Deflector de parbriz

Filter
Neselectat
Filtrare după
Filter
Selectare după parametri
Marca / Model
Цена
от до RON
Închidere
Numărul articolului: cpf008
pret 669 RON
✅ În stoc
-
+
Parasolar pe parbriz - una...
Parasolar pe parbriz - una dintre cele mai populare si dorite a accesoriilor. În set - de fixare, rama, deflector. Rama se stabilește cu ajutorul elementelor de fixare pe corp. Apoi se stabilește în sine parasolarul

Deflectoare de parbriz ... Cineva va spune că aceasta este o parte suplimentară pentru mașină și va avea dreptate în felul său. Mulți șoferi nu au folosit niciodată acest accesoriu și nici măcar nu s-au gândit să îl instaleze pe o mașină și, în consecință, nu au simțit nevoia acestuia. Da, această abordare are dreptul să existe, ca, într-adevăr, oricare alta. Pentru cei care nu sunt străini să se străduiască pentru perfecțiune, pentru modernizare, pentru un experiment, nu va fi de prisos să învețe despre toate posibilitățile, nuanțele și avantajele pe care le oferă vizierele auto.

Deflectoare parbriz - „pentru” și „împotriva”

La fel ca în multe cazuri de reglare automată, instalarea unui parasolar poate fi asociată atât cu efecte pozitive, cât și cu un impact negativ asupra anumitor caracteristici ale mașinii.

Principalele avantaje ale unui deflector de parbriz includ:

  • protecție împotriva razelor solare;
  • protecția părții superioare a sticlei de pietre și obiecte mici;
  • obstrucționarea fluxului de ploaie sau zăpadă;
  • posibilitatea instalării iluminatului suplimentar.

În special pentru sceptici și de dragul obiectivității, vom sublinia câteva dintre neajunsurile acestui dispozitiv.

  • În majoritatea cazurilor, o mașină este un mecanism echilibrat din punctul de vedere al aerodinamicii sale. Prin urmare, instalarea de elemente suplimentare poate deranja acest echilibru, care afectează în cele din urmă consumul de energie și combustibil.
  • În acele cazuri când instalarea deflectorului se realizează utilizând conexiuni cu șurub, pot fi create condiții pentru distrugerea vopselei și a lacului și apariția coroziunii.
  • Creșterea rezistenței și redirecționarea fluxului de aer pot genera zgomot suplimentar.

Merită subliniat faptul că proprietățile negative indicate sunt caracteristice în cea mai mare parte pentru exemplarele de viziere primitive și artizanale. La produsele producătorilor de renume, acești factori sunt minimizați, iar influența lor reală nu atinge proporții semnificative.

Cum să alegeți și de unde să cumpărați deflectoare

Geometria, locația de instalare, metoda de montare, modelele și culorile sunt determinate de gustul, preferințele și modelul vehiculului. Practic, mărcile disponibile pe piață oferă kituri gata făcute pentru un anumit brand și o serie de mașini. Acestea includ, de asemenea, instrumente de instalare. Deci, procedura de instalare a unui deflector de parbriz nu necesită mult timp și efort.

Vorbind despre deflectoarele de parbriz, nu se poate să nu menționăm categoria lor separată, și anume, haine de ploaie. Aceste fonduri sunt plasate pe o parte din ambele părți ale sticlei. Sarcina lor, pe lângă aspectul estetic al problemei, este de a scurge apa sau zăpada umedă din zona de funcționare a „ștergătoarelor” și de a împiedica pătrunderea volumelor lor suplimentare în ferestrele laterale. Astfel, prezența lor îmbunătățește vizibilitatea șoferului în plan frontal, lateral și în oglinzile retrovizoare pe vreme rea.

Este mai bine să cumpărați un parasolar și haine de ploaie într-un loc dovedit, unde vi se vor oferi o gamă largă de modele și forme stilistice de produse, precum și gama maximă de servicii care vor face achiziția simplă și de dorit. Și un astfel de loc este cunoscut - acesta este magazinul online DDAudio. Aici veți găsi toate tipurile și seturile de accesorii auto, a căror utilizare vă va depăși toate așteptările.

Văzându-ți „prietenul” într-un aspect nou și simțind toate avantajele unui deflector de parbriz, nu vei mai pune niciodată la îndoială necesitatea acestei piese. Iar comanda și achiziționarea acesteia de pe site-ul web DDAudio nu vor face decât să vă întărească dorința de a îmbunătăți și mai mult aspectul și interiorul mașinii dvs.

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Autentificare
Comanda de apel
Comandă