și o îndepărtează de contactul direct. În plus, acestea protejează această parte a dispozitivului tehnic de manipulare neglijentă, bagaje transportate și impacturi accidentale. Considerațiile estetice joacă, de asemenea, un rol important în a decide dacă modernizarea unui vehicul. În acest sens, desigur, căptușelile cromate sunt de neegalat printre produsele similare.

Selectarea tampoanelor de protecție

Astăzi, pe piața de reglare automată, puteți găsi o varietate de accesorii pentru modernizarea echipamentelor. Acest lucru se aplică pe deplin tampoanelor de protecție. Prin urmare, va fi adecvat să menționăm diferitele opțiuni și versiuni ale acestei părți, precum și să întocmim un algoritm pentru luarea unei decizii în favoarea achiziționării unuia sau a altui produs.

  1. În primul rând, formulăm sarcina principală: reglarea sau protecția.
  2. Decidem să modernizăm doar barele de protecție față sau ambele (față și spate).
  3. Alegerea materialului produsului. Printre toată gama de materii prime utilizate se numără oțelul inoxidabil, cauciucul, plasticul. Sunt utilizate în formă pură, în diverse combinații sau cu elemente suplimentare, cum ar fi, să zicem, placarea cu crom.
  4. Decideți tipul de căptușeală. Poate fi o piesă versatilă care poate fi aplicată la aproape orice vehicul. Sau poate un produs pentru un anumit brand și model. Acestea din urmă se disting favorabil prin copierea geometriei și a stilului general al părții din față a mașinii. Acest lucru face ca elementul suplimentar să fie natural și armonios.
  5. Stabilim intervalul de preț al achiziției noastre.
  6. Căutăm un furnizor de încredere și cele mai bune condiții pentru primirea mărfurilor. Aici, DDAudio este în afara competiției - liderul pieței interne pentru vânzarea de accesorii auto.

Pentru garnituri cromate - la DDAudio

Indiferent de mijloacele de protecție și decorare a barei de protecție pe care le preferați, puteți fi siguri că le veți găsi pe paginile site-ului nostru web și pe rafturile depozitului nostru. Calitate de la producători de frunte, livrări directe de la producători, prețuri competitive și servicii convenabile - toți cei care doresc să-și îmbunătățească „prietenul de fier” vor găsi toate acestea contactând compania noastră. Atunci când aleg garniturile, majoritatea clienților preferă să se potrivească crom pe bara de protecție a mașinii. Și în magazinul nostru online găsesc o selecție uriașă de produse de acest tip. Cu toate acestea, satisfacem chiar și cele mai sofisticate cereri ale pasionaților de tuning.

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Autentificare
Comanda de apel
Comandă