jaluzele

Sortare
Fără sortare
Filter
Neselectat
Filtrare după
Marca / Model
Цена
от до RON

Dacă aveți de gând să vă reglați „prietenul adevărat”, nu orice proprietar de vehicul plănuiește să instaleze perdele pe o mașină. Pentru unii, aceasta este o risipă în plus, pentru cineva un semn de pretenție excesivă, mulți preferă geamurile fumurii. Toate aceste considerații, desigur, pot fi considerate un motiv întemeiat pentru ignorarea acestei categorii de bunuri, totuși, vom încerca totuși să convingem consumatorul atent și să privim această problemă dintr-un unghi ușor diferit, aducând un omagiu unui astfel de important și funcțional. element ca perdele auto.

Perdele pe mașină - un accesoriu indispensabil.

Această afirmație nu este doar un slogan publicitar sau o caracteristică exagerată, ci starea reală de fapt cu privire la rolul acestor articole în viața șoferului, a pasagerilor și a mașinii în sine. De ce sunt necesare și ce efect pozitiv au? Să încercăm să oferim cele mai semnificative sarcini pe care le îndeplinesc perdelele auto.

  • remediu pentru privirile indiscrete. Chiar dacă nu ești un curier de droguri sau un erou obișnuit al rubricii „sunt căutați de poliție” și nu ai nimic de ascuns, în multe cazuri tot vrei singurătate și confort fără prezență străină și priviri piese;
  • protecție împotriva supraîncălzirii aerului din cabină. Nu este un secret pentru nimeni că o ședere lungă la soare deschis transformă o structură metalică într-o adevărată cameră de gaz. Având la dispoziție perdele auto, acest lucru poate fi evitat, după cum se spune, cu o ușoară mișcare a mâinii;
  • prevenirea daunelor interioare. Lumina directă a soarelui poate provoca daune grave elementelor de decorare a mașinii. Acest lucru se manifestă sub formă de ardere, topire, crăpare a carcasei de plastic, dispozitiv de înregistrare video, navigator și alte lucruri utile în interiorul vehiculului;
  • siguranța șoferului și a pasagerilor. Dacă, cel puțin, un aparat de aer condiționat vă poate salva de căldură, atunci se poate face un rău ireparabil sănătății umane din lumina directă a soarelui. Acest lucru se datorează acțiunii radiațiilor solare și a emisiilor toxice din plasticul supraîncălzit. Și aici, apropo, va exista o mică fâșie de materie care absoarbe și reflectă energia luminii;
  • frumusețea și confortul interiorului mașinii. Indiferent de ceea ce spune cineva, un articol atât de nesemnificativ precum o perdea pe o mașină își poate crea propriul stil individual și un sentiment de armonie, care sunt atât de importante în călătoriile lungi și călătoriile. Mai ales dacă mașina servește și ca loc de dormit.

Mai mult, trebuie remarcate toate aspectele pozitive ale folosirii draperiilor auto, că toate merg la proprietarul mașinii pe bani foarte puțini.

Bariere alternative din sticlă

Sperăm că am reușit să vă convingem de necesitatea achiziționării de perdele pentru mașini sau alte mijloace de protejare a geamurilor auto pentru animalul dvs. de companie cu patru roți. Rămâne doar să decideți asupra metodei și mijloacelor de asigurare a confortului și siguranței în cabină.

Cea mai accesibilă modalitate de a proteja interiorul mașinii de radiațiile solare este utilizarea covorașelor reflectorizante pe bază de folie. Cu toate acestea, aceasta este o metodă primitivă, insuficient de eficientă și limitată. Nuanțarea ferestrelor este, de asemenea, destul de populară printre șoferi. Aici puteți da argumente pro și contra pentru o lungă perioadă de timp, vom sublinia doar faptul general cunoscut că aplicarea unei pelicule colorate sau pulverizare atrage după sine o deteriorare a vizibilității. Acest lucru este deosebit de neplăcut și periculos în condiții de vizibilitate slabă pe timp de noapte sau în anumite condiții meteorologice.

Dar cu perdele de mașină în toate împrejurările te vei simți încrezător și confortabil. Sunt ușor de întreținut și nepretențioase, fiabile și durabile, cu ele vă puteți cufunda în siguranță în atmosfera fierbinte a metropolei sau puteți planifica o „ieșire de mai multe zile” pe distanțe lungi. Ce variantă de protecție solară nu ați alege, amintiți-vă că puteți obține toate informațiile cuprinzătoare și cel mai calificat ajutor de la consultanții noștri sau de pe site-ul companiei.

Jaluzele auto de la DDAudio

Și din moment ce convingerile noastre nu v-au lăsat indiferent și v-au împins la decizia de a instala perdele pe mașină, responsabilitatea noastră directă este să ne asigurăm că nu sunteți dezamăgit de achiziția dvs. In magazinul nostru online gasesti cele mai noi modele de accesorii tuning, cea mai variata gama de produse in diverse categorii de pret.

Pe paginile portalului, puteți selecta cu ușurință perdele de mașină pentru „rândunica dumneavoastră”, în funcție de marca vehiculului, culorile interioare, preferințele de stil și caracteristicile de design. Și indiferent la ce vă opriți privirea, puteți fi absolut sigur de calitatea țesăturii, rezistența tijelor metalice și fiabilitatea elementelor de fixare ale produsului.

Dacă nu v-ați săturat încă de sfaturile noastre, vă rugăm să acordați atenție noii livrări de perdele auto fabricate în Turcia către depozitul companiei noastre. Caracteristica lor distinctivă este execuția ghidajelor pentru deplasarea conturului țesăturii. Acestea din urmă sunt un mecanism de pereche sub forma unui profil de aluminiu anodizat și alunecă de-a lungul lor, de care se atașează o perdea cu ajutorul cârligelor speciale. Astfel, se asigură o funcționare lină și o fixare fiabilă a dispozitivului de protecție.

Nu există nimic mai ușor și mai accesibil decât să achiziționați produsele auto prețuite de pe site-ul nostru. Puteți găsi cu ușurință informații complete despre perdele, creme de protecție solară și alte materiale și componente pentru decorarea autoturismelor, costul acestora, modalitățile de plată și livrare pe paginile site-ului companiei DDAudio.

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Autentificare
Comanda de apel
Comandă