Deflectoare

Filter
Neselectat
Filtrare după
Filter
Selectare după parametri
Marca / Model
Цена
от до RON
Închidere

Acesta este un cuvânt misterios - un deflector ... Pentru mulți nu înseamnă nimic, cineva a auzit ceva, dar nu pentru a naviga subiectul, ci pentru cineva au devenit mult timp un lucru familiar și chiar de neînlocuit în compoziția mașinilor preferate . Acestea din urmă nu au nevoie de recomandările noastre, dar pentru toți ceilalți vom prezenta acest detaliu în toată diversitatea și multifuncționalitatea sa.

Deflectoare pentru automobile - tipuri și domeniu de aplicare

Deflectorul este un dispozitiv utilizat pentru redirecționarea fluxurilor de aer pentru a obține anumite avantaje și beneficii practice pentru mașină și proprietarul acesteia. Piața modernă oferă o selecție uriașă a acestor instrumente, care diferă în scop, loc de instalare, design, aplicabilitate, performanță de culoare și o serie de alte caracteristici. Pentru a clarifica, să prezentăm într-o formă simplificată clasificarea principalelor dispozitive de acest tip.

  1. Deflectoare ale hotei (în argoul șoferului „zgomot”) - instalate pe partea din față a capotei. Scopul lor principal este protejarea locului de instalare și a parbrizului prin direcționarea fluxului de aer care vine spre acoperiș;
  2. Deflectoarele parbrizului se încadrează în două subcategorii largi:
  • parasolar - situate în partea superioară a parbrizului și servesc la limitarea zonei de contact cu factorii naturali și rutieri externi;
  • jgheaburi - numele vorbește de la sine, sunt concepute pentru a scurge în mod eficient excesul de umiditate de pe suprafața de vizionare și pentru a îmbunătăți vizibilitatea în timpul ploii sau zăpezii. Acestea sunt montate de-a lungul marginilor laterale ale parbrizului pe ambele părți.
  1. Deflectoare pentru geamuri laterale (în versiunea uzuală „vizor”) - sunt fixate pe marginea superioară a cadrului ușii laterale și contribuie la ventilația naturală prin ferestrele deschise fără impact negativ al fluxului de aer.
  1. Deflectorul din spate este în mare măsură similar ca scop și are o formă similară (ajustată în funcție de dimensiuni) cu vizierele parbrizului.
  1. Deflector al farurilor (denumit în mod colocvial „cilia”) - locația instalării este evidentă aici, totuși, precum și scopul dispozitivului - protecția împotriva murdăriei și a deteriorării mecanice a felinarului de iluminat.

Aceasta este imaginea generală care formează spectrul de posibilități în reglarea mașinii pe baza utilizării dispozitivelor deflectoare. Fiecare dintre categoriile de mai sus are propriile subspecii, performanțe și mărci comerciale. Toate acestea forțează consumatorul potențial să aprofundeze în studiul proprietăților consumatorilor și a caracteristicilor tehnice ale produselor.

Cerințe de bază pentru deflectoare

Înainte de formularea cerințelor pentru aceste dispozitive aerodinamice de protecție, este necesar să se determine principalele sarcini pe care sunt proiectate să le îndeplinească. Desigur, fiecare tip de deflector este conceput pentru a implementa proprietăți specifice și multifacetale. Cu toate acestea, întregul lor complex poate fi redus la trei funcții principale:

  • protecție împotriva deteriorării mecanice;
  • limitarea influenței factorilor naturali;
  • transformarea estetică a mașinii.

Deoarece dispozitivele luate în considerare protejează suprafețele exterioare ale vehiculelor de pietre, materiale abrazive, obiecte dure și resturi, acestea trebuie proiectate pentru sarcini dinamice semnificative. Deflectoarele de carbon fac tot ce este mai bun în acest sens, dar prețul bugetului poate speria mulți potențiali cumpărători. Accesoriile din polimer sunt mai disponibile. Mai mult, îndeplinesc o altă cerință - să fie ușor. Singurul lucru care nu poate fi inclus în activul deflectoarelor din plastic pentru mașini este durabilitatea lor. Și cu cât setul de dispozitive este mai ieftin, cu atât este mai rău acest parametru, dar aici, așa cum se spune, trebuie să alegeți între două rele. Ei bine, aspectul este o chestiune de gust pentru fiecare cumpărător individual.

Alegerea deflectorului potrivit este cheia unei funcționări fără griji

În primul rând, înainte de a merge la magazin și de a vizita site-ul Internet, ar trebui să decideți dacă aveți nevoie de cel mai complet set de deflectoare auto, dacă acestea sunt potrivite pentru modelul dvs. sau dacă vă concentrați asupra elementelor de protecție individuale. Alegerea materialului preferat și a metodei de fixare trebuie să fie clar cântărite în raport cu așteptările și bugetul dvs. Și doar oferind un răspuns la întrebări de bază pentru dvs., puteți acorda atenție designului stilistic și soluției de culoare.

Dar chiar și o abordare corectă și o soluție constructivă rațională nu garantează întotdeauna un rezultat pozitiv. Există întotdeauna șansa de a ajunge la produse false și artizanale. Prin urmare, nu trebuie să vă împărțiți între diferite oferte atunci când există un vechi furnizor de încredere de accesorii auto - DDAudio. Vindem doar produse originale de la principalii producători. Vă putem asigura că nu veți pierde nici în preț, nici în timp de livrare, nici în comoditatea de a obține deflectoare pentru mașina dvs.

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Autentificare
Comanda de apel
Comandă