Parasolare parbriz exterior

Sortare
Fără sortare
Filter
Neselectat
Filtrare după
Marca / Model
Цена
от до RON
Cel mai vândut
Produs universal
Numărul articolului: vol099

Alegeți o nuanță:

pret 57 RON
⚠️ În stoc, dar se termină
-
+

Adesea, în fluxul de mașini, poți întâlni un brand familiar și nu-l recunoști la prima vedere. S-ar părea aceleași forme și linii, dar ceva luminos, atrăgător, atractiv creează o imagine și un stil extraordinar al mașinii. Doar o mică atingere, unele fleacuri pot transforma și sublinia toate avantajele sale. Vizierele auto sunt doar astfel de accesorii. Iar cei care decid să o cumpere vor avea de o mie de ori dreptate. Mai mult, în magazinul online DDAudio poți găsi ceea ce ai nevoie, care să reflecte cât mai mult personajul tău și să atragă estetic.

Vizierele auto sunt un accesoriu necesar

Frumusețea și designul sunt, desigur, bune, dar care este motivul pentru care trebuie instalat un deflector pe parbriz? Să încercăm să răspundem la această întrebare. În primul rând, nu este un element decorativ, ci un element funcțional care face viața mai ușoară pentru șofer și protejează mașina. Principalele sale sarcini includ:

  • împiedicând șoferul să protejeze orbitor de lumina directă a soarelui - în mod natural, acest lucru nu funcționează în toate cazurile, ci doar până la un anumit unghi față de poziția soarelui, cu toate acestea, viziera își îndeplinește rolul de a evita orbirea și de a proteja ochii;
  • reducerea supraîncălzirii interioare - acest element de reglare împiedică încălzirea suprafețelor interne ale mașinii, reducând astfel efectul nociv asupra ornamentelor, scaunelor din față și articolelor interioare; de asemenea, contribuie, deși ușor, la o încălzire mai slabă a aerului din interiorul cabinei;
  • protecție împotriva orbirii în prezența iluminării suplimentare - acest efect apare în cazul instalării dispozitivelor de iluminat pe marginea acoperișului unei mașini (dacă există un portbagaj, este dificil să găsiți o altă opțiune pentru instalarea elementelor de iluminat);
  • prevenirea efectelor precipitațiilor atmosferice - datorită deflectorului, se realizează o scădere a volumului de apă sau umezeală care cade pe parbriz, ceea ce îmbunătățește oarecum vizibilitatea pe vreme rea;
  • protecție împotriva pătrunderii murdăriei, pietrelor, resturilor pe sticlă - astfel puteți reduce riscul de deteriorare a unei zone specifice a parbrizului, precum și preveni pierderea vizibilității datorită murdăriei sau aderenței obiectelor străine.

Poate că eficiența în toți acești factori nu va fi atât de semnificativă pe cât ne-am dori, dar chiar și în această formă va face călătoria mai confortabilă și mai sigură.

Tipuri și forme de deflector de parbriz

La fel ca multe accesorii, vizierele auto se găsesc într-o varietate de modele și modele. Care dintre ele este mai potrivit pentru mașina dvs., depindeți de dvs. și, dacă aveți dubii, merită să studiați în detaliu sortimentul pe resursa de internet DDAudio sau să solicitați sfatul specialiștilor noștri, care vor fi întotdeauna bucuroși să vă ajute să navigați în nomenclatura disponibilă.

Cel mai adesea, producătorii produc viziere pentru un anumit model de vehicul. Deși pe piață puteți găsi și produse universale potrivite pentru diferite mărci de mașini pentru o anumită dimensiune standard. În gama generală de materiale pentru fabricarea deflectoarelor de parbriz, care determină proprietățile și caracteristicile acestora, cele mai „populare” sunt plasticul, plexiglasul și fibra de sticlă. Acesta din urmă se distinge prin cea mai mare rezistență și, respectiv, durabilitate, iar costul bunurilor produse pe baza lor este cel mai mare.

Structural, vizierele auto sunt reprezentate de mai multe tipuri de produse. Practic, toate diferențele se referă la metoda de atașare și designul accesoriului. Instalarea sa poate fi realizată în următoarele variante de bază:

  • pe un cadru sub forma unei țevi care copiază contururile dispozitivului;
  • pe consolele universale adaptate diferitelor modele de mașini;
  • pe bandă specială.

În ceea ce privește forma decorativă, stilul și originalitatea, producătorii nu au restricții aici, așa că în rețeaua de vânzare cu amănuntul puteți găsi deflectoarele de parbriz cele mai diferite, oarecum identice, dar oarecum diferite. Totul este determinat doar de gustul și dorința ta de a alege cel mai potrivit lucru pentru iubitul tău.

Aceste considerații sunt ghidate de personalul magazinului online DDAudio atunci când formează gama de produse vândute și când le recomandă clienților. Consultanța profesională, schema de lucru simplificată, serviciile convenabile și sistemul de lucru flexibil disting activitățile companiei noastre în vânzările online de produse de reglare. Deci, dacă ați decis deja să achiziționați o vizieră pentru mașină, nu ar trebui să ezitați, este mai bine să formați combinația familiară de litere DDAudio și să vă aruncați în lumea nesfârșită a accesoriilor auto necesare.

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Autentificare
Comanda de apel
Comandă