Ornament bara spate

Sortare
Fără sortare
Filter
Neselectat
Filtrare după
Marca / Model
Цена
от до RON

De foarte multe ori proprietarii se confruntă cu o astfel de problemă, ca și apariția scuffs barei de protecție spate. În plus, această parte a corpului este foarte ușor de a determina vârsta auto. Pentru a face față cu aceste probleme va ajuta la cumpararea de tampoane speciale de pe bara de protecție spate a mașinii.

Caracteristici tampoane de pe bara de protecție spate

În magazinul nostru online puteți cumpăra de înaltă calitate butoane de pe bara de protecție spate la un preț accesibil. Ornamentle sunt realizate din oțel inoxidabil, care va asigura o utilizare prelungită, și, de asemenea, nu se teme de apă și nu ruginește.

Din cele de mai sus se poate evidenția avantajele de instalare de tampoane de pe bara de protecție spate:

  • protecția caroseriei de la zgârieturi și deteriorări;
  • ușor de instalare;
  • ofera masinii un aspect elegant, un stil de sport.

Este de remarcat faptul că, în magazinul nostru online de orice Protecțiee a barei de protecție spate este fabricat sub o anumită marcă și model de autovehicul, ținând seama de toate caracteristicile și curbe de mașini.

Montați Ornamentle pot fi de sine stătător sau să ceară ajutorul specialiștilor. O astfel de piesa de tuning unic va adăuga masina ta individualitate, și, de asemenea, pentru a proteja organismul de tot felul de daune.

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Autentificare
Comanda de apel
Comandă