Suprapuneri pe panou (torpilă)

Sortare
Fără sortare
Filter
Neselectat
Filtrare după
Marca / Model
Цена
от до RON

Digital Designs Ukraine este reprezentant oficial și vă oferă decorațiuni decorative de la producători mondiali - Meric (Turcia), VIP Hartman (Polonia). Un număr mare de mărfuri disponibile în depozitul nostru, precum și la comandă într-un timp scurt. Livrare în toată Ucraina - luni-vineri.

Te-ai săturat de vechiul tău panou plictisitor negru? Trebuie să adaugi viață? Acest lucru se poate face ieftin și de foarte înaltă calitate!! Ce este decorul decorativ?

Cumpărați suprapuneri de panouri de la producători globali

Decorația interioară decorativă, așa cum se spune adesea suprapunerile de panouri, sunt autocolante 3D 3D pe o parte a panoului (pe consolă, tablou de bord, carduri uși) din lemn, carbon, aluminiu sau schemă de culori. Instalarea este foarte simplă și nu lungă. Este de remarcat faptul că producătorii folosesc adezivi de înaltă calitate, al căror efect este obținut prin încălzire. Numărul de elemente lipite depinde de marca mașinii. Puteți oricând să vizualizați și să cumpărați în catalogul nostru selectând mașina dvs.

Să vorbim mai detaliat despre producători!

Ajustarea panoului de la Meric

Meric este un producător turc. Fabrica este situată în Bursa. Produce huse de panouri din lemn, aluminiu și fibră de carbon de înaltă calitate pentru diferite vehicule. Cel mai popular în rândul cumpărătorilor, deoarece are o calitate foarte înaltă și un preț accesibil. Compania își produce produsele pe bază de adeziv de la 3M (cel mai bun producător de chimie pentru mașini din lume). Rășini (acoperire din plastic) - cei mai buni producători japonezi. Puteti specifica pretul si disponibilitatea telefonic sau scriindu-ne pe e-mail.

Decor panou de la Hartman-Tuning

Vip, Hartman-Tuning este un producător polonez. De asemenea, este unul dintre cei mai populari producatori, datorita unei game largi si a unei game largi de culori. În sortiment puteți vedea o gamă uriașă de culori - 3 tipuri de lemn, 2 tipuri de aluminiu, 2 tipuri de fibră de carbon, culori diferite (lac roșu, albastru, negru și galben). Schema de instalare este absolut simplă și accesibilă (vezi mai jos). Majoritatea produselor acestui producător, le aducem la comandă. Termenul de livrare pentru comenzi este de 2-3 săptămâni. Compania Hartman - deține adesea promoții și vânzări. Urmăriți actualizările și știrile de pe site-ul nostru (în catalog, secțiunea mașina dvs.)

Pe scurt, cum se instalează (mai jos sunt instrucțiunile complete de instalare). Ștergem locul dorit și degresăm. Luăm piesa dorită, scoatem banda de montaj, o încălzim cu un uscător de păr și o lipim la locul potrivit.

Cum se instalează suprapuneri decorative pe panou

Această procedură este foarte simplă și nu vă va lua prea mult timp. Ceea ce aveți nevoie pentru aceasta este un uscător de păr, un degresant (alcool alb, benzină sau alcool...), o cârpă de bumbac.

1. Primul și cel mai important pas este curățarea panoului. Îndepărtarea urmelor de murdărie sau praf este ușoară, dar îndepărtarea urmelor de grăsime este o procedură mai complicată. Dar datorită degresantului, acest lucru nu este dificil. Ștergem partea necesară și așteptăm până se usucă;

PS Dacă panoul este lustruit, repetați procedura de mai multe ori!!!

2. Încălzim cu un uscător de păr, suprapunerea, pe care o vom lipi (va deveni mai elastică);

3. Lipiți ușor piesa la locul potrivit;

4. Apăsați și frecați cu o cârpă, încălzind din nou cu un uscător de păr.

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Autentificare
Comanda de apel
Comandă