Deflector capota

Filter
Neselectat
Filtrare după
Filter
Selectare după parametri
Mark & Models
Цена
от до RON
Închidere
Numărul articolului: 2521-550
Cel mai BUN PREȚ garantat în România
4.5/5 Voturi: 6
pret 450 RON
-
+
Instalare pe silicon sau li...
Instalare pe silicon sau lipici. Deja amorsat. Material - fibra de sticla.

Este timpul să prezentăm clienților și vizitatorilor companiei pe site-ul web DDAudio cu un astfel de tip de produs din industria auto-tuning ca un deflector pe capota unui vehicul. Ce este și în ce scop servește, vom încerca să explicăm unui consumator fără experiență și tuturor celor care o fac primii pași către echipamente suplimentare și finisarea „calului lor de fier”. Să ne gândim separat la unul dintre tipurile sale destinate instalării pe capota unei mașini.

Deflector capota - ce este?

Strict vorbind, deflectorul este o structură de protecție realizată din material plastic sau aliaj și instalată într-un anumit loc din exteriorul vehiculului. Acesta poate fi capota, geamurile spate și laterale, farurile. În funcție de execuția lor, pot fi de diferite forme, culori și metode de montare.

„Fly swatter” - așa numeau ei în deflectorul profesional, așezat pe capota mașinii. Este instalat pe partea din față și este vizibil de la distanță pe drumurile și autostrăzile orașului. Formele rotunjite și strălucirea mată vor atrage cu siguranță privirile „colegilor din atelierul auto” și ale tuturor cunoscătorilor frumuseții. Cu toate acestea, frumusețea și aspectul de design nu epuizează scopul funcțional al acestui detaliu util.

Conform metodei de instalare, aceste dispozitive sunt împărțite în tipuri:

  • cu fixare internă;
  • cu fixare externa;
  • combinate.

De regulă, designul produselor asigură un decalaj între deflector și capotă, care previne acumularea de murdărie și previne deteriorarea capacului capotei.

Scopul și funcțiile „swatter”

Înainte de a începe să alegeți un deflector al hotei, ar trebui să vă întrebați dacă este absolut necesar. Da, există susținători ai minimalismului în abordarea echipării mașinii și cel mai probabil nu se vor deranja cu o astfel de reglare. Și o astfel de opinie are dreptul să existe, dar experiența noastră, precum și practica utilizării acestei piese auto de către clienții noștri, sugerează contrariul.

Deci, care este componenta utilitară a unui „swatter” al unui automobil? Iată principalele argumente pentru utilizarea unui deflector al capotei:

  1. Protecția parbrizului mașinii împotriva deteriorării ca urmare a pătrunderii pietrelor mici și a obiectelor solide;
  2. Prevenirea zgârieturilor și subțierea stratului de vopsea ca urmare a contactului cu particule abrazive;
  3. Păstrarea curată a părții din față a vehiculului prin prevenirea contactului cu murdăria, praful, resturile, insectele;
  4. Slăbirea impactului factorilor meteorologici (ploaie, zăpadă, grindină) asupra vizibilității și vizibilității șoferului;
  5. Creșterea caracteristicilor dinamice ale mișcării unei mașini prin redirecționarea fluxurilor de aer;
  6. Îmbunătățirea proprietăților estetice ale corpului și a designului exterior al echipamentelor.

Caracteristicile instalării deflectorului capotei

În general, instalarea „fly swatter” nu prezintă nicio dificultate. Cu toate acestea, cunoașterea anumitor nuanțe va ajuta la evitarea greșelilor și calculelor greșite inutile. Este imperativ să facem o rezervare că universalismul nu este inerent acestui tip de bunuri; pentru fiecare marcă de mașină se folosește propriul deflector, care ia în considerare toate caracteristicile sale de proiectare.

Dacă vorbim despre schema generală a instalației, fără a ne opri asupra unei modificări specifice și a metodei de fixare, atunci aceasta constă în efectuarea mai multor operații simple. În primul rând, aceasta este curățarea suprafeței hotei de murdărie și pregătirea pentru instalare. Apoi, folosind cleme și elemente de fixare (șuruburi sau șuruburi autofiletante) prin găurile din garniturile de etanșare și deflectoare din cauciuc (în unele cazuri sub formă de urechi) dispozitivul de fixare este fixat pe suprafața hotei.

Deflector al hotei - recomandare profesională

DDAudio recomandă doar accesoriile auto potrivite prietenului tău cu patru roți. Deflectoarele capotei sunt unul dintre ele. Aici veți găsi produse pentru mașini de la toți producătorii și mărcile, forme și modele complexe, o paletă largă de culori și tonuri. Cumpărarea accesoriilor speciale în magazinul nostru online este profitabilă, convenabilă și fiabilă pentru a-ți cheltui banii pentru confortul tău și protecția mașinii.

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Autentificare
Comanda de apel