Deflectoare

Produse
Volkswagen Golf 6 Garnituri зимнии
Numărul articolului: zim749

Selectați textul:

5/5 Voturi: 1
99 RON
-
+
Dimensiune fata de 45cm la 5 c...
Dimensiune fata de 45cm la 5 cm și spate de 23 cm pe 5 cm

Este misterios cuvânt - deflector... Pentru mulți ea nu spune nimic, cineva ceva de auzit, dar nu așa, să se concentreze în subiect, iar pentru unii, ele au devenit familiare și chiar de neînlocuit lucru în cadrul preferat de scris. Ultimii în recomandările noastre nu au nevoie, dar pentru toate celelalte imaginăm acest detaliu, în toată diversitatea sa și versatilitate.

Deflectoare auto - tipuri și domeniu de aplicare

Deflector este un aparat care serveste pentru redirecționare a fluxului de aer cu scopul de a obține anumite avantaje și beneficiile practice pentru mașini și proprietarul său. Piața modernă oferă o mare selecție de aceste fonduri, разнящихся la destinație, locul de amplasare, proiectare, aplicarea, цветовому executare și o serie de alte semne. Pentru a clarifica prezenta într-o formă simplificată de clasificare de bază de dispozitive de acest tip.

 1. Deflectoare capota (conducătorul auto argou "deflector capota") - se instalează la partea din față a capacului capota. Principala lor destinație este protecția locului de instalare și de parbriz, prin direcția de sens opus fluxului de aer pe partea de sus a acoperișului;
 2. Deflectoare de parbriz sunt împărțite în două mari subcategorii:
 • ochelari de soare viziere - sunt plasate în partea de sus a parbrizului și servesc pentru a limita zonei sale de contact cu exteriorul naturale și rutiere factori;
 • cursurile de apă - numele vorbește de la sine, ele sunt eficiente pentru evacuarea excesului de umiditate, cu o imagine de ansamblu a suprafeței și de a îmbunătăți vizibilitatea pe timp de ploaie sau ninsoare. Acestea se monteaza de-a lungul limitele laterale parbriz cu ambele lui părți.
 1. Deflectoare geamuri laterale (în общеупотребительном varianta "paravanturi") - se fixează pe marginea plafon tavan a ramei laterale uși și contribuie ventilație naturală prin ferestrele deschise, fără a impactului negativ al fluxului de aer.
 1. Spate deflector - este în mare măsură similar cu cel de la destinație și este de forma (ajustat la dimensiunile) pe vizieră de parbriz.
 1. Deflector de faruri (denumite în limbajul cotidian "cilia") - locul de amplasare aici în mod evident, cu toate acestea, ca și desemnarea de dispozitive - de protecție de la murdărie și deteriorări mecanice felinar de iluminat.

Aceasta este imaginea de ansamblu, care formează gama larga de posibilitati de tuning auto pe baza de utilizare a дефлекторных dispozitive. Fiecare dintre aceste categorii are propriile sale subspecii, executare și mărci semne. Toate acest lucru face ca potențialul consumator se îngropa adânc în studierea proprietăților de consum ale acestora și a caracteristicilor tehnice ale produselor.

Cerințele de bază pentru дефлекторам

Înainte de a formula cerințele față de această protecție dispozitive aerodinamice, trebuie să identifice sarcinile de bază, care au menirea de a efectua. Desigur, fiecare tip de deformare este conceput pentru punerea în aplicare specifice și многоплановых de proprietăți. Cu toate acestea, întregul lor complex pot fi rezumate la trei funcții fundamentale:

 • protecția împotriva deteriorărilor mecanice;
 • limitarea influenței factorilor naturali;
 • estetic schimbarea la față a mașinii.

Deoarece examinate dispozitive protejează suprafețele exterioare ale mijloacelor de transport de pietre, materiale abrazive, obiecte solide și fragmente, acestea trebuie să fie calculate considerabile de încărcare dinamică. Cu această sarcină bine se descurcă carboxilici deflectoare, dar palpabilă pentru buget, prețul poate speria o mulțime de potențiali cumpărători. Mai sunt disponibile accesorii din materiale polimerice. Cu atât mai mult, că acestea îndeplinesc încă o cerere de - a avea o greutate redusa. Singurul lucru care nu poate să țină seama de plastic de automobile deflectoare, deci, este rezistenta la uzura. Și mult mai ieftin set de dispozitive, cu această opțiune rău, dar nu e, cum se spune, trebuie să aleagă dintre două rele. Ei bine, uite - o chestiune de gust fiecărui cumpărător.

Alegerea corectă a introdu - gaj fără griji de exploatare

Mai întâi de toate, înainte de a merge la un magazin și o vizită la internet de joacă ar trebui să decidă dacă Aveți nevoie de cât mai complet set de deflectoare auto, dacă acestea se potrivesc modelului Dumneavoastră, sau ar trebui să se concentreze pe anumite elemente de protecție. Alegerea preferată a materialului și modul de fixare trebuie să clar potrivească cu așteptările dumneavoastră și de buget. Și numai dove pentru tine răspunsul la întrebări de bază, puteți să acorde o atenție la stilistice perfectarea și колористическое soluție.

Dar chiar și abordarea corectă și rațională soluția constructivă nu garantează întotdeauna un rezultat pozitiv. Există întotdeauna posibilitatea de a rula în fals și bunurile produse prin mijloace primitive. Prin urmare, nu este în valoare de sfâșia între diferite oferte, atunci când există un vechi furnizor de incredere автоаксессуаров - compania DDAudio. Vom pune în aplicare numai produse originale producătorii de top. Putem să Vă asigur că nu Veți pierde nici la preț, nici la termenul de livrare, nici în curs de a obține deflectoare pentru masina Ta.

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Cumpararea pe credit

CUMPĂRA ÎN RATE FĂRĂ O PLATĂ ÎN JOS

 • Plata inițială - 0%
 • Suma de achiziție de până la 50 000 grivne
 • Nici certificatelor cu privire la venituri - doar disponibilitatea de card Privatbank
 • Perioada de creditare de până la 2 ani.
 • Nici un fel de taxe ascunse.
 • Suma platita in plus pe lună la doar 2.9% din valoarea produsului

Cum de a cumpăra de tuning si accesorii auto de împrumut?

 • Alegeți produsul, prese "adaugă în coș" (valoarea de achiziție trebuie să fie nu mai puțin de 500 de grivne).
 • Înregistrați comanda, ca de obicei (dar alege forma de plata "Rate Privatbank").
 • În chestionar Privatbank, umplandu-numărul de card și alte date
 • Banca emite automat un împrumut. Dacă nu funcționează sau a fost refuzul, apoi formați un operator de Privatbank și ei de telefon în modul de a urla și o funcție de кредитирования. Și încercați din nou mai ращз

Dacă decizia este pozitivă, ne-am пересылаем produs de firma de transport "New Mail".

Autentificare

Comanda de apel

Întrebarea pe produs

RĂSPUNDEM LA ÎNTREBĂRI între orele 9.00-17.00, cu excepția zilelor de SÂMBĂTĂ și DUMINICĂ.