ornament de iarnă

Filter
Neselectat
Filtrare după
Filter
Selectare după parametri
Marca / Model
Цена
от до RON
Închidere

Un tampon de radiator de iarnă este o protecție excelentă pentru o mașină în sezonul rece. Cum să alegeți o rețea adecvată, cum diferă acestea, cum să definiți un produs de calitate? Toate aceste întrebări au răspuns mai jos în articol.

De ce să vă deranjați cu o garnitură de radiator de iarnă?

Placa de acoperire, altfel denumită dop, este utilizată în sezonul rece din mai multe motive:

  • pentru a proteja motorul de răcirea rapidă pe timp rece;
  • ca o barieră împotriva substanțelor chimice care se găsesc în cantități mari în zăpadă pe drumuri;
  • de murdărie și zăpadă, precum și bucăți de gheață care pot deteriora partea inferioară a radiatorului;
  • pentru a ușura încălzirea motorului, precum și pentru a asigura temperatura optimă în cabină.

Utilizarea unui dop este opțională, dar acest mic detaliu va simplifica funcționarea vehiculelor în sezonul rece și, de asemenea, va proteja motorul - inima mașinii, împotriva deteriorărilor mecanice.

Рено Дастер. Зимняя накладка, покупка и установка

Capacele radiatoarelor de iarnă protejează grila de pătrunderea reactivilor folosiți la căderea zăpezii. După cum arată practica, neglijarea unui detaliu atât de mic poate duce la supraîncălzirea motorului în alte perioade ale anului. De ce? Totul este foarte simplu: grătarul radiatorului acționează ca o barieră și substanțele chimice care intră pe caroseria mașinii în timp ce conduceți corodează grătarul, formând un strat dens care împiedică suflarea motorului. La temperaturi de peste 15 grade, motorul nu are suficient aer pentru răcire, drept urmare are loc o supraîncălzire rapidă. Capacul grătarului de iarnă ajută nu numai la protejarea motorului, ci și la asigurarea bunei funcționări a transportului în alte sezoane. Acest detaliu aparent nesemnificativ ajută la evitarea multor probleme.

Important de reținut! Garnitura de iarnă de pe grătarul radiatorului poate fi utilizată numai la temperaturi scăzute, sub +5 grade Celsius. În caz contrar, vor exista întreruperi în sistemul de răcire a motorului.

De unde puteți cumpăra un grătar de iarnă?

Puteți face singură mufa sau puteți merge la un magazin specializat pentru a face o achiziție. Tehnologiile moderne vă permit să alegeți soluția potrivită fără a părăsi casa sau biroul. Atunci când alegeți o priză, trebuie să vă ghidați după următoarele principii:

  1. dopul trebuie să fie realizat dintr-un material rezistent și de înaltă calitate. Se preferă plasticul și plexiglasul;
  2. este necesar să selectați o soluție specială pentru modelul dvs. de mașină, altfel pot apărea probleme în timpul funcționării;
  3. ar trebui să urmați instrucțiunile pentru instalarea protecției sau să lăsați acest proces pe seama maestrilor;
  4. utilizarea protecției în sezonul cald este inacceptabilă.

Cost și tipuri de deflectoare de iarnă

Costul mediu al unei prize este de 100 - 200 grivne, în funcție de materialul piesei și de modelul mașinii. O altă modalitate populară de a vă proteja grila este de a utiliza o husă specială. Funcționează pe principiul rețelei, dar este realizat din materiale moi, în principal imitație de piele. Avantajul capacelor este că sunt capabile să mărească viteza de încălzire a motorului și să evite pierderile de căldură sub capotă.

Dar principalul dezavantaj al capacelor este dificultățile de funcționare - este necesar să se monitorizeze constant dacă materialul are tensiune suficientă, altfel este inutil să-l utilizați. Mai mult, materialele din țesături și piele eșuează rapid. Acest lucru este extrem de practic și costisitor în comparație cu soluțiile din plastic și plexiglas.

установка зимней накладки на мерседес вито

Ce mașini pot fi echipate cu accesoriu

Capacul de iarnă al grilei radiatorului este disponibil pentru aproape toate mașinile moderne. Pentru mărci și modele auto populare precum Volkswagen, Fiat Doblo, Daewoo Lanos, Mercedes Sprinter și multe altele, nu va fi o problemă să găsești protecție. Capota de iarnă este într-o oarecare măsură un punct slab al mașinii; nu este capabilă să protejeze motorul de îngheț și adesea nu reține cantitatea necesară de aer cald în timpul conducerii. Pentru a rezolva această problemă, este necesar să utilizați o priză, deoarece va ajuta la evitarea uzurii motorului.

Se crede că în sezonul rece este mult mai ușor să deteriorați motorul decât în sezonul cald - pentru aceasta, este suficient doar să acționați un motor care nu este suficient de încălzit, iar problema nu vă va face să așteptați. Pentru a evita costurile inutile și inutile, motorul trebuie protejat. Un bonus plăcut va fi o temperatură constantă caldă în mașină, care va face mai confortabilă parcurgerea distanțelor în timpul iernii.

Фотография зимней решетки на октавию

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Autentificare
Comanda de apel
Comandă