Huse de pe mâner PPC

Sortare
Fără sortare
Filter
Neselectat
Filtrare după
Marca / Model
Цена
от до RON

Capacul cutiei de viteze: scop și caracteristici

După cum arată practica proprietarilor autohtoni, unul dintre cele mai uzate accesorii din interiorul vehiculului este capacul cutiei de viteze. Capacul „nativ” instalat pe aripi devine rapid inutilizabil și trebuie înlocuit. Magazinul online DDaudio oferă să cumpere o husă elegantă și de înaltă calitate pentru șnurul cutiei de viteze.

Pentru a ne asigura că cutia de viteze și mânerul acesteia sunt întotdeauna protejate, am creat un catalog unic de oferte, printre care fiecare client va putea alege un produs pentru o anumită marcă și model de mașină.

Pentru partea inferioară a schimbătorului de viteze, de regulă, se folosește o husă din piele sau un înlocuitor. Vă rugăm să rețineți că produsele din piele sunt mai durabile și nu necesită îngrijire specifică (cu toate acestea, prețul lor este mai mare). Pe piața modernă a accesoriilor auto sunt prezentate atât husele universale, cât și cele potrivite pentru o anumită marcă de mașină.

În ceea ce privește butonul de pe butonul de viteză, la unele modele nu este prevăzut. Dacă modelul presupune prezența unui mâner, atunci este realizat din:

  • piele;
  • imitaţie de piele;
  • silicon;
  • plastic.

Culorile și formele capacelor pentru butonul de viteză sunt prezentate într-o mare varietate, astfel încât fiecare proprietar de mașină va putea alege un produs care va sublinia armonios stilul și va crea un aspect individual pentru interior.

Cum să alegi?

Cel mai simplu mod de a alege un capac pentru butonul de viteză este să plasezi o comandă online pe site-ul nostru. Catalogul indică pentru ce model de mașină autohtonă sau străină este potrivit acest sau acel model de husă. Huse și alte produse pentru reglarea interiorului mașinilor Skoda, Peugeot, Fiat, Opel, Chevrolet, Renault, Volkswagen, Toyota și alte mărci sunt disponibile aici.

Atunci când alegeți, ar trebui să acordați atenție faptului că majoritatea acestor accesorii au aproximativ aceleași dimensiuni (husele pentru mașini și camioane diferă în acest parametru). Principalul factor pentru majoritatea proprietarilor de mașini este materialul.

Daca, atunci cand alegeti o husa pentru culisele butonului schimbatorului de viteze, va recomandam sa contactati managerii magazinului online, care vor studia cerintele clientului si vor oferi cele mai optime optiuni.

Cum se instalează capacul?

Acei șoferi care doresc să economisească la o vizită la un service auto instalează singuri un capac pe butonul de viteză. Pentru a face acest lucru, trebuie să cunoașteți câteva reguli simple. În primul rând, trebuie să îndepărtați cu atenție capacul vechi de pe maneta schimbătorului de viteze, deconectând partea inferioară de la elementele de fixare din plastic. După aceea, capacul cutiei de viteze trebuie întors pe dos, folosind foarfece sau tăietoare de sârmă, tăiați cravata de plastic din partea superioară a accesoriului și, readucendu-l în poziția normală (adică, întorcându-l înapoi), atașați-l la bază. cu un capsator.

Cumpărarea unei carcase într-un magazin online

Puteți cumpăra un capac pentru butonul de viteză de pe site-ul nostru în câteva clicuri, după sortarea ofertelor după marca mașinii, cost sau popularitate.

Puteți cumpăra produse din catalog de la noi cu livrare în Kiev și regiunile Ucrainei.

Cumpărați un capac pentru butonul de viteză de la noi și transformați-vă mașina acum!

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Autentificare
Comanda de apel
Comandă