Crom garniturile de la stopuri

Filter
Neselectat
Filtrare după
Filter
Selectare după parametri
Marca / Model
Цена
от до RON
Închidere

Misiunea acoperirii farurilor în exteriorul unei mașini

Majoritatea proprietarilor de mașini din Ucraina acordă o mare atenție exteriorului vehiculului lor. Producătorii de iluminat auto, având în vedere cererea ridicată de consumatori pentru produsele din acest segment, oferă o gamă largă de accesorii de reglare.

În special, unul dintre cele mai atractive adăugiri la aspectul mașinii este capacul farurilor . Sublinierea elegantă a identității corporative a mașinii, strălucirea frumoasă și instalarea simplă - toate acestea fac ca farul să acopere un produs popular pe piața auto internă.

Odată cu apariția suprapunerilor pentru luminile din spate, farurile unei mașini au încetat să mai fie un simplu mijloc de vizibilitate pe timp de noapte și o denumire a dimensiunilor sale. Elementul, care nu a fost prevăzut de producătorii majorității mărcilor auto, a început să fie produs în serie ca o alternativă excelentă la elementele de lumină din spate și farurile din fabrică.

Capacele farurilor din spate au două scopuri:

  • protejați optica mașinii de praf, murdărie rutieră, pietriș fin etc .;
  • face exteriorul vehiculului expresiv, unic, conferă designului o individualitate pronunțată.

Materiale de fabricație și caracteristici de instalare

Garniturile cromate pentru stopurile sunt realizate din diferite materiale. Cerințele materiale sunt durabilitatea și luciul ridicat. Având în vedere aceste cerințe, cele mai populare materii prime pentru fabricarea garniturilor cromate pentru felinare sunt din plastic ABS și oțel inoxidabil (apropo, în ciuda costului mai ridicat, are indicatori de calitate mai buni și își păstrează strălucirea originală mai mult timp).

Capacele farurilor cromate sunt realizate individual pentru modelul mașinii, deci nu vor exista probleme cu nepotrivirea dimensiunilor. Nu va aduce un capac pe felinar și neplăceri în timpul instalării. Proprietarul mașinii nu trebuie să aibă cunoștințe sau instrumente specifice pentru a pune obiectul pe faruri. Cea mai obișnuită opțiune de montare este utilizarea benzii față-verso. Garniturile cromate pentru stopuri pot fi, de asemenea, atașate cu etanșant sau lipici, dar aplicarea lor necesită precizie și precizie.

Comandați capacele farurilor în magazinul online

Magazinul online DDaudio oferă cumpărarea căptușelii cromate pentru lumini cu livrare în Kiev și regiuni. Avem o gamă largă de opțiuni de reglare pentru diferite modele de vehicule.

Puteți comanda bunuri din catalogul companiei cu ridicata și cu amănuntul. Avem prețuri rezonabile și servicii calificate, care vor încânta cel mai exigent client!

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Autentificare
Comanda de apel
Comandă