Ornamente exterior

Sortare
Fără sortare
Filter
Neselectat
Filtrare după
Marca / Model
Цена
от до RON

Vrei să-ți faci mașina să iasă din mulțime? Atunci trebuie să te ocupi de reglarea acestuia. Astăzi există multe oportunități de a vă face mașina specială, precum și de a-i îmbunătăți performanța și aspectul. Căptușeala cromată a caroseriei este una dintre modalitățile de a transforma un vehicul fără a recurge la modificări radicale și modificări de proiectare. Cu astfel de accesorii, mașina încetează să mai fie doar un mijloc de transport, dar capătă trăsături individuale, statut, eleganță și stil.

Căptușeală cromată pe corp - o varietate de posibilități

Într-adevăr, efortul pentru frumusețe îi împinge pe mulți șoferi să caute din ce în ce mai multe locuri pentru a-și aplica imaginația, inovația și impulsurile creative pentru a-și îmbunătăți „prietenul luptător”. Printre întregul sortiment de garnituri cromate pentru corp, vom selecta următoarele produse, care sunt întotdeauna disponibile în magazinul online DDAudio.

 1. Pervazele ușilor sunt produse din oțel inoxidabil de calitate, care vă vor rezista mult timp. Grosimea lor de 0,5 mm elimină deteriorarea suprafeței ușii mașinii.
 2. Garniturile ușilor sunt elemente expresive îngrijite care copiază contururile ușilor mașinii. Acestea sunt selectate individual pentru un anumit brand și model.
 3. Garnituri de stâlpi - utilizate pentru îmbunătățirea sau restabilirea aspectului stâlpilor laterali.
 4. Capacele grilelor de radiator nu sunt doar decorative, ci și un element tehnic important cu proprietăți utile. Piesa este fabricată din oțel lustruit de înaltă calitate 304.
 5. Plăcuțele barei de protecție față și spate Grosimea și rezistența piesei protejează fiabil vopseaua barei de protecție de zgârieturi și daune minore la manipularea sarcinii.
 6. Huse pentru faruri - utilizate ca element al stilului la modă al opticii frontale. De asemenea, reduc diferența dintre far și marginile capotei.
 7. Plăcuțele pentru picior din oțel inoxidabil (dreapta și stânga) sunt un accesoriu sub forma unui cadru pentru echipamentele de iluminare din spate (parcare, rotire, frână și alte lumini - doar 5 "ferestre").
 8. Huse pentru mânere - acestea vor ajuta la ascunderea scuffs, chips-uri și zgârieturi care apar inevitabil pe mânerele ușilor.
 9. Capacele oglinzilor - trebuie să corespundă dimensiunilor și reliefului dispozitivelor standard. O acoperire cromată dublă va elimina pătarea și abraziunea suprafeței.
 10. Căptușeala rezervorului este un element decorativ original realizat din oțel inoxidabil cromat lustruit pentru clapeta de umplere a combustibilului.
 11. Acoperiți numărul de pe capacul portbagajului - distinge vizual numărul de înmatriculare, făcându-l expresiv și vizibil în trafic.
 12. Plăcuțe de blocare - instalate pentru a decora gaura cheii (3 - cu o gaură pentru chei și 2 - fără ea).

Proprietăți și beneficii utile ale căptușelilor

Toate elementele de reglare descrise au propriile caracteristici și scopuri individuale, cu toate acestea, vom încerca să evidențiem cele mai caracteristice funcții și sarcini îndeplinite pentru toți:

 • crearea unei imagini unice a mașinii;
 • protecția dispozitivelor și mecanismelor împotriva deteriorării, deformării și diferitelor influențe mecanice;
 • siguranța acoperirii corpului în locuri de utilizare intensivă;
 • capacitatea de a transforma aspectul fără a perturba caracteristicile aerodinamice;
 • protecție împotriva ruginii și a materialelor agresive.

Căptușeala cromată a caroseriei nu creează sarcină suplimentară asupra punctelor de fixare, nu creează obstacole la utilizarea și întreținerea mașinii și sunt proiectate pentru funcționare pe termen lung în diferite condiții de drum.

Instalarea produselor se realizează folosind bandă specială pe două fețe pe o suprafață pre-curățată și degresată (adezivul este inclus în pachet). Suprafața luminoasă și durabilă nu necesită multă întreținere, dar utilizarea șervețelelor automate va adăuga lustruirea și îngrijirea aspectului mașinii.

Căptușeală cromată - recomandă magazinul online DDAudio

La ce fel de vehicule sunt potrivite tampoanele? Răspunsul este foarte simplu, se vor potrivi absolut oricărei mașini. Indiferent de țara de origine a mărcii și de anul de lansare. Acest element de reglare este foarte ușor de instalat și de operat. Punându-le pe „prietenul cu patru roți”, veți avea o singură întrebare, de ce nu ați instalat aceste piese pe animalul dvs. de companie mai devreme.

În resursa noastră veți găsi întreaga listă posibilă de accesorii auto, inclusiv rare și exclusive. În lista plăcilor din oțel inoxidabil cromate, veți găsi cu siguranță numele și versiunea cerute pentru modelul dvs. de mașină. Un sistem convenabil de comandare, plată și livrare a bunurilor vă va îmbunătăți impresiile și nu vă va face să vă lăsați în așteptarea setului care vă place. De fiecare dată când atingeți suprafața lustruită a garniturii cromate de pe capotă, când prindeți ochelarii de oameni, vă veți aminti cu recunoștință magazinul de reglare automată DDAudio și nu veți regreta niciodată ascultarea sfaturilor noastre.

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Autentificare
Comanda de apel
Comandă