Paravanturi

Filter
Neselectat
Filter
Selectare după parametri
Models
Închidere
Produse

Scopul deflectoarelor

Deflectoarele vizierei, sau așa cum se mai numesc, deflectoarele geamurilor laterale sunt căptușite sub formă de viziere care sunt atașate la partea superioară a ușii autoturismelor. Aceste accesorii sunt fabricate din plastic și alte materiale sintetice moderne. Produsul este destinat să creeze un microclimat confortabil în mașină. Cu alte cuvinte, vizierele de mașină instalate pe geamurile laterale din față și din spate ale vehiculului permit șoferului și pasagerilor să simtă confortul maxim de a fi în cabină, cu condiția ca geamurile să fie ușor deschise, chiar și atunci când circulă cu viteză mare.

Având în vedere că ferestrele întredeschise din cabină sunt adesea o necesitate vitală (în special pentru șoferii care fumează), instalarea vizierelor pe ferestre poate fi o soluție bugetară și de înaltă calitate pentru problemă. Achiziționând deflectoare de ferestre adecvate, puteți scăpa de fum și cenușă din cabină, precum și de ceața ferestrelor, care pot interfera cu o vizualizare completă și pot provoca o urgență.

Vizierele laterale ale geamurilor vor fi un avantaj pentru proprietarii de mașini cu sau fără aer condiționat. Din nou, ele protejează împotriva aburirii pe geamuri și reduc la minimum riscul de accidente.

Care este rezultatul?

Vizierele instalate în timp util pe mașină sunt garanții:

  • protejarea interiorului mașinii de zăpadă și stropi murdare;
  • devierea fluxului de aer din exterior, care ajută la reducerea riscului pătrunderii pietrelor mici în cabină;
  • îmbunătățirea performanței aerodinamice a vehiculului (datorită schimbării debitului de aer și eliminării efectului vântului, consumul de benzină sau motorină este redus);
  • îmbunătățirea aspectului mașinii (nu trebuie să uităm că vizierele de pe ușă sunt, de asemenea, un element decorativ).

Fabricarea materialelor

Deflectoarele de geamuri (precum și deflectoarele de parbriz ), având în vedere viteza mare pe care vehiculele moderne sunt capabile să le dezvolte, trebuie să fie rezistente la sarcini dinamice ridicate. Următoarele cerințe sunt prezentate pentru viziere:

  • ușurința combinată cu forța;
  • rezistență la impacturi cu pietre mici;
  • rezistență la temperaturi extreme.

Dintre materialele care îndeplinesc aceste cerințe, cele mai accesibile sunt polimerii ușori și, în special, sticla organică (acrilică) - termoplastică, durabilă, extrem de ușoară și rezistentă la capriciile vremii. În plus, are și alte beneficii:

  • siguranța mediului (nu emite substanțe nocive);
  • durata operației fără pierderea caracteristicilor originale (culoare și formă);
  • ușurința eliminării.

Din sticla acrilică producătorii moderni produc deflectoare pentru ferestre. Astăzi, cele mai populare printre cumpărători sunt vizorii negri sau fumurii de pe mașini. Cu toate acestea, sarcina de a găsi viziere care să se potrivească cu culoarea caroseriei mașinii sau a deflectoarelor din sticlă transparentă nu este o problemă - tehnologia pentru producerea sticlei organice vă permite să realizați produse de orice nuanță.

Pentru pasionații de mașini care nu obișnuiesc să economisească la acordarea „calului de fier”, producătorii oferă accesorii din policarbonat. Au un cost relativ ridicat, dar în același timp urmează perfect contururile ușii și arată elegant.

Caracteristici de montare

Într-un moment în care deflectoarele geamurilor laterale tocmai erau introduse pe piață, acestea erau montate în caneluri pentru sticlă. Cu toate acestea, acest tip de fixare este compatibil numai cu vehiculele în care geamurile sunt deschise și închise manual. La mașinile cu ascensoare auto, obiectele străine instalate în caneluri vor împiedica pur și simplu închiderea geamului. Prin urmare, cea mai bună soluție este viziera de pe geamurile mașinii, atașată la bandă.

Sub rezerva respectării stricte a etapelor de instalare general acceptate, automobilistul va putea face singur munca corespunzătoare, evitând o deplasare la stația de service.

Cumpărarea de viziere în magazinul online

Magazinul online DDaudio oferă pasionaților de mașini o gamă largă de produse de reglare și, în special, viziere pentru uși. Puteți cumpăra deflectoare de ferestre de la noi cu livrare în Kiev și în regiunile Ucrainei.

Interfața convenabilă a site-ului și sistemul de filtrare fac achiziția cât mai confortabilă și mai rapidă posibil. Managerii noștri, cât mai curând posibil după plasarea unei comenzi, o vor prelucra și vor transfera marfa pentru expediere.

A cumpăra accesorii auto de la noi înseamnă a oferi mașinii tale un aspect elegant și a-i îmbunătăți funcționalitatea. Nu ratați această mare oportunitate de a o face chiar acum!

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Autentificare
Comanda de apel