Capace oglinzi

Filter
Neselectat
Filtrare după
Filter
Selectare după parametri
Marca / Model
Цена
от до RON
Închidere

Printre fluxurile generale de mașini se remarcă întotdeauna mașinile cu design exterior suplimentar. Astfel de elemente includ părți de reglare cromate care atrag privirile altora prin strălucirea și originalitatea lor. În acest articol, ne vom uita la capacele oglinzii laterale și vom afla din ce materiale sunt fabricate.

Pentru ce sunt huse cromate pentru oglinzi?

Capacele pentru oglinzi cromate nu servesc doar ca funcție decorativă, ci servesc și ca element de protecție, cu care pot fi evitate anumite probleme.
Funcțiile principale ale oglinzilor cromate acoperă:

  1. Aspect atractiv
  2. Protejarea carcasei oglinzilor de zgârieturi, așchii și daune
  3. Ascunderea defectelor existente
  4. Eliminarea zgomotului străin la conducerea la viteze mari

Din ce materiale sunt făcute

Cele mai comune materiale pentru capacele oglinzii sunt oțelul inoxidabil și plasticul. Piesele din oțel durează mai mult, dar prețul lor este ceva mai scump. În ceea ce privește plasticul cromat, acesta are, de asemenea, o calitate ridicată a luciului și poate dura mult timp dacă este monitorizat periodic.

Instalarea suprapunerilor

Chiar și un pasionat de mașini novice se poate ocupa de instalarea capacelor cromate pe oglinzi. Pentru aceasta, nu este deloc necesar să ai un instrument special sau anumite abilități. De regulă, acest accesoriu este atașat pe banda dublă. Cu toate acestea, există și opțiuni de montare a lipiciului sau a etanșantului. În orice caz, nu uitați de regimul de temperatură, pe vreme geroasă este mai bine să nu faceți acest lucru și, dacă este necesar, banda adezivă trebuie încălzită cu un uscător de păr.

De unde să cumpărați capace pentru oglinzi cromate

Un pachet crom oferă întotdeauna mașinii un aspect mai solid, iar capacele oglinzilor vor face din această parte una dintre cele mai atractive și protejate. Pe site-ul nostru de tuning puteți găsi exact acele căptușeli care se potrivesc cel mai bine mașinii dvs. Fiecare detaliu este realizat individual pentru un model specific și repetă relieful carcaselor oglinzii.

Capacele oglinzilor frumoase și de înaltă calitate nu sunt un lux!

Oferim accesorii de reglare cromate de la doi producători. Produsele Carmos sunt mai ieftine. Motivul costului redus îl puteți vedea în tabelul de mai jos.

Al doilea producător - Omsa (Omsa) - este unul dintre liderii de pe piața mondială pentru exportul diferitelor truse de caroserie pentru mașini. Compania și-a sărbătorit prima aniversare în 1995. Și până în anul 2000, a extins în mod semnificativ gama, făcând din calitatea produselor o prioritate. Astăzi, produsele cu o astfel de marcă comercială pot fi găsite nu numai în Ucraina, ci și în CSI și în țările europene. Toate capacele, inclusiv cele de pe oglinzi, sunt realizate pe echipamente moderne folosind cea mai recentă tehnologie din oțel inoxidabil italian. Sunt potrivite în formă și relief pentru o anumită marcă de mașini, sunt instalate fără goluri și servesc mulți ani.

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Autentificare
Comanda de apel
Comandă