Suprapuneri de iarnă

Sortare
Fără sortare
Filter
Neselectat
Filtrare după
Marca / Model
Цена
от до RON

O husă de iarnă pentru un calorifer este o protecție excelentă pentru o mașină în sezonul rece. Cum să alegeți un grătar potrivit, cum diferă, cum să determinați un produs de calitate? La toate aceste întrebări se răspunde mai jos în articol.

De ce ai nevoie de un capac de radiator de iarnă?

Tamponul, cunoscut și sub numele de dop, este folosit în sezonul rece din mai multe motive:

  • pentru a proteja motorul de răcirea rapidă în timpul înghețului;
  • ca o barieră împotriva reactivilor chimici, care sunt conținute în cantități mari în zăpada de pe drumuri;
  • de murdărie și zăpadă, precum și bucăți de gheață care pot deteriora partea inferioară a radiatorului;
  • pentru a simplifica încălzirea motorului, precum și pentru a asigura o temperatură optimă în cabină.

Utilizarea unui dop este opțională, dar acest mic detaliu va simplifica funcționarea vehiculului în sezonul rece, precum și va proteja motorul - inima mașinii - de deteriorarea mecanică.

Рено Дастер. Зимова накладка, покупка і установка

De ce există un capac de iarnă pe grătarul caloriferului - un răspuns de la Artificial Intelligence?

O husă de iarnă pe grătarul mașinii este adesea folosită pentru a crește eficiența încălzirii mașinii în sezonul rece. Protejând radiatorul de vânt și aer rece, capacul ajută la reținerea căldurii produse de motor. Acest lucru poate ajuta la reducerea timpului necesar pentru încălzirea mașinii și la reducerea consumului de combustibil. Suprapunerile de iarnă pe grătarul mașinii pot avea diferite modele și materiale, în funcție de producător și model. Pot avea deschideri speciale care permit aerului să pătrundă în calorifer și pot fi echipate și cu elemente de fixare speciale pentru instalare și demontare ușoară. În plus, o husă de iarnă pentru grătar auto poate proteja și grătarul de îngheț, zăpadă și gheață care se pot aduna pe el și îngreunează funcționarea radiatorului și a farurilor mașinii. Astfel, o suprapunere de iarnă pe grătarul auto poate fi un accesoriu util și eficient pentru proprietarii de mașini în sezonul rece.

Capacele de iarnă de pe radiator vă permit să protejați grila de pătrunderea reactivilor utilizați în timpul zăpezii. După cum arată practica, neglijarea unui detaliu atât de mic poate duce la supraîncălzirea motorului în alte perioade ale anului. De ce? Este foarte simplu: grătarul radiatorului acționează ca o barieră, iar substanțele chimice care intră pe caroseria mașinii la mișcare corodează grătarul, formând un strat dens care împiedică suflarea motorului. La o temperatură de peste 15 grade, motorul nu are suficient aer pentru răcire, drept urmare se produce o supraîncălzire rapidă. Capacul de iarnă de pe grilă ajută nu doar la protejarea motorului, ci și la asigurarea unei bune funcționări a vehiculului și în alte anotimpuri. Un astfel de detaliu aparent nesemnificativ ajută la evitarea multor probleme.

Este important de reținut! Husa de iarnă de pe grătarul radiatorului poate fi folosită doar la temperaturi scăzute, sub +5 grade Celsius. În caz contrar, vor apărea întreruperi ale sistemului de răcire a motorului.

De unde poți cumpăra un grătar pentru radiator de iarnă?

Ștecherul poate fi făcut cu propriile mâini, sau puteți merge la un magazin specializat pentru a face o achiziție. Tehnologiile moderne vă permit să alegeți soluția potrivită fără a părăsi casa sau biroul. Atunci când alegeți un ștecher, trebuie respectate următoarele principii:

  1. ștecherul trebuie să fie fabricat din material de înaltă calitate și durabil. Se preferă plasticul și plexiglasul;
  2. este necesar să alegeți o soluție special pentru modelul dvs. de mașină, altfel pot apărea probleme în timpul funcționării;
  3. ar trebui să urmați instrucțiunile pentru instalarea protecției sau să lăsați acest proces în seama maeștrilor;
  4. utilizarea protecției în sezonul cald este inacceptabilă.

Costul și tipurile deflectoarelor de iarnă

Costul mediu al unui dop este de 100-200 de grivne, în funcție de materialul piesei și de modelul mașinii. O altă modalitate populară de a proteja grătarul radiatorului este utilizarea unui capac special. Funcționează pe principiul unei grile, dar este realizat din materiale moi, în principal piele artificială. Avantajul huselor este că pot crește viteza de încălzire a motorului și pot evita pierderile de căldură sub capotă.

Dar principalul dezavantaj al capacelor constă în dificultățile în timpul funcționării - este necesar să se monitorizeze constant dacă materialul are suficientă tensiune, altfel nu are rost să-l folosești. În plus, materialele din material textil și înlocuitorul de piele eșuează rapid. Este foarte nepractic și costisitor în comparație cu soluțiile din plastic și plexiglas.

установка зимової накладки на мерседес віто

Pe ce mașini se poate instala accesoriul?

Mușca de iarnă a grilei radiatorului este produsă pentru aproape toate mașinile moderne. Nu va fi o problemă să găsiți protecție pentru mărci și modele de mașini atât de populare precum Volkswagen, Fiat Doblo, Daewoo Lanos, Mercedes Sprinter și multe altele. Capota de iarnă este într-o oarecare măsură o parte vulnerabilă a mașinii, nu este capabilă să protejeze motorul de îngheț și adesea nu păstrează cantitatea necesară de aer cald în timpul conducerii. Pentru a rezolva această problemă, este necesar să folosiți un capac, deoarece va ajuta la evitarea uzurii motorului.

Se crede că este mult mai ușor să deteriorați motorul în sezonul rece decât în sezonul cald - pentru aceasta este suficient să utilizați un motor insuficient încălzit, iar problema nu se va face să aștepte. Pentru a evita costurile inutile, trebuie asigurată protecția motorului. Un bonus plăcut va fi o temperatură constantă caldă în cabina mașinii, ceea ce va face depășirea distanțelor pe timp de iarnă mai confortabilă.

Фотографія зимової решітки на октавію

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Autentificare
Comanda de apel
Comandă