Deflectoare auto

Sortare
Fără sortare
Filter
Neselectat
Filtrare după
Marca / Model
Цена
от до RON

Acest cuvânt misterios este un deflector ... Pentru mulți, nu înseamnă nimic, cineva a auzit ceva, dar nu în așa fel încât să navigheze în subiect, dar pentru cineva au devenit de mult un lucru familiar și chiar indispensabil în compoziție mașina preferată. Aceștia din urmă nu au nevoie de recomandările noastre, dar pentru toți ceilalți vom prezenta acest detaliu în toată diversitatea și versatilitatea lui.

Deflectoare auto - tipuri și domeniu de aplicare

Deflectorul este un dispozitiv folosit pentru redirecționarea fluxurilor de aer pentru a obține anumite avantaje și beneficii practice pentru mașină și proprietarul acesteia. Piața modernă oferă o selecție uriașă a acestor instrumente, care diferă în funcție de scop, locație de instalare, design, aplicabilitate, performanță a culorii și o serie de alte caracteristici. Pentru a clarifica, prezentăm într-o formă simplificată clasificarea principalelor dispozitive de acest tip.

  1. Deflectoare pentru capotă (în argoul șoferului „fly swatter”) - instalate pe partea din față a capacului capotei. Scopul lor principal este de a proteja locul de instalare și parbrizul prin direcționarea fluxului de aer care se apropie peste acoperiș;
  2. Deflectoarele de parbriz se împart în două subcategorii mari:
  • parasolare - situate în partea superioară a parbrizului și servesc la limitarea zonei de contact cu factori externi naturali și rutieri;
  • jgheaburi - numele vorbește de la sine, sunt concepute pentru a elimina în mod eficient excesul de umiditate de pe suprafața de vizualizare și pentru a îmbunătăți vizibilitatea în timpul ploii sau zăpezii. Sunt montate de-a lungul marginilor laterale ale parbrizului pe ambele părți.
  1. Deflectoarele geamurilor laterale (în varianta folosită în mod obișnuit „deflectoare de vânt”) – sunt fixate pe marginea superioară a tocului ușii laterale și contribuie la ventilația naturală a habitaclului prin geamurile deschise fără impactul negativ al fluxului de aer.
  1. Deflectorul din spate este în mare parte asemănător ca scop și similar ca formă (ajustat pentru dimensiuni) cu vizierele parbrizului.
  1. Deflectorul farului (denumit în mod colocvial „cilia”) - locația de instalare este evidentă aici, totuși, precum și scopul dispozitivului - protecție împotriva murdăriei și a deteriorării mecanice a lămpii de iluminat.

Aceasta este imaginea generală care formează gama de posibilități în tuningul mașinii pe baza utilizării dispozitivelor deflector. Fiecare dintre categoriile de mai sus are subspeciile, performanțele și mărcile sale. Toate acestea forțează un potențial consumator să aprofundeze în studiul proprietăților consumatorului și caracteristicilor tehnice ale produselor.

Cerințe de bază pentru deflectoare

Înainte de a formula cerințele pentru aceste dispozitive aerodinamice de protecție, este necesar să se determine principalele sarcini pe care acestea sunt proiectate să le îndeplinească. Desigur, fiecare dintre tipurile de deflectoare este proiectat pentru a implementa proprietăți specifice și cu mai multe fațete. Cu toate acestea, întregul lor complex poate fi redus la trei funcții principale:

  • protecție împotriva deteriorării mecanice;
  • limitarea influenței factorilor naturali;
  • transformarea estetică a mașinii.

Deoarece dispozitivele luate în considerare protejează suprafețele exterioare ale vehiculelor de pietre, materiale abrazive, obiecte solide și așchii, acestea trebuie proiectate pentru sarcini dinamice semnificative. Această sarcină este cel mai bine gestionată de deflectoarele de carbon, dar prețul său prietenos cu bugetul poate dezactiva mulți potențiali cumpărători. Accesoriile din materiale polimerice sunt mai accesibile. Mai mult decât atât, ele mai satisfac o cerință - să fie ușoare. Singurul lucru care nu poate fi adăugat la atuul deflectoarelor de automobile din plastic este rezistența la uzură. Și cu cât setul de dispozitive este mai ieftin, cu atât este mai rău acest parametru, dar aici, după cum se spune, trebuie să alegi între două rele. Ei bine, aspectul este o chestiune de gust pentru fiecare cumpărător individual.

Alegerea corectă a deflectorului este cheia pentru o funcționare fără griji

În primul rând, înainte de a merge la magazin și a vizita site-ul de internet, ar trebui să decideți dacă aveți nevoie de cel mai complet set de deflectoare auto, dacă se vor potrivi cu modelul dvs. sau dacă ar trebui să vă concentrați pe elementele individuale de protecție. Alegerea materialului preferat și a metodei de prindere trebuie să se potrivească în mod clar cu așteptările și bugetul dumneavoastră. Și numai dând un răspuns la întrebările de bază pentru tine, poți acorda atenție designului stilistic și schemei de culori.

Dar chiar și abordarea corectă și soluția constructivă rațională nu garantează întotdeauna un rezultat pozitiv. Există întotdeauna o șansă de a întâlni un produs fals și de casă. Prin urmare, nu ar trebui să fii rupt între diferite oferte atunci când există un vechi furnizor de încredere de accesorii auto - DDAudio. Vindem numai produse originale de la producători de top. Vă putem asigura că nu veți pierde nici în preț, nici în timpul de livrare, nici în confortul obținerii deflectoare pentru mașina dumneavoastră.

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Autentificare
Comanda de apel
Comandă