Căptușeală cromată

Sortare
Fără sortare
Filter
Neselectat
Filtrare după
Marca / Model
Цена
от до RON

Puteți cumpăra o căptușeală cromată la un preț mai mic decât în alte magazine de tuning de la noi. Gama de accesorii pentru diferite mărci de mașini este cu 20-50% mai ieftină. Efectuăm livrare în toate regiunile Ucrainei (gratuit), Rusia și Belarus.

Plăci cromate: de ce sunt necesare?

Cineva crede că aceasta este doar o decorare spectaculoasă a caroseriei și a interiorului mașinii. Desigur, așa este... Dar nu uitați de caracterul practic al unei astfel de reglaje. Instalat pe diverse elemente ale mașinii (mânere uși, carcase oglinzi, stâlpi, bare de protecție, grila radiatorului), protejează piesele originale de uzura prematură. Și, de exemplu, pragurile cromate previn ruginirea și distrugerea celei mai vulnerabile părți a corpului.

Încă 3 motive pentru a cumpăra ornamente cromate pentru mânere etc.

  • Instalare care nu necesită cunoștințe și îndemânare - doar studiați cu atenție instrucțiunile și alocați 15 minute din timpul dvs.
  • Ușurință de întreținere - dacă este un kit de caroserie din oțel cromat, atunci când apar zgârieturi, suprafața este ușor de lustruit; iar dacă este plastic, atunci o acoperire multistrat de înaltă calitate nu se zgârie deloc, nu se dezlipește și este rezistentă la orice influențe mecanice și climatice.
  • Durabilitate - instalarea suprapunerilor cromate se realizează folosind bandă adezivă americană 3M (inclusă în kit), astfel încât să nu vă faceți griji că accesoriul va zbura cu viteză mare sau la impact. Și atunci când este îndepărtat, nu va lăsa urme pe elementele originale ale corpului.

Căptușeală cromată pe ușă - care sunt tipurile?

  • Pe mânere. Materialul folosit este în principal oțel inoxidabil;
  • Pentru muluri de usi. Există două tipuri - deasupra mulării native și pe o nișă în metalul ușii;
  • Huse pentru oglinzi. În cele mai multe cazuri, se folosește plastic ABS, deși producătorii mai scumpi folosesc oțel inoxidabil. Există mai multe variante - o inserție completă (pe întreaga oglindă), în partea de sus (în partea de sus sau până la semnalizator), precum și o jantă în interior

Te-ai decis să cumperi căptușeală cromată, dar nu știi ce magazin online de tuning să alegi? Parcurgeți catalogul nostru, comparați prețurile cu alte magazine și plasați o comandă. Garantam calitate si eficienta.

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Autentificare
Comanda de apel
Comandă