Huse pentru oglinzi

Sortare
Fără sortare
Filter
Neselectat
Filtrare după
Marca / Model
Цена
от до RON

Dintre fluxul general de mașini, mașinile cu design exterior suplimentar ies întotdeauna în evidență. Aceste elemente includ piese de tuning cromate care atrag privirile celorlalți prin strălucirea și originalitatea lor. În acest articol, ne vom uita la capacele oglinzilor laterale și vom afla din ce materiale sunt fabricate.

Pentru ce sunt husele cromate pentru oglinzi?

Suprapunerile cromate pe oglinzi îndeplinesc nu numai o funcție decorativă, ci servesc și ca element de protecție cu ajutorul căruia poți evita anumite probleme.
Principalele funcții ale suprapunerilor cromate pe oglinzi:

  1. Aspect atractiv
  2. Protecția carcasei oglinzii împotriva zgârieturilor, așchiilor și deteriorării
  3. Ascunderea defectelor existente
  4. Eliminați zgomotul străin atunci când conduceți la viteze mari

Din ce materiale sunt fabricate

Cele mai frecvente materiale folosite pentru capacele oglinzilor sunt oțelul inoxidabil și plasticul. Piesele din oțel durează mai mult, dar prețul lor este ceva mai scump. În ceea ce privește plasticul cromat, acesta are și o calitate înaltă a luciului și poate rezista mult timp dacă este întreținut periodic.

Instalare suprapusă

Chiar și un pasionat de mașini începător se poate ocupa de instalarea căptușelii cromate pe oglinzi. Pentru a face acest lucru, nu este deloc necesar să aveți vreun instrument special sau anumite abilități. De regulă, acest accesoriu este fixat cu bandă dublă. Cu toate acestea, există și opțiuni de montare pe lipici sau etanșant. În orice caz, nu uitați de regimul de temperatură, pe vreme geroasă este mai bine să nu faceți acest lucru și, dacă este necesar, banda adezivă trebuie încălzită cu un uscător de păr.

De unde să cumpăr capace de oglinzi cromate

Pachetul Chrome oferă întotdeauna mașinii un aspect mai solid, iar capacele oglinzilor vor face din această parte una dintre cele mai atractive și protejate. Pe site-ul nostru de tuning puteți găsi exact acele plăcuțe care se potrivesc cel mai bine mașinii dumneavoastră. Fiecare detaliu este realizat individual pentru un anumit model și repetă relieful carcaselor oglinzilor.

Suprapunerile frumoase și de înaltă calitate pe oglinzi nu sunt un lux!

Oferim accesorii de tuning cromate de la doi producători. Produsele pentru mașina de la Karmos sunt mai ieftine. Puteți vedea motivul costului scăzut în tabelul de mai jos.

Al doilea producător este Omsa (Omsa) - unul dintre liderii de pe piața mondială pentru exportul unei varietăți de truse de caroserie pentru mașini. Compania și-a sărbătorit prima zi de naștere în 1995. Și până în anul 2000, a extins semnificativ gama, făcând din calitatea produselor o prioritate. Astăzi, produsele cu o astfel de marcă pot fi găsite nu numai în Ucraina, ci și în țările CSI și europene. Toate suprapunerile, inclusiv oglinzile, sunt realizate pe echipamente moderne folosind cele mai noi tehnologii din oțel inoxidabil italian. Potrivite în mod ideal ca formă și relief unei anumite mărci de mașini, sunt instalate fără goluri și servesc mulți ani.

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Autentificare
Comanda de apel
Comandă