Capace oglinzi

Produse
Citroen DS5 Insertii de crom pe oglinzi
Numărul articolului: 1511111
4.33/5 Voturi: 9
pret 654 RON
-
+
Turcia, oțel inoxidabil. Pr...
Turcia, oțel inoxidabil. Pret pentru 2 Ornament de pe oglinzi. Se fixează pe 2-fețe lipici (o parte deja lipește).
Citroen DS4 Crom pe oglinzi
Numărul articolului: 1511111
4.25/5 Voturi: 8
pret 654 RON
-
+
Turcia, oțel inoxidabil. Pr...
Turcia, oțel inoxidabil. Pret pentru 2 Ornament de pe oglinzi. Se fixează pe 2-fețe lipici (o parte deja lipește).
Citroen DS3 Garnitură de pe oglinzi
Numărul articolului: 1511111
4.64/5 Voturi: 11
pret 654 RON
-
+
Turcia, oțel inoxidabil. Pr...
Turcia, oțel inoxidabil. Pret pentru 2 Ornament de pe oglinzi. Se fixează pe 2-fețe lipici (o parte deja lipește).
Audi A4 Garnitură de pe oglinzi (oțel), 2004↗
Numărul articolului: car0002
4.7/5 Voturi: 10
pret 214 RON
-
+
Pentru a da masina ta Audi...
Pentru a da masina ta Audi (Audi) A4 fel de stil, cu siguranta ai nevoie de crom garnitură de pe oglinzi, pe care ne propunem să cumpere la prețuri foarte ispititoare preț(disponibil produsul mărcilor comerciale Omsa și Carmos).
Ornamentle de la oglinzi Audi A6 (94-97)
Numărul articolului: 6601111
3.89/5 Voturi: 19
pret 447 RON
-
+
Crom garnitură de pe oglinz...
Crom garnitură de pe oglinzi Audi (Audi) A6 de la compania Omsa sunt realizate din oțel inoxidabil lustruit, care nu-și pierde strălucirea și aspectul atractiv de-a lungul multor ani.
Garnitură de pe oglindă laterală auto Mercedes Sprinter W901
Numărul articolului: car0093
4.18/5 Voturi: 17
pret 192 RON
-
+
Husele pentru oglinda later...
Husele pentru oglinda laterală a mașinii sunt fabricate din plastic ABS foarte durabil și de înaltă calitate. Deasupra accesoriilor auto, se aplică o acoperire cromată, care nu se teme de lumina ultravioletă, nici de reactivi scumpi, nici de spălare la presiune înaltă. Setul include 2 tampoane doar pentru reglarea Mercedes Sprinter W901 a tuturor anilor de model. Producție - Carmos, Turcia

Printre fluxurile generale de mașini se remarcă întotdeauna mașinile cu design exterior suplimentar. Astfel de elemente includ părți de reglare cromate care atrag privirile altora prin strălucirea și originalitatea lor. În acest articol, ne vom uita la capacele oglinzii laterale și vom afla din ce materiale sunt fabricate.

Pentru ce sunt huse cromate pentru oglinzi?

Capacele pentru oglinzi cromate nu servesc doar ca funcție decorativă, ci servesc și ca element de protecție, cu care pot fi evitate anumite probleme.
Funcțiile principale ale oglinzilor cromate acoperă:

  1. Aspect atractiv
  2. Protejarea carcasei oglinzilor de zgârieturi, așchii și daune
  3. Ascunderea defectelor existente
  4. Eliminarea zgomotului străin la conducerea la viteze mari

Din ce materiale sunt făcute

Cele mai comune materiale pentru capacele oglinzii sunt oțelul inoxidabil și plasticul. Piesele din oțel durează mai mult, dar prețul lor este ceva mai scump. În ceea ce privește plasticul cromat, acesta are, de asemenea, o calitate ridicată a luciului și poate dura mult timp dacă este monitorizat periodic.

Instalarea suprapunerilor

Chiar și un pasionat de mașini novice se poate ocupa de instalarea capacelor cromate pe oglinzi. Pentru aceasta, nu este deloc necesar să ai un instrument special sau anumite abilități. De regulă, acest accesoriu este atașat pe banda dublă. Cu toate acestea, există și opțiuni de montare a lipiciului sau a etanșantului. În orice caz, nu uitați de regimul de temperatură, pe vreme geroasă este mai bine să nu faceți acest lucru și, dacă este necesar, banda adezivă trebuie încălzită cu un uscător de păr.

De unde să cumpărați capace pentru oglinzi cromate

Un pachet crom oferă întotdeauna mașinii un aspect mai solid, iar capacele oglinzilor vor face din această parte una dintre cele mai atractive și protejate. Pe site-ul nostru de tuning puteți găsi exact acele căptușeli care se potrivesc cel mai bine mașinii dvs. Fiecare detaliu este realizat individual pentru un model specific și repetă relieful carcaselor oglinzii.

Capacele oglinzilor frumoase și de înaltă calitate nu sunt un lux!

Oferim accesorii de reglare cromate de la doi producători. Produsele Carmos sunt mai ieftine. Motivul costului redus îl puteți vedea în tabelul de mai jos.

Al doilea producător - Omsa (Omsa) - este unul dintre liderii de pe piața mondială pentru exportul diferitelor truse de caroserie pentru mașini. Compania și-a sărbătorit prima aniversare în 1995. Și până în anul 2000, a extins în mod semnificativ gama, făcând din calitatea produselor o prioritate. Astăzi, produsele cu o astfel de marcă comercială pot fi găsite nu numai în Ucraina, ci și în CSI și în țările europene. Toate capacele, inclusiv cele de pe oglinzi, sunt realizate pe echipamente moderne folosind cea mai recentă tehnologie din oțel inoxidabil italian. Sunt potrivite în formă și relief pentru o anumită marcă de mașini, sunt instalate fără goluri și servesc mulți ani.

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Autentificare
Comanda de apel
Întrebarea pe produs

RĂSPUNDEM LA ÎNTREBĂRI între orele 9.00-17.00, cu excepția zilelor de SÂMBĂTĂ și DUMINICĂ.