Nuca schimbator

Sortare
Fără sortare
Filter
Neselectat
Filtrare după
Marca / Model
Цена
от до RON

Mașina ta este un domeniu nesfârșit pentru creativitate. Oriunde cade ochiul, totul poate fi îmbunătățit, tăiat, modificat, modificat. Iar aspectul și interiorul mașinii vor depinde de gustul, starea de spirit și caracterul tău. Finisajul corect îi va permite șoferului să se simtă ca acasă într-un mod armonios și familiar la volan. Interiorul vehiculului oferă multe oportunități pentru a vă depune eforturile pentru restilizarea acestuia. În acest rând, unul dintre primele locuri este ocupat de mânerul manetei schimbătorului de viteze. Acest accesoriu cere doar să i se acorde atenție, deoarece ocupă un loc destul de proeminent și „onorabil” în zona de control a vehiculului.

Butonul de viteză este un lucru frumos în cabină

Acest mic detaliu poate afecta impresia generală a întregului vehicul. Aspectul său ponosit, uzat sau ciobit poate crea o imagine foarte neatractivă a interiorului. Și invers - dacă aveți un buton luminos și atractiv pe mânerul punctului de control, atunci acesta este confortabil și confortabil în cabină. Instalând doar un detaliu neobișnuit și memorabil pe vechiul dvs. VAZ, veți primi

Acest element decorativ este în contact permanent cu mâna șoferului, ceea ce nu poate să nu-i afecteze aspectul. În plus, poate fi afectat negativ de solicitări mecanice accidentale. La schimbarea vitezelor, acest lucru creează un anumit disconfort de la o suprafață aspră și margini neuniforme, până la deteriorarea minoră a pielii. În funcție de intensitatea funcționării mașinii, din când în când devine necesară înlocuirea acesteia. În același timp, scoaterea butonului schimbătorului de viteze nu este deloc dificilă, totuși, precum și punerea pe pârghie. Pentru a face acest lucru, este suficient să răsuciți sau să strângeți pur și simplu firul, care este echipat cu aproape toate produsele.

Relevanța înlocuirii mânerului cutiei de viteze

De ce este nevoie să instalați acest accesoriu auto? Pur și simplu, combină multe dintre avantajele care fac o astfel de achiziție ușoară și de dorit. Să numim principalul dintre aceste motive pentru achiziționarea unui mâner al cutiei de viteze:

  1. Capacitatea de a realiza o transformare interioară spectaculoasă fără investiții mari.
  2. Uzură crescută la un produs standard.
  3. Proprietăți ergonomice îmbunătățite datorită formei și dimensiunilor confortabile.
  4. Mișcare mai ușoară a aripilor cu o selecție reușită a greutății și dimensiunilor.
  5. Instalare rapidă fără complicații tehnice sau fizice.
  6. Nu necesită întreținere constantă.
  7. Durată lungă de viață cu achiziționarea unui produs original realizat din material rezistent la uzură.

Prețul relativ scăzut al butoanelor cutiei de viteze vă va permite să achiziționați modelul care vă place complet fără durere. Mulți oameni cumpără chiar și acest produs accidental, după ce l-au găsit într-un magazin auto și pe paginile unui magazin online. Recent, butoanele de viteze cu iluminare din spate au devenit răspândite. Un astfel de element al interiorului nu numai că poate îmbunătăți aspectul decorului interior al mașinii, ci poate ajuta și șoferii novici și studenții să-l găsească rapid în întuneric.

Comandați un buton de schimbare a treptelor de viteză de la un operator important de accesorii auto

Dacă nu doriți doar să cumpărați lucrurile de care aveți nevoie în mașină, în această privință este mai bine să aveți încredere într-un furnizor de încredere în care puteți avea încredere. Cum ar fi compania noastră DDaudio, care are mai mult de 10 ani de experiență pe piața accesoriilor auto. Este o plăcere să alegem produse pentru reglare pe paginile magazinului nostru online. Un sortiment mare de butoane de schimbare a vitezelor vă va permite să găsiți ceea ce aveți nevoie, indiferent dacă este un buton universal sau unul special cu sigla mărcii mașinii. Împreună cu el, putem ridica produse conexe, de exemplu, o husă pentru pârghie, care i se va potrivi în stil și culoare.

Aici veți găsi cele mai mici prețuri, servicii excelente pentru clienți, o mulțime de informații utile și fiabile. Livrarea se efectuează în orice oraș al Ucrainei în conformitate cu detaliile specificate ale clientului, plata se poate face după primirea produsului. Mânerele cutiei de viteze de la companie vor ocupa locul în mașina dvs. și vă vor oferi multe minute plăcute pe drum.

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Autentificare
Comanda de apel
Comandă