Crom garnitură de pe grila

Sortare
Fără sortare
Filter
Neselectat
Filtrare după
Marca / Model
Цена
от до RON

Scopul și beneficiile plăcuțelor pentru grile

Garniturile cromate de pe grila radiatorului sunt proiectate pentru a proteja mașina de pietre mici și murdărie, ceea ce înseamnă că sunt proiectate pentru a-și proteja elementele de zgârieturi. Un alt rol important al grilei cromate este de a conferi exteriorului mașinii o individualitate pronunțată. În plus, garnitura cromată va ajuta la mascarea defectelor minore existente în caroseria mașinii.

Compacitatea dimensiunii și ușurința de instalare a piesei pe bara de protecție frontală nu reprezintă o listă completă a avantajelor sale.

Capacele grilei radiatorului au următoarele avantaje:

  • păstrarea pe termen lung a aspectului original fără a fi nevoie de îngrijire specifică;
  • capacitatea de a furniza o redirecționare a fluxului de aer, datorită căreia temperatura dispozitivului intern utilizat pentru îndepărtarea căldurii este redusă (aceasta previne încălzirea lichidului de răcire);
  • rezistenta la umezeala si razele ultraviolete;
  • varietate de stiluri, atractivitate și versatilitate a desenelor.

Comandând căptușeală cromată pe arcade sau radiator, proprietarul mașinii primește o tuning elegantă la un preț accesibil.

Materiale de fabricație și caracteristici de instalare

Garniturile grilei cromate sunt realizate din:

  • Plastic ABS;
  • oțel-oțel inoxidabil.

Capacele grătarului sunt realizate în funcție de marca specifică și modelul vehiculului (pentru confortul clienților, toate produsele din catalogul nostru sunt sortate după acest parametru). Datorită acestei abordări, garniturile decorative cromate pe grila radiatorului sunt un fel de continuare a grilei standard și nu aduc inconveniente în timpul instalării.

Nu aveți nevoie de un instrument special pentru a instala piesa pe grătarul radiatorului. Este necesară numai banda dublă 3M (vă rugăm să rețineți că unele produse din catalog sunt atașate utilizând suporturi speciale furnizate de producător împreună cu piesa).

Comandarea căptușelilor în magazinul online

Magazinul online DDaudio oferă o gamă largă de grile radiatoare pentru diferite mărci de mașini. Oferim servicii calificate, asistență în selecție, precum și procesarea promptă a comenzilor și livrarea acestora în Kiev și regiunile Ucrainei.

Puteți comanda produse în magazinul nostru de tuning auto cu ridicata și cu amănuntul. Vă oferim să cumpărați produse din diferite segmente de preț, ceea ce vă permite să subliniați elegant exteriorul mașinii și, în același timp, să economisiți propriul buget!

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Autentificare
Comanda de apel
Comandă