Ornamente din carbon

Sortare
Fără sortare
Filter
Neselectat

Căptușeala din fibră de carbon naturală este modalitatea perfectă de a evidenția nu numai luminozitatea, individualitatea și eleganța mașinii dvs., ci și de a-i oferi elitism. Aceste accesorii își vor distinge în mod favorabil proprietarul de „colegii” lor, folosind omologi cromați sau din plastic. Formele rafinate și strălucirea rafinată a căptușelilor din fibră de carbon sunt vizibile chiar și de la distanță, nu pot fi confundate cu nimic și nu pot fi schimbate cu nimic.

Suprapuneri naturale de carbon - rezistență și frumusețe

De ce sunt aceste produse atât de atractive și valoroase? Principalele lor avantaje se datorează proprietăților fizico-chimice ale materialului în sine, care are o structură fibroasă complexă, inclusiv formațiuni de carbon, polimeri, rășini acrilice. Compușii rezultați se disting prin următoarele calități:

  • rezistență specifică ridicată (pe unitate de greutate);
  • rezistență la solicitări mecanice (șocuri, șocuri, uzură abrazivă);
  • aspect atractiv.

Combinația acestor avantaje nu ar putea să nu găsească aplicația sa în domeniul reglării automate. La urma urmei, o imagine plăcută pentru percepție și caracteristicile de forță sunt principalele sale sarcini. În ceea ce privește rezistența, carbonul este semnificativ superior față de oțel și alte materiale, rămânând în același timp extrem de ușor. Acest lucru permite utilizarea căptușelii din fibră de carbon naturală cu greutate și grosime minimă, ceea ce nu duce la o creștere a consumului de combustibil și la încălcarea proprietăților aerodinamice ale vehiculului.

Cum să nu greșim cu suprapunerile de carbon

Produsele pe bază de compuși ai carbonului sunt mult mai scumpe decât aceleași articole produse din alte materii prime. Toate acestea îi împing pe antreprenorii fără scrupule la tot felul de trucuri și falsuri, transmițându-le drept carbon natural. Există întotdeauna șansa de a achiziționa bunuri contrafăcute și chiar pentru mulți bani. Aceasta nu va fi o problemă dacă sunteți bine versat în acest subiect sau aveți un specialist familiar, ca ultimă soluție, dacă sunteți gata să vă asumați riscuri. Dar există o altă soluție - cumpărați tampoane din fibră de carbon natural de la un furnizor de încredere de accesorii auto.

Compania DDAudio este tocmai asta. Mai mult, suntem un operator de piață de vârf, cu peste zece ani de experiență. Și asta spune multe. Suntem apreciați, au încredere în noi, apelează la noi. Aici veți găsi cea mai largă selecție de garnituri de carbon: pentru parbriz și capotă, pentru bare de protecție și radiator, pentru oglinzi și mânere, și chiar pentru faruri și încuietoare pentru ușă. Contactând magazinul nostru online, puteți fi întotdeauna sigur că achiziționați un lucru cu adevărat util în condițiile cele mai favorabile.

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Autentificare
Comanda de apel
Comandă