Rafturi de pe panou (torpilă)

Scopul și caracteristicile rafturilor pentru torpile

Interiorul unui monovolum, un camion cu tonaj mare sau mic, autoturisme - toate pot fi îmbunătățite cu ajutorul accesoriilor prezentate în catalogul magazinului online DDaudio. În special, puteți comanda un raft pentru torpile pentru vehicule de diferite mărci cu livrare în Kiev și în regiunile Ucrainei.

Raftul panoului este un dispozitiv care crește confortul utilizării mașinii. Având în vedere faptul că proprietarii de mașini trebuie să petreacă mult timp la volanul unui „cal de fier”, rafturile de pe tabloul de bord vor plasa confortabil lucruri care ar trebui să fie la îndemână - un telefon, un pachet de țigări, o brichetă etc. .

Aceste bunuri auto din catalogul magazinului online sunt model. Aceasta înseamnă că putem cumpăra rafturi pentru torpile pentru mașini cu un anumit model și an de fabricație. Realizate ținând seama de caracteristicile de design ale cabinei, rafturile din panou vă permit să economisiți spațiu în ea.

Astfel de bunuri sunt fabricate, de regulă, din lemn - un material rezistent și durabil. Pentru a crește rezistența la uzură, rafturile de pe panou sunt acoperite cu compuși speciali.

Instalarea acestui accesoriu este simplă - așezați-o singur pe torpilo, folosind bandă dublă.

Cumpărarea unui raft într-un magazin online

Un raft pentru torpile este disponibil la comandă pentru proprietarii de vehicule de următoarele mărci:

  • Mercedes;
  • Fiat;
  • Iveco;
  • Vad;
  • Opel etc.

Puteți cumpăra un produs din catalog în câteva clicuri. Pentru a face acest lucru, trebuie să îl plasați în coș, să completați formularul cu informații de contact și să așteptați răspunsul managerului.

Puteți cumpăra produse pentru a îmbunătăți funcționalitatea mașinii și a-i oferi un aspect individual, cu o garanție la cel mai bun preț. Compania oferă o gamă largă de accesorii auto - rafturi pentru torpile, cotiere , capace pentru cutii de viteze etc.

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Autentificare
Comanda de apel
Comandă