Accesorii crom

Хром накладки Nissan
Хром накладки Volkswagen
Produse
Nissan Titan Crom pachet (kit)
Numărul articolului: 345353
4.42/5 Voturi: 12
pret 147 RON
-
+
Setul include: tampoane pen...
Setul include: tampoane pentru picioare, tampoane pentru faruri de ceață, cromate pentru capacul din spate
Pachet Nissan Sunny N16 2001-2006 Chrome (kit)
Numărul articolului: 345350
4.5/5 Voturi: 10
pret 147 RON
-
+
Setul include: Huse pentru...
Setul include: Huse pentru faruri, huse pentru picioare, huse pentru stâlpii ușilor, huse pentru mânere, huse pentru oglinzi, huse pentru semnalizatoare
Audi A4 Garnitură de pe oglinzi (oțel), 2004↗
Numărul articolului: car0002
4.7/5 Voturi: 10
pret 212 RON
-
+
Pentru a da masina ta Audi...
Pentru a da masina ta Audi (Audi) A4 fel de stil, cu siguranta ai nevoie de crom garnitură de pe oglinzi, pe care ne propunem să cumpere la prețuri foarte ispititoare preț(disponibil produsul mărcilor comerciale Omsa și Carmos).
Ornamentle de la oglinzi Audi A6 (94-97)
Numărul articolului: 6601111
3.89/5 Voturi: 19
pret 451 RON
-
+
Crom garnitură de pe oglinz...
Crom garnitură de pe oglinzi Audi (Audi) A6 de la compania Omsa sunt realizate din oțel inoxidabil lustruit, care nu-și pierde strălucirea și aspectul atractiv de-a lungul multor ani.
Garnitură de pe oglindă laterală auto Mercedes Sprinter W901
Numărul articolului: car0093
4.18/5 Voturi: 17
pret 191 RON
-
+
Husele pentru oglinda later...
Husele pentru oglinda laterală a mașinii sunt fabricate din plastic ABS foarte durabil și de înaltă calitate. Deasupra accesoriilor auto, se aplică o acoperire cromată, care nu se teme de lumina ultravioletă, nici de reactivi scumpi, nici de spălare la presiune înaltă. Setul include 2 tampoane doar pentru reglarea Mercedes Sprinter W901 a tuturor anilor de model. Producție - Carmos, Turcia

Puteți cumpăra o garnitură cromată la un preț mai mic decât în alte magazine de tuning de la noi. Sortimentul de accesorii pentru diferite mărci de mașini este cu 20-50% mai ieftin. Livrăm în toate regiunile Ucrainei (gratuit), Rusia și Belarus.

Tampoane Chrome: de ce avem nevoie?

Cineva crede că acesta este doar un decor spectaculos al caroseriei și interiorului mașinii. Acest lucru, desigur, așa ... Dar nu uitați de practicitatea unei astfel de reglaje. Instalat pe diferite părți ale mașinii (mânerele ușilor, carcasele oglinzilor, stâlpii, bare de protecție, grila radiatorului), protejează piesele originale de uzura prematură. Și, de exemplu, pragurile cromate ale ușilor previn rugina și distrugerea celei mai vulnerabile părți a corpului.

Încă 3 motive pentru a cumpăra tampoane de mâner cromate etc.

  • Instalare care nu necesită cunoștințe și abilități - citiți cu atenție instrucțiunile și puneți deoparte 15 minute.
  • Ușor de curățat - dacă este un kit de caroserie din oțel cromat, atunci când apar zgârieturi, suprafața este ușor lustruită; iar dacă este din plastic, atunci un strat multistrat de înaltă calitate nu se zgârie deloc, nu se desprinde, este rezistent la orice efecte mecanice și climatice.
  • Durabil - tampoanele cromate sunt instalate folosind bandă americană 3M (inclusă), deci nu trebuie să vă faceți griji că accesoriul zboară la viteză mare sau la impact. Și când este îndepărtat, nu va lăsa urme pe elementele originale ale corpului.

Garnituri de ușă cromate - ce tipuri există?

  • Pe mânere. Materialul cel mai utilizat este oțelul inoxidabil;
  • Pe mulajele ușilor. Există două tipuri - pe partea de sus a matriței native și pe golul din metalul ușii;
  • Huse pentru oglinzi. În majoritatea cazurilor, se folosește plastic ABS, deși producătorii mai scumpi folosesc oțel inoxidabil. Există mai multe variante - inserție completă (pe întreaga oglindă), în partea de sus (în partea de sus sau înainte de semnalizatorul de direcție), precum și rama din interior

Am decis să cumpărăm căptușeală cromată, dar nu știm ce magazin de tuning online să alegem? Navigați prin catalogul nostru, comparați prețurile cu alte magazine și plasați o comandă. Și garantăm calitatea și eficiența.

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Autentificare
Comanda de apel
Întrebarea pe produs

RĂSPUNDEM LA ÎNTREBĂRI între orele 9.00-17.00, cu excepția zilelor de SÂMBĂTĂ și DUMINICĂ.