Deflectoare pentru ferestre (vizier)

Sortare
Fără sortare
Filter
Neselectat
Filtrare după
Marca / Model
Цена
от до RON

Scopul deflectoarelor

Deflectoarele de vânt, sau așa cum sunt numite și deflectoarele de geam lateral, sunt căptușeli sub formă de viziere care sunt atașate la partea superioară a ușii unui autoturism. Aceste accesorii sunt realizate din plastic și alte materiale sintetice moderne. Produsul este destinat să creeze un microclimat confortabil în mașină. Cu alte cuvinte, parbrizele pentru mașini instalate pe geamurile laterale din față și din spate ale vehiculului permit șoferului și pasagerilor să experimenteze confortul maxim al șederii în cabină, cu condiția ca geamurile să fie întredeschise, chiar și atunci când conduc cu viteză mare.

Având în vedere că ferestrele întredeschise din cabină sunt adesea o necesitate vitală (în special pentru fumători), instalarea parbrizelor pe geamuri poate fi o soluție bugetară și de înaltă calitate a problemei. Achiziționând deflectoare adecvate pentru ferestre, puteți scăpa de fumul și cenușa din cabină, precum și de aburirea ferestrelor, care pot interfera cu vederea completă și pot provoca o urgență.

Parbrizele geamurilor laterale vor fi, de asemenea, o mană cerească pentru proprietarii de mașini cu sau fără aer condiționat. Din nou, acestea protejează împotriva formării aburii pe geamuri și reduc la minimum riscul unui accident.

Care este rezultatul?

Parbrizele instalate la timp pe mașină sunt garanții:

  • protecția interiorului mașinii de zăpadă și stropi de murdărie;
  • devierea fluxului de aer din exterior, ceea ce ajută la reducerea riscului de intrare a pietricelelor mici în cabină;
  • îmbunătățirea performanței aerodinamice a vehiculului (datorită modificării mișcării fluxului de aer și eliminării efectului de vânt, se reduce consumul de benzină sau motorină);
  • imbunatatirea aspectului masinii (nu trebuie sa uitam ca deflectoarele de vant de pe usa sunt si ele un element decorativ).

Materiale de fabricatie

Deflectoarele de geamuri (precum și deflectoarele de parbriz ), având în vedere vitezele mari pe care vehiculele moderne sunt capabile să le dezvolte, trebuie să fie rezistente la sarcini dinamice mari. Pentru turbinele eoliene sunt prezentate următoarele cerințe:

  • ușurință combinată cu rezistență;
  • rezistență la impact cu pietricele mici;
  • rezistență la schimbările de temperatură.

Dintre materialele care îndeplinesc aceste cerințe, cele mai accesibile sunt polimerii ușori și, în special, sticla organică (acrilică) - termoplastică, durabilă, extrem de ușoară și rezistentă la capricii meteorologice. În plus, are și alte avantaje:

  • siguranța mediului (nu emite substanțe nocive);
  • durata de funcționare fără pierderea caracteristicilor originale (culori și forme);
  • ușurința de eliminare.

Producătorii moderni produc deflectoare pentru ferestre din sticlă acrilică. Până în prezent, cele mai populare printre cumpărători sunt parbrizurile negre sau fumurii ale mașinilor. Cu toate acestea, sarcina de a găsi parbrize care să se potrivească cu culoarea caroseriei mașinii sau deflectoare de sticlă transparentă nu este o problemă - tehnologia de producție a sticlei organice vă permite să produceți produse de orice nuanță.

Pentru acei șoferi care nu sunt obișnuiți să economisească la reglarea „calului de fier”, producătorii oferă accesorii din policarbonat. Au un cost relativ ridicat, dar în același timp urmăresc impecabil contururile ușii și arată stilat.

Caracteristici de montare

Într-o perioadă în care deflectoarele de geamuri laterale au apărut pentru prima dată pe piață, acestea erau montate în caneluri sub geam. Cu toate acestea, acest tip de atașament este compatibil doar cu vehiculele la care geamurile sunt deschise și închise manual. În mașinile cu ascensoare pentru mașini, obiectele străine instalate în caneluri pur și simplu nu vor permite ferestrei să se închidă. Așadar, soluția optimă sunt deflectoarele de vânt de pe geamurile mașinii, montate pe bandă adezivă.

Sub rezerva respectării stricte a pașilor de instalare general acceptați, șoferul va putea face singur lucrările corespunzătoare, evitând deplasarea la benzinărie.

Cumpărați deflectoare de vânt în magazinul online

Magazinul online DDaudio oferă pasionaților de mașini o gamă largă de produse de tuning și, în special, parbrize pentru uși. Puteți cumpăra deflectoare de ferestre de la noi cu livrare în Kiev și în regiunile Ucrainei.

Interfața prietenoasă a site-ului și sistemul de filtrare fac achiziția cât mai confortabilă și rapidă posibil. Managerii noștri în cel mai scurt timp posibil după plasarea comenzii o vor procesa și transfera bunurile pentru expediere.

Cumpărarea de accesorii auto de la noi înseamnă să dai un aspect elegant mașinii tale și să-i îmbunătățești funcționalitatea. Nu ratați această mare oportunitate de a o face chiar acum!

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Autentificare
Comanda de apel
Comandă