Suprapunerea panoului (torpilă)

Produse

Vreau să primesc suprapuneri de panou gratuit

Promoția se încheie pe 14.05.2018 la 23:59:59

În data de 15.05.2018 vom selecta aleatoriu trei câștigători în format video.

  • Locul 1 va primi suprapuneri de panou absolut gratuite;
  • Locul 2 50% reducere pentru această categorie de produse;
  • Locul 3 25% reducere la această categorie de produse.

Premiile vor fi acordate numai celor care îndeplinesc toate condițiile promoției !!!

Urmăriți videoclipul complet și urmați instrucțiunile și, dacă aveți întrebări, nu ezitați să scrieți despre el, astfel încât să vă putem ajuta!

Participanții la acțiune trebuie să-și deschidă paginile pentru a verifica repostarea !!

Toți cei care au luat parte la extragere vor primi o reducere de 10% la TOATE ACOPERIRILE până la sfârșitul lunii mai!
Noroc prieteni!

Digital Designs Ukraine este reprezentantul oficial și vă oferă decorațiuni decorative de la producători mondiali - Meric (Turcia), VIP Hartman (Polonia). O cantitate imensă de mărfuri în stoc în depozitul nostru, precum și la comandă într-un timp scurt. Livrare în toată Ucraina - de luni până vineri.

Te-ai săturat de vechiul tău panou negru plictisitor? Trebuie să adăugați viață? Se poate face ieftin și de foarte bună calitate !! Ce este decorul decorativ?

Cumpărați suprapuneri de panouri de la producători globali

Decorațiunile interioare decorative, așa cum se spune adesea suprapunerile de pe panou, sunt autocolante volumetrice 3D pe o parte a panoului (pe consolă, tablou de bord, cărți de ușă) din lemn, carbon, aluminiu sau culori. Instalarea este foarte simplă și nu consumă mult timp. Trebuie remarcat faptul că producătorii folosesc adezivi de înaltă calitate, al căror efect se realizează prin încălzire. Numărul de elemente lipite depinde de marca automobilului. Puteți oricând să căutați și să cumpărați în catalogul nostru alegând mașina dvs.

Să vă spunem mai multe despre producători!

Reglarea panourilor de la Meric

Meric este un producător turc. Fabrica este situată în Bursa. Realizează huse de lemn, aluminiu și imitație de carbon de înaltă calitate pentru diferite vehicule. Cel mai popular printre cumpărători, deoarece are o calitate foarte bună și un preț accesibil. Compania își fabrică produsele pe o bază adezivă a companiei 3M (cel mai bun producător mondial de produse chimice pentru mașini). Rășini (acoperire din plastic) - cei mai buni producători japonezi. Puteți verifica prețul și disponibilitatea prin telefon sau scriindu-ne prin e-mail.

Decor panou de Hartman-Tuning

Vip, Hartman-Tuning este un producător polonez. Este, de asemenea, unul dintre cei mai populari producători datorită sortimentului său larg și a gamei largi de culori. Sortimentul include o gamă largă de culori - 3 tipuri de lemn, 2 tipuri de aluminiu, 2 tipuri de carbon, diferite culori (roșu, albastru, negru și galben lac). Schema de instalare este absolut simplă și accesibilă (vezi mai jos). Majoritatea produselor acestui producător le aducem la comandă. Durata de livrare este de 2-3 săptămâni. Hartman Company - deține adesea promoții și vânzări. Urmați actualizările și știrile de pe site-ul nostru (în catalog, secțiunea mașina dvs.)

Cum se instalează pe scurt (mai jos sunt instrucțiuni complete de instalare). Ștergeți și degresați locul dorit. Luăm partea necesară, scoatem banda de montaj, o încălzim cu un uscător de păr și o lipim în locul potrivit.

Cum se instalează suprapuneri decorative pe panou

Această procedură este foarte simplă și nu îți ia mult timp. Ce este necesar pentru acest lucru - un uscător de păr, un degresant (spirt alb, benzină sau alcool ...), o cârpă de bumbac.

1. Primul și cel mai important pas este curățarea panoului. Îndepărtarea urmelor de murdărie sau praf este ușoară, dar îndepărtarea urmelor de grăsime este mai complicată. Dar, datorită degresantului, nu este dificil. Ștergem partea necesară și așteptăm până se usucă;

PS Dacă panoul este lustruit, repetați procedura de mai multe ori !!!

2. Încălziți cu un uscător de păr, tamponul care trebuie lipit (va deveni mai elastic);

3. Lipiți cu atenție piesa la locul potrivit;

4. Apăsați și frecați cu o cârpă, încălziți din nou cu un uscător de păr.

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Autentificare
Comanda de apel
Întrebarea pe produs

RĂSPUNDEM LA ÎNTREBĂRI între orele 9.00-17.00, cu excepția zilelor de SÂMBĂTĂ și DUMINICĂ.