Cotiere auto

Sortare
Fără sortare
Filter
Neselectat
Filtrare după
Marca / Model
Цена
от до RON
Produs universal
Numărul articolului: 0260010102
pret 188 RON
⚠️ În stoc, dar se termină
-
+

Scopul și aspectul cotierelor

Atunci când aleg o mașină, majoritatea oamenilor studiază cu atenție caracteristicile sale tehnice, dar puțini sunt atenți la detalii. Și dacă confortul scaunelor este evaluat în momentul achiziției, atunci prezența sau calitatea cotierei este de obicei trecută cu vederea. În același timp, acest detaliu al interiorului mașinii crește semnificativ confortul șoferului și face interiorul mai memorabil. Pe de altă parte, lipsa unei cotiere la cumpărare nu este deloc o problemă! Puteți cumpăra în orice moment un accesoriu potrivit pentru un anumit model și marcă de mașină, examinând ofertele magazinului online DDaudio.

Având în vedere faptul că cotierele de mașină echipate din fabrică sunt reprezentate în principal în mașinile premium, industria modernă oferă proprietarilor de mașini o selecție uriașă de accesorii care pot fi instalate singure între scaune. În același timp, puteți găsi atât modele universale potrivite pentru mașinile de orice marcă, cât și cele individuale concepute pentru o anumită marcă de vehicul.

Cotierele, pentru a îmbunătăți caracteristicile practice și a crește rezistența la uzură, sunt de obicei lăcuite sau acoperite cu piele artificială.

Avantajele cotierelor auto

Cotierele auto au următoarele avantaje:

  • crearea unui suport suplimentar pentru mâini, datorită căruia șoferul simte eliberarea tensiunii din mușchi și articulații;
  • prezența spațiului în interiorul produsului pentru stocarea cheilor, a documentelor și a altor fleacuri;
  • prezența în unele modele de suporturi sau suporturi pentru pahare;
  • oferind un aspect individual interiorului mașinii.

Cotierele auto sunt utile în special în călătorii lungi - vă permit să vă relaxați brațul drept și să vă concentrați pe drum.

Cumpărarea accesoriilor auto din magazinul online DDaudio

Pentru a comanda o cotieră într-o mașină la un preț accesibil este oferit de magazinul online de produse pentru reglarea DDaudio. Catalogul nostru conține modele de cotiere auto pentru majoritatea mărcilor de automobile.

Un sistem convenabil de filtre de produse în funcție de diferiți parametri (cost, popularitate etc.) vă permite să alegeți o cotieră într-o mașină.

Oferim achiziționarea unei cotiere auto cu livrare în Kiev și regiunile Ucrainei.

Dacă este necesar, managerii noștri vor oferi sfaturi de specialitate cu privire la alegerea unei cotiere într-o mașină.

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Autentificare
Comanda de apel
Comandă