Deflector de capotă (Stropitor de muște)

Sortare
Fără sortare
Filter
Neselectat
Filtrare după
Marca / Model
Цена
от до RON

Este timpul să le prezentăm clienților și vizitatorilor companiei pe site-ul web DDAudio cu un astfel de produs al industriei de autotuning precum un deflector pe capota unui vehicul. Ce este și în ce scopuri servește, vom încerca să explicăm unui consumator neexperimentat și tuturor celor care fac primii pași în direcția echipamentelor suplimentare și finisării „calului tău de fier”. Să ne oprim separat asupra unuia dintre tipurile sale, conceput pentru instalare pe capota unei mașini.

Deflector de capotă - ce este?

Strict vorbind, deflectorul este o structură de protecție realizată din material plastic sau aliaj ușor și instalată într-un anumit loc în exteriorul vehiculului. Poate fi o capotă, geamuri din spate și laterale, faruri. După design, acestea pot fi de diferite forme, culori și moduri de prindere.

„Fly Swatter” - așa numeau ei într-un deflector profesional plasat pe capota unei mașini. Este instalat pe partea din față și este vizibil de departe pe drumurile orașului și autostrăzi. Formele rotunjite și strălucirea mată vor atrage cu siguranță privirile „colegilor din atelierul auto” și tuturor cunoscătorilor de frumusețe. Cu toate acestea, funcționalitatea acestui detaliu util este departe de a fi epuizată de aspectul de frumusețe și design.

În funcție de metoda de instalare, aceste dispozitive sunt împărțite în tipuri:

  • cu prindere interioara;
  • cu prindere exterioara;
  • combinate.

De regulă, designul produselor prevede un spațiu între deflector și capotă, care previne acumularea de murdărie și previne deteriorarea capacului capotei.

Scopul și funcțiile „zvățătorului de muște”

Înainte de a începe să alegeți un deflector pentru capotă, ar trebui să vă întrebați dacă este chiar necesar. Da, există susținători ai minimalismului în abordarea echipării mașinii și, cel mai probabil, nu se vor deranja cu o astfel de reglare. Și o astfel de opinie are dreptul să existe, dar experiența noastră, precum și practica utilizării acestei părți a mașinii de către clienții noștri sugerează altceva.

Așadar, care este componenta utilitară a „fly swatter” auto? Iată principalele argumente în favoarea folosirii unui deflector pe capotă:

  1. Protecția parbrizului mașinii împotriva daunelor cauzate de pietre mici și obiecte dure;
  2. Prevenirea zgârieturilor și a subțierii stratului de vopsea ca urmare a contactului cu particule abrazive;
  3. Mentinerea curata a fata a vehiculului, realizata prin prevenirea contactului cu murdaria, praful, resturile, insectele;
  4. Slăbirea impactului factorilor meteorologici (ploaie, zăpadă, grindină) asupra vizibilității și vizibilității șoferului;
  5. Îmbunătățirea caracteristicilor dinamice ale mișcării unei mașini datorită redirecționării fluxurilor de aer;
  6. Îmbunătățirea proprietăților estetice ale corpului și designul exterior al echipamentului.

Caracteristici de instalare a deflectorului capotei

În general, instalarea „stropitorului de muște” nu prezintă nicio dificultate. Cu toate acestea, cunoașterea anumitor nuanțe va ajuta la evitarea greșelilor și calculelor greșite inutile. Este necesar să facem o rezervă că universalismul nu este inerent acestui tip de mărfuri; pentru fiecare marcă a mașinii este utilizat propriul deflector, care ia în considerare toate caracteristicile sale de proiectare.

Dacă vorbim despre schema generală de instalare, fără să ne oprim asupra unei modificări specifice și a unei metode de atașare, atunci aceasta constă în efectuarea câtorva operații simple. În primul rând, aceasta este curățarea suprafeței hotei de murdărie și pregătirea pentru instalare. Apoi, folosind cleme și elemente de fixare (șuruburi sau șuruburi autofiletante) prin orificiile din garniturile de cauciuc și deflectoarele (în unele cazuri sub formă de urechi) dispozitivul se fixează pe suprafața hotei.

Deflector de capotă - recomandarea profesioniștilor

DDAudio recomandă doar accesoriile potrivite pentru „prietenul tău pe patru roți”. Deflectoarele pentru capotă sunt unul dintre ele. Aici veți găsi mărfuri pentru mașini ale tuturor producătorilor și mărcilor, forme complicate și soluții de design, o paletă largă de culori și tonuri. Cumpărarea de accesorii speciale în magazinul nostru online este o modalitate profitabilă, convenabilă și fiabilă de a-ți cheltui banii pentru confortul tău și protecția mașinii.

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Autentificare
Comanda de apel
Comandă